אבל אין לי לאן.
חבל.
פשוט קשה לי כאן ברמות.
אבל אין לי לאן.
חבל.
פשוט קשה לי כאן ברמות.
וכן. לצערי. כי בבידוד לפחות היה לי שקט, בשונה מעכשיו...
)ואולי הם ייתנו לך קצת השראה בעיניין- "אוצר היראה" ערך צדיק אותיות צ"ד, ק"א, קכ"א, רל"ד.
אם תביני יותר טוב מה קורה כשאת באה לשם אולי, אם תקשיבי ברגישות, תוכלי להבחין בתהליך הנפלא שקורא שם...
שואבים כח, מתמלאים, ואחרי שעה של חזרה מבינים ששוב אין כח
אם את מרגישה שאין לך מקום, כלומר ( מה שנראה לי) המשמעות היא שאת מרגישה שלא מכילים אותך, כנראה שנשאר רק מקומו של עולם כיוון שהוא וודאי מכיל אותך כיוון שהקב"ה הוא מקומו של עולם, זה לא שיש עולם והעולם מכיל אלוקות אלא יש ה' והוא מכיל את העולם וגם אותך באופן פרטי. והנה האיר לי שאחד הפסוקים שמדברים על "מקום" ומרחב אלוקי, שהוא בעצם שורש המקום הגשמי שלנו והמקום האלוקי הוא זה שמכיל את המקום הגשמי, הפסוק הוא "הוד והדר לפניו- עז וחדווה במקומו" אם כן יוצא לנו שהדרך בה נוכל להתקרב ולחוש קצת מאותה התחושה הנפלאה שיש מי שמכיל אותנו, מבין אותנו אוהב אותנו ורוצה לעזור, היא השמחה. אם נחליט להיות קצת משוגעים ולא לוותר על החיוך, אם נקריב אולי קצת מהרצינות ומהמורכבות של הסבל הנפשי שלנו, (שאז אולי גם בדרך אגב ניפטר ממנו...) ונזרוק את השכל קצת לטובת החיוך והרוח אז אולי נוכל להתחבר לאותו מקום נפלא בו כולם מרגישים אהובים ורצויים..
עוד עצה נפלאה היא להרבות בקריאה חיובית שתגרום לך להרגיש אהובה ורצויה אצל ה' יתברך. אני ממליץ שתקחי אחת מתורותיו החזקות של רבי נחמן מברסלב ותלמדי גם את הליקוטי הלכות שעליה מה שייתן לך מה לעזות, וגם יטעין אותך בהרבה כוחות לקראת המעברים הבאים.
מוזמנת להצטרף אליי- אני עכשיו בתורה קנ"ה ובליקוטי הלכות הלכות תפילים הלכה ה'..
בהצלחה רבה! אין שום ייאוש בעולם כלל!!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים