למה את מעלילה עלי???????? – אני לא מעלילה. זאת האמת
למה קוראים לחברה שלך סרח? – סרח שכאן היא לא החברה שלי, למרות שהיא מכירה אותה. לחברה שלי קראנו 'סרח' כי היא... היא סרח כזאתי! אני לא יודעת למה!
מה היית עושה אם היו באים לפנות (לגרש..!!) אתכם מהישוב - ??הייתי בוכה ונשברת, אבל מתגברת ומתגעגעת בכל יום מחדש אל היישוב שלי
כמה אחים? – 2, אחד מהם חמוד (ועוד אחד בדרך. מקווה שזה בן)
כמה אחיות? – 2, מרגיזות במיוחד
אחיינים? – יש, והפסקתי לספור כמה. החבר'ה מהשבט הקודם שלנו מתחתנים ויולדים בקצב מטורף (ברוך ה')
גיסים? – גם אותם הפסקתי לספור
מה השם שאת הכי אוהבת? – אווווווווווו... שאלה קשה. אני אוהבת לבן "שחר" ו- "שילה", לבת "אורי" ו- "דולב" (יש לי קרובת משפחה כזאת)
את אוהבת ת'שם שלך? – לא, אבל אני בחיים לא אחליף אותו
איזה שם חיבה את הכי אוהבת? – ספואה ולילו
איזה אתר את הכי אוהבת? – את הפורום שלנו
מה מעדיפה אייסיקיו או מסנג'ר? – אייסיקיו
איזה אזור את הכי אוהבת לטייל בו? – הגליל והגולן
מעדיפה לישון בבית מלון\אוהל\בית הארחה? – בית מלון. ככה אפשר להשתגע עם המעליות ולגנוב את כל התותים מהעוגות המפוארות
מה העדה שלך? – חצי פולניה, רבע טריפוליטאית, איפשהו גם רוסיה והונגרית. אנחנו הולכים לפי הטריפוליטאים
את גזענית? – ממש ממש ממש לא
מה את אומרת על הפורום? – שאני מתה עליו ועל האנשים שבו עוד יותר
איזה סרט את הכי אוהבת? – הרבה. אלאדין, מדגסקר, מולאן... "היא, מגיל שלוש משוגעת על מולאן" מעידה אמא
איזה ספר את הכי אוהבת? – כרגע "הקסם של אלה" ו- "אלבי"
יש לך פלא'? איזה סוג? – אין לי, ברוך ה'. כשאני נוסעת אני לוקחת את של אמא, שאם כבר שאלתם, הוא של חברת פלאפון
ב- כ"ג באב (עוד מעט!) אני אהיה רשמית בת 15- בת כמה את?
את גרה בדולב? – כן. מקום מקסים. בואו לבקר אותי!!
איפה את לומדת? – באולפנת נריה שביישוב לידנו. אחלה אולפנה!
באיזה תנועת נוער את? - בני עקיבא
למה את לא באריאל? – כי אין לנו אריאל ביישוב
מהו סוד ההצלחה שלך? – האופטימיות והפתיחות שלי
המוטו שלך? – האקונה מטטה
חוויה מהאולפנה (מהשנה החולפת) – האולפיזמון הראשון בתולדות האולפנה שלנו
תכונה בולטת – אופטימיות
בעוד 5-10 שנים? – נשואה ושחקנית תיאטרון
את ממלכתית או לא? – ממש ממש לא!
איפה את בוחרת לגור עוד כמה שנים? – בדולב
מה את אוהבת לעשות? – לקרוא, לטייל, להיות עם חברות, לדבר בטלפון, להציג, לשיר שירים ממחזמרים, להתחרפן, לשמוע את גידי גוב, להיות בים ולהיות עם אנשים שאני אוהבת
מה את שונאת? – אנשים מציקים, שפוגעים באנשים סתם, ארטישוק וקרטיב תותי פרוטי (יש לו טעם של ברבצק)