שהולך ומידרדר ככל שנמצאים בו יותר...
??? !!!
שהולך ומידרדר ככל שנמצאים בו יותר...
??? !!!
עצמך להתחיל להסתכל על העולם בעין טובה, העולם יראה אחרת. נכון בהתחלה זה מרגיש כאלו אנחנו עובדים על עצמנו, אבל "אחרי המעשים נמשכים הלבבות". העולם יראה הרבה יותר יפה בידיעה שהכל מד' והכל הוא טוב, והאח הקטן שמציק הוא רק שליח של ד' וסך הכל הוא רוצה עזרה במשהו. וההורים לא באמת כאלה מעצבנים הם סה"כ רוצים את טובתך ואוהבים אותך. אמנם זאת עבודה קשה אבל משתלמת.
אם המבט הסובייקטיבי של האדם יכול להשתנות וההשפעה תהיה חיובית אז מה רע?
על מה ש@חיים רק פעם אחת כתבה
חי תורהלהגיד שזה בבחינת "הולך בטל כישן דמי".
חוץ מזה מתי יש לך מצווה כשאתה ישן, תמיד אומרים הנוער לא קם בשעות נורמליות בבוקר, והנה יש מצווה לישון תנצל את זה.
לפי ה"להיות בסוכה" משמע שרק לשהות בסוכה זו המצווה, ואז הבאת מקור לכך שבטלה היא מעין שינה, אז לא הבנתי
כאן הם קצת בשפת הישיבות "בטלונ'ס" אז אם אתה מתכתב בסוכה אז זה כאלו אתה ישן בסוכה. מה שכן מ"בטלונ'ס" לא צוברים כוחות, שזה חבל.
אז משמע מזה ששינה זה שונה מסתם לשבת בסוכההה (בלי העניין של בטלה כשינה)
מי כמונו יודע ששינה זה קביעות גדולה.
התווכחתי על זה עם מישהי, אבל אין לי כח לתמצת ויכוח של 3 שעות ב2 משפטים אז רק קמצוץ...
אני גם חשבתי כמו שכתבת בהתחלה...
אבל בסוף הגעתי להבנה שיש מצבים שזה לא תמיד נכון.
ברמה קיצונית נגיד, ילדה שההורים מכים אותה? (זה חלילה לא המצב אצלי. זה דוג' קיצונית) זה טוב? אז נכון שאין רע מעם ה' ובני האדם שמזיקים הם רק שליחים אבל להסתכל על מציאות כזאת כמציאות טובה זה לא נכון ולא בריא.
אז זה רק דוג' קיצונית להגיד שלא תמיד זה נכון.
יש גם מצבים אחרים אבל אין לי כח להמשיך לפרט
שבנאדם לא יכול להיות כל הזמן בחוץ.. הוא חייב גם מידי פעם ת'שקט שלו כדי להתאפס.
ולרובנו ברור שהמקום השקט הזה שבו מתאפסים זה הבית. איפה שאין את כל הרעש של החברה ושיש'ך תמיטה שלך ושלום על ישראל..
אממה?! אנחנו בבית ופתאום אמא מבקשת לערוך שולחן ואבא אומר לך שאתה כל היום בחדר ולמה לא רואים אותך ואחים שלך מציקים לך ואז אתה מתחרפן, כי הלוווו בניתי על שקט ואתם הורסים לי תחגיגה
מזדהים?
אם כי, מזמן אני כבר מחפשת את השקט שלי במקומות אחרים ולא בבית
לפעמים גם בלי קשר, גם מי שמוצא שקט בבית שלו, אז הטבע נותן שקט מסוג אחר וכדאי גם בו לחפש מידי פעם
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים