אני אנסה בקיצור לפחות כדי לפרוק קצת..😔.
ההורים שלי גרושים. אז יש לנו 3 לבקר אצל ההורים.
לאמא שלי הולכים בשבת אז זה לא בעיה.
אבל לאבא ולחמותי אי אפשר שבת אז יוצא שזה יום חול.
אבא שלי לא מתלונן אף פעם שאנחנו לא באים למרות שהוא מאווד מאווד רוצה ( ולא היינו אצלו עם הילדים מאז תחילת הקורונה...ונפגשנו בחוץ כמה זמן זה?!) לעומת זאת ההורים שלו רואים אותנו פעם בחודש...
ההבדל שהם מתלוננים מתי נראה אותם וגם שבאים לא מספיק להם הזמן. (גם אבא שלי וגם ההורים שלו אותו מרחק נסיעה)
הוא אומר שהוא חייב בכיבוד הורים אז ההורים שלו קודמים.ולאבא שלי לא מפריע.
שאמרתי לו שכן מפריע לו הוא אמר "אז שידבר".. כיאלו בעיה שלו .
ואבא לא מדבר כדי לא להקשות עלינו אבל הוא מתגעגע מאוד לנכדים שלו... במיוחד עכשיו שאמא שלו נפטרה..והוא כמו לבד....
ואז אמרתי לו "בסדר אמרת שלפי ההלכה לפי דרך העולם צריך לבקר את ההורים אז זה לא משנה כמה הם יבקשו...זה ככה וזהו" פעם בחודש ושלום...
אז הוא אמר "אבל אנחנו עובדים פה עם בני אדם צריך להתחשב בהם!"...
אז איפה אבא שלי בתור בן אדם נכנס פה תגידו לי...איפה? אם זה לפי ההלכה אז לפי ההלכה טוב. אבל אם מתעסקים פה עם בני אדם אז גם אבא שלי הוא בן אדם למיטב זכרוני
בבית שלו לא הייתי עם הילדים מאז שהבת שלי הייתה בת חצי שנה היום היא בת שנתיים וחצי! בתקופת הקורונה נפגשנו איתו פעם אחת כמו שצריך בפארק ...ואחר כך הוא בא לבית שלנו פעם ב....מלא זמן ועל תקן טכנאי..לתקן לנו דברים.
אפילו שאמרתי לו שלא יטרח ליסוע ככ רחוק ונזמין מישהו שיעזור! (למה שיסע עד אלי הוא לא עובד אצלי).. ועדיין הוא התעקש לבוא הוא לתקן...זה לא מראה שהוא מחפש לראות את הילדים?! שהוא מתגעגע...?!
אבל אני צריכה לשתוק וכמו כלב ללכת רק להורים שלו..( שגם לא מכבדים אותנו מתערבים ונכנסים בנו....) כי הוא חייב בכיבוד הורים....ואבא שלי שותק אז בעיה שלו...
ובאאמת דיברתי עם בעלי יפה בלי לתקוף...בלי להתלונן...רק כדי למצוא פתרון והוא התחיל להרים עלי את הקול... ממש נעלבתי...כותבת בדמעות... ממש פגועה מהיחס הזה...ממש...
לסלוח אני לא אצליח....
אוף עם מצבים כאלה