משיכה בין גבר לאישהרוניקוש
שלום,
אני יוצאת מזה חודשיים עם בחור נהדר ומקסים, רגיש, אכפתי, מתעניין ונחמד.
טוב לי להיות איתו.
הוא פנה אליי לאחרונה ושיתף אותי בנבכי ליבו - הוא נהנה מאוד איתי וטוב לו איתי, והוא לא רוצה להיפרד בכלל, אך הוא מרגיש שהוא לא נמשך אליי. שאני לא יפה בעיניו.
הוא אמר שזה תלוי בדייט, ולפעמים אני כן יפה בעיניו ולפעמים לא. ושהוא רוצה לגעת בי.
רציתי לשאול לדעתכם, הגולשים בפורום, איך אני יכולה להגביר את המשיכה שלו כלפיי? ומה דעתכם בכלל במצב כזה, האם כדאי להיפרד?
תודה מקרב לב.
יקרה אני לא באמת חושבתמצטרפת למועדון
שמשהו כאן יכול ליעץ מה נכון לעשות כי הנתונים המשמעותיים נמצאים אצל הבחור. הוא שם אותך במצב קצת בעיתי ולא ברור מה הוא מנסה לקבל ממך.
שתשחררי אותו? שתדעי איפה הוא בתהליך? שתנסי להתיפות יותר בעיניו?
בעיני, אם הוא באמת לא נמשך אליך הוא צריך להיות מודע לזה ולא להדחיק כדי שלא תכנסו לקשר שיאמלל את שתיכם. אבל זה שהוא פתח את זה מולך זה קצת פחות חכם.
איך את באופן אישי עם האמירה הזאת? לא נפגעת מזה? את עדין מעונינת בקשר? לא חושבת שזה מחייב שעצם השיתוף של המקום הלא מאד פתור אצלו יגרום לך לרצות לסיים את הקשר, אבל בוודאות זה יכול לפגוע. את לא אמורה להתחתן עם משהו שמתאמץ להמשך אליך. יש אנשים שכנראה ימשכו אליך בצורה חלקה יותר.
אלא אם כן יש משהו שהקשר הזה נותן לך ששווה לך להמשיך אותו.
לדעתי, את צריכה להבין יותר מה המקום שבו הוא נמצא. יכול להיות שהוא סתם מבולבל ולא ברור לו אם מה שהוא מרגיש זה משיכה. זה יכול לקרות לבחורים דתיים ששומרים נגיעה ואז יש מצב שהכל סבבה ביניכם וילך לכם מעולה כזוג. אבל זה דבר שהוא צריך ללבן עם עצמו ומוטב להתיעץ עם משהו מומחה. ממש לא להקל בזה ראש!
ודבר שני להיות כנה עם עצמך. אולי עכשיו זה נשמע לך לא מספיק קריטי והעיקר כל המעלות האחרות. אם באמת תביני שיש פה מורכבות אל תהססי לחשוב על לסיים את הקשר. מגיע לך משהו שיאהב אותך וימשך אליך מאד!
מחזקת את דברייך! הבחור צריך להתייעץ ולהיות בשקיפות מלאה מולךהיא יושבה בחלון
ואז תוכלי לקבל החלטה. נישואים בלי משיכה או עם משיכה חלקית הם אומללים... גם ככה במהלך השנים מתווספים אתגרים לעניין הזה.
את צריכה לחשוב על זה היטב זה לא כזה פשוט.
וחוץ מזה למה הוא אמר לך את זה, הרי זה לא משהו שאת יכולה לשנות (אאכ בדייטים שכן את מאופרת למשל, אבל גם זה קשה לי לחשוב). בכל אופן עצם זה שאמר לך, מאוד בעייתי
מסכימה עם התגובה הזאת.א/א
אם הוא נפתח ככה לפותחת השרשור
והיא לא פגועה..
אני חושבת שכבר אפשר לשאול אותו באופן מפורש
מה בעצם הוא רוצה
למה הוא שיתף בדבר רגיש כ"כ
ומה הוא רוצה שתהיה התוצאה.
צריך להזהר, לא למהר לוותרultracrepidam

מאד יכול להיות שמה שכבר יש הוא מספיק ופשוט כחסרי נסיון אתם לא יודעים למה לצפות.

ויכול להיות שאפשר לפתור בקלות.

כן, להתייפות בעיניו זה פתרון, וזה לא פתרון זמני בכלל. הרי סביר שהרבה גברים רואים את נשותיהם כשהן עייפות ומותשות וכו' ובכל זאת זה לא פוגע בזוגיות שלהם, פשוט כי הוא מכיר אותה ואת היופי שלה אז בדיוק כמו שלפעמים הוא לא רואה אותה, כך גם אם פעם אחת הוא לא מבחין ביופי שלה זה לא נורא. אז אם הוא יתרגל ליופי שלך, יהיו פחות ופחות פעמים שהוא ישים לב לדברים שמפריעים.

אבל בכל מקרה, תתייעצי עם אנשים חכמים *ומנוסים*

@נגמרו לי השמות

מסכימה שצריך לבדוק לעומק ולא לוותר כל כך מהרמצטרפת למועדון
אבל לא חושבת שלהתיפות זה פתרון קסם. הוא בעצמו אמר לה שלפעמים הוא אוהב איך שהיא נראית ולפעמים לא. משמע שהוא ראה אותה במצבים שהיא יפה בעיניו ובכל זאת היו פעמים שהוא פחות אהב וזה העיב עליו.
אני הכי בעד להתיפות ולהשקיע אבל כשיש משיכה גם במצב הבסיסי לפני כל השוואו. אם מתחת לכל הטיפוח הוא לא אוהב את הבסיס אז זה ממש לא פתרון פשוט להיות יותר מושקעת. בסוף רב הזמן כמו שכתבת הוא יראה אותה במצב הטבעי שלה ואמור להיות לה בטחון שהיא יפה בעינו כמו שהיא.
לא אמרתי שזה פתרון קסםultracrepidam

זה כמו פלסטר ששמים על חתך עד שהוא יגליד ואז כבר לא צריך אותו. כמו גבס ששמים כדי שהשבר יחזור לעצמו בצורה הנכונה.

כל אשה הרי מתייפה לפני דייט. נכון? אז כאן הוא היה גלוי איתה וסיפר לה שבנקודה הזאת הקשר צריך חיזוק.

אגב, אני ממש לא מדבר על שואו, אפילו לא על "כל הטיפוח". אני מדבר על לשים יותר דגש על בחירה של בגדים, לדוגמה. ממש לא על קיצוניות.

ההנחה שלי היא שהיא כן מוצאת חן בעיניו, אבל לפעמים אולי היא מתלבשת בצורה שמפריעה לו - מכל סיבה שהיא, או שמדגישה בעיניו את חוסר השלמות של המראה שלה (זה כבר בסדר להניח שיש, נכון?).

כשאתה מציג את זה ככה זה באמתמצטרפת למועדון
נשמע יותר טוב. אבל אין לדעת מה בדיוק המקום הנפשי של המדוייט ואיזה רמה של מענה יתן לו תוספת התיפות שלה.
מאידך, אותה זה יכול להכניס למצב בעיתי שבו היא מאמצת סגנון שונה ממנה שבא לה במאמץ ויכול לגבות מחירים נפשיים שלא בריאים לקשר. ואין לאף אחד שום יכולת להבטיח לה שאחרי החתונה דברים ישתנו בענין.
מסכים עם ההסתייגותultracrepidam

וכמובן חשוב לקחת בחשבון את הנקודות האלה. שלא לעשות דברים שלא טובים לה, ושגם הדברים האחרים עלולים לחזור בהדרגה.

כמובן חשוב לזכור שכמה שהוא יאהב אותה יותר, היא תיראה בעיניו יפה יותר. יכול להיות שכבר עכשיו, הזמנים ה"רעים" זה כשהרגש מתעמעם, ולהיפך. ואז להתייפות זה סתם לשחק הפוך על הפוך - אתה כועס עלי ולכן לא רואה את היופי שלי, אראה לך שאפילו אז אני יפה.

וכמובן, כמובן, גם אם פותרים בעיה בטווח הקרוב, צריך להסתכל גם על השאלה מה יחזיק לטווח הרחוק

רק עכשיו ראיתי, מחילה 🙏נגמרו לי השמותאחרונה
תודה על התיוג

אני חושבת שבמקרה הנ''ל חייבים להכיר את הסיפור לעומק על שלל צדדיו והנפשות המעורבות בכדי לתת מענה ראוי...
כל מידע הכי קטן יכול לשנות לכאן או לכאן לכן חשוב לשמוע את התמונה המלאה והרחבה...

לפותחת השרשור היקרה @רוניקוש מציעה בחום לבחון את הדברים במלואם בעולם "האמיתי" מה שנקרא
כולל מה את מרגישה כלפי הבחור, היתרונות, החסרונות, הדינמיקה ביניכם בכללי,
ואיך הוא מרגיש בפירוט רחב יותר גם בקשר וגם בעניין המשיכה וכן הלאה...
אחרי שתדעו לעומק את הדברים, ואם תצטרכו גם תחשבו יחד עם עוד אדם שיעזור לכם, מאמינה שיהיו לכם את התשובות - מתוככם.

בהצלחה רבה רבה ובשורות טובות🌹
קשר זוגי טוב, אמיתי, אהבה ומשיכה אמיתיים, הרגשת שלמות זוגית,עץ הזית
הרגשת געגוע וחוסר כאשר לא מתראים למשך כמה ימים ורוצים כבר לשוב ולהיפגש - מתקיימים די במנותק מהיופי הפיזי.

כאשר מתקיים קשר נפשי בריא, קיימת משיכה בריאה בין גבר ואישה, אפשר לומר שאפילו מתעלמים מחסרונות ופגמים בבן / בת הזוג.

אם הבחור מתנדנד בהרגשת המשיכה כלפייך, וזה משתנה לפי כמה את מטופחת, לבושה, נראית באותה הזדמנות, לפעמים מרגיש משיכה ולפעמים לא, זה לא טוב. זה מעיד על קשר התלוי בנסיבות.
הכנות שלו מכירה על ההתלבטות הקשה שהוא עובר ברגשות שלו כלפייך.

הרצון לגעת - יש בו משיכה גופנית כלפיך.
אבל זה גם יכול להיות סתם, כי את אישה, ואתם מבלים הרבה ביחד והוא כבר מרגיש נוח לבטא את התשוקה שלו להרגיש גוף של אישה.

אי אפשר לתת לך עצה מוחלטת.
הלבטים ברורים.
זה בעיקר עבודה שלו עם עצמו ולא תפקיד שלךירמי23

,,אני זמנית כאן

היי,

אמירה כזו מצידו היא חתיכת אומץ (ויש שיגידו חוסר טקט, אבל זה תלוי בהקשר של הדברים וברמת הקשר שלכם)

בגדול, דייטים ראשונים (אחרי בירורים) זה לבדוק התאמה טכנית כמו כימיה ומראה חיצוני,

אם "עברתם" את השלב הזה, מניחה שהוא ראה בך מעבר והחליט לתת צ'אנס לעצמו ולך,

בא לי לשאול אותך איך בכלל הרגשת עד עכשיו בהקשר הזה? 

ושתדעי שזה ממש לגיטימי אם כואב לך מהשיתוף שלו, תני לעצמך את ההכלה והאהבה שמגיעה לך.

בקשר למה שהוא אמר לך על הנגיעה- בעיניי זה לא בהכרח אומר משהו על הקשר שלכם *ספציפית*, זה מאד תלוי,

או שבאמת כי הוא רואה בך מעבר ואוהב אותך או כי פשוט את בת.

השאלה שלך על "איך להגביר את המשיכה שלו כלפיי"- יקרה, זה נורא אישי ושלך מה את עושה עם הקשר הזה-

את מעוניינת להיות במקום של שינוי בתחום שהוא גם ככה רגיש? מתאים לך לחיות עם מישהו שתצטרכי להשתנות בשבילו?

חשוב לי לומר לך שזה שהוא מרגיש ככה אלייך- פותח לך מקום למחשבה והתבוננות, אבל גם מצד שני, תזכרי ש*הוא* חושב ככה,

יש הרבה אחרים, והאחד שלך, ישמח בך בע"ה, איך הולך השיר של אביתר בנאי? "את לא צריכה להוכיח לי כלום".

הלוואי ותהיה לך בהירות הדעת ובעיקר כוחות עם ההתלבטות,

בהצלחה רבה:-* 

מצרפת את השיר של אביתר-

תודה רבהרוניקוש
יש לנו קשר בהחלט פתוח ביותר. והוא בחור אמיץ וגלוי לב.
אני מאוד מעריכה אותו ומוכנה לשנות דברים חיצוניים על מנת שימשך אליי.
כאב לי לשמוע שאני לא יפה בעיניו. או לפחות לא תמיד...
,,אני זמנית כאן

טוב, זאת בחירה לגמרי שלך, ואם את לוקחת את זה מתוך מקום נוח וזורם ומתוך מקום שרוצה בשינוי הזה- אחלה.

תמשיכי להיות קשובה לעצמך ואם מתאים לך לשתף דמות קרובה זה גם חשוב. 

זה לא קצת סותר?הפי
אמרת שאמר שלא נמשך אלייך שאת לא יפה בעיניו.
אך לעיתים את כן יפה בעיניו ?
ובגדול שהוא כן מעוניין למגע בעיתו ובזמנו.

אז לא הבנתי ויש לי תחושה שהבחור עצמו לא יודע לבטא נכון איך הוא מרגיש .
תבקשי ממנו שיעשה סדר .

ולך אני אומרת לפעמים יש גבול לכמה אפשר לספוג תהיי עם יד על הדופק ...
שימי לב שאת לא סופגת יותר ממה שאת צריכה ..
אני חושבת שהוא דיבר איתי על כך שהמשיכה שלורוניקוש
היא דבר דינאמי שמשתנה. פעם הוא אוהב את מראי ופעם אחרת הוא לא אוהב וקשה לו להסתכל בעיניי זמן ממושך.
הוא אמר שלא מרגיש סלידה או דחיה חס ושלום אבל גם לא משיכה תמידית.
וכן, שהוא רוצה לגעת בי (לא רק בעיתו ובזמנו, גם כיום. אני יותר תורנית ממנו וחשובה לי שמירת נגיעה, לו פחות)
אני לא יודעתהפי
אני לא חושבת שיש צורך במשיכה תמידית.
אבל אני לא הייתי מקבלת את האמירה הזאת " את לא יפה בעיני לפעמים " הייתי חותכת בוודאות.
לדעתי זה חשוב שבמיוחד הגבר יתחבר למראה .

לי יותר קל להיות גמישה באיך שגבר נראה .. יותר קל לי לראות את האופי .. ולתת לו צ'אנס ..לבנים פחות.
ככה נראלי שבנות יכולות להימשך לבחור אם יש לו אינטליגנציה רגשית ותקשורת גבוהה והשיח בניהם טוב לה ולו.
כלומר על זה נבנה חלק גדול מהמשיכה.
תעשי כל מה שיכול לעשות טוב גם לךadvfb

ונשמע שהוא נמשך אליך והוא לא כל כך סגור על הצורך שלו במשיכה וביופי. 

זה תהליך שהוא צריך לעשות מול עצמו ולהיות שקוף מולך ביחס לזה.

בהצלחה!

לא ברור מה זה "לפעמים את יפה בעיניו ולפעמים לא"shaulreznik

בכל אופן, מרבית הגברים נמשכים לנשים שמשתמשות (בצורה מבוקרת, כמובן) באיפור ובושם. כמובן, גם קטע הלבוש תורם למשיכה.

רק מצייןultracrepidam

איפור "במידה סבירה" יהיה שונה מאד בין אדם לאדם. אז לא בהכרח יותר איפור זה הגישה הנכונה, לפעמים זה להיפך.

לגבי בושם אני מניח שלאשה הסבירה יש חוש יותר טוב בעניין מאשר לגבר, אז היא כנראה לא תטעה.

פתחתי ניק נוסף כי לא מרגיש בנוח מהניק הרגילניק חדשש

יש מושג של פלירטוט. אולי לא מדברים על זה כל כך אבל זה מאוד חשוב.

אצלי, כגבר, המשיכה מושפעת מהרבה דברים מסביב, ולא בהכרח תלוי רק ביופי ובמראה הטכני.

לפעמים חיוך ערמומי, מבט קשוח, קריצה, עמידה עקומה וכדו' הם אלו שיגרו את הגבר. 

אצל אחרים זה יכול להיות האקססוריז ופריטי הלבוש השונים, משקפי שמש, צעיף, עגיל כלשהו וכו' שיוסיפו את המראה והתחושה הנשית.

ולכן אם הוא אומר שלפעמים הוא נמשך ולפעמים לא, ואת שואלת איך אפשר להשפיע על זה - לדעתי זה הכיוון.

כל זה נכתב בלי להכנס לשאלה העקרונית האם כדאי, הגיוני וחכם לנסות את זה.

ממה שהבנתי משיעורים ששמעתי ומניסיון אישיבייניש נח

שאם לפעמים את יפה בעיניו אז ככול שתפגשו את תראי יותר יפה בעיניו. וכן ככול שהוא יאהב את הפנים שלך יותר את תראי לו יפה יותר.
זה דבר שנכון בעיקר לנשים אך גם לגברים.
יצאתי עם מישהי שבדייטים הראשונים לפעמים נראתה לי יפה ולפעמים לא... ככול שנפגשנו היא נראת לי יותר יפה.
עלי זה עובד אבל כמה חברים שלי אמרו שאצלם זה לא עובד (אולי זה עובד רק אם באמת לפאמים הבחורה כן נראת יפה בעיניו)

עם האוכל בא התיאבוןחסדי הים
נשמע שהוא מנסה לנצל אותך...אכספה
מהן ההזדמנויות שבהן את יפה בעיניו? האם קיימת חוקיותכתבתנו
כלשהי? נגיד אחרי שאת משתפת אותו במשהו מהדברים שנוגעים בך ומוציאים ממך יותר רגש מסתם איזה סיפור של חויה שהיתה לך היום,
או כשאת לובשת סגנון מסוים/ מתאפרת ומתבשמת וכד',
או כששפת הגוף שלך משדרת (גם אם לא במודע) שדר מסוים.

את מתארת שיחות פתוחות וגם אמיצות. אם הוא יכול לענות על השאלה הנ"ל (ובהנחה שהוא לא טיפוס שבא לנצל אותך כמו שהציעו מעלי, כי אם כן כל העניין כולו דורש התייחסות שונה. ואני לא מבינה בטיפוסים כאלה שום דבר אז לא יודעת איך לזהות וכד') יהיה קל יותר להעריך אם הוא למעשה מתאהב בך (את יפה בעיניו כשאת משתפת אותו בדברים יקרים לליבך), או נמשך דוקא לתאוה שתלויה בעניינים חיצוניים לגמרי (את יפה בעיניו כשאת על עקבים/מבושמת וכד').

(רוצה לציין שאני נשואה)
שתהיה החלטה טובה ובונה!

בירור בצניעותחצלה

היי אשמח ממש לשמוע מנסיונכם מה הייתם עושים.

ביררתי הצעה ממש מעולה, נשמע שבחורה תורנית מבית תורני, החברה בטלפון אמרה לי כן היא דוסה, צנועה וכו וכו.

אני מגיע לדייט וקולט שהיא עם שרוול מעל המרפק, לא קצר קיצוני אבל מעל. לא שופט ולא שום דבר, מדבר רק מהנקודה שלי.

חשוב לי שאישתי תהיה צנועה עפ ההלכה, בזה אני בטוח. ואני לא יודע כל כך מה לעשות עם המצב עכשיו. לדבר איתה על זה ולהגיד שזה מפריע לי ? נראלי יכול לפגוע בה.לפסול על זה בלי להבין מה עומד מאחורי זה? נראלי חבל.

מה אתם הייתם עושים?

בנות - זה בסדר שידברו איתכן על זה? ואם כן, איך?

נכון, לא מבינה איך זה סותר את מה שאמרתיחושבת בקופסא

סגנון הבגדים שאדם אוהב גם כן מושפע מהחברה שבה הוא נמצא.

אפשר לסווג בחור לפי האם הוא לובש חולצה מכופתרת עם משבצות כחולות או גופייה עם הדפסי להקות רוק, ולדעת לפחות בערך לאיזו חברה הוא משתייך.

רווקות אם יכולתן לקבל דבר אחד בתקופה הזאת מה היה?ראומה1

בתקופת חיפוש הזוגיות.

קריזה לא?בנות רבות עלי

פניתי לרווקותראומה1

אהה חח... כן... סליחה. לא התכוונתי להפריע. כמובן.בנות רבות עלי

מקפיצה♡♥︎♡♥︎ראומה1אחרונה

אישית, אני מעדיף קסם אישי על יופי.בנות רבות עלי

יש בנות שהן לא יפות, הן פשוט לא. אבל מהדרך שהן מתבטאות, וזה כולל את כל הדרכים האפשרויות (כן, התנא שנה דרך, מצחיק) במיוחד אלו שבטוחות בעצמן. או שאני בכלל מנסה להגדיר משהו שאני נמשך אליו ספציפית ולא יודע להגדיר אותו זו גם אפשרות. אולי, נראות צעירות לגילן אבל מתנהגות כבוגרות? אולי. למעשה אני די נוטה לחשוב שזה אכן זה.

נתקלתי במישהי כזו אתמול והיא עדין תקועה לי במחשבה וזה מוזר. אז בקיצור אם היית אתמול בפתח תקווה בהיפר מור תכתבי לי. סתם.

יפה. התבגרת, החכמת,למדת להסתכל לעומק ולא בחיצוניתפ.א.

ואי לגמרי אחי.בנות רבות עלי

עכשיו מה הקטע?בנות רבות עלי

עכשיו הגעתי לבית אז אני יותר מיושב. שניה רגע עוצר כי נשרף לי האוכל.

אוקי שומעים? אז בקיצור, עכשיו אני פתאום קולט את הפספוס. היא היתה עם האח שלה (בנינו זה הבן שלה אבל אני מעדיף לחשוב שהיא לא נשואה)

קיצר זרקה לו פירגונים בקול .. "מלך מלך!" אני סתם הסתובבתי. נראה לי היא חצי התפדחה למרות שהיא לא מהמתפדחות. אולי מהמפדחות זה כן. בקיצור....

מה רציתי להגיד, חשבו על הסיטואציה שאני מסתובב ואומר לה "יותר ממני?..." מה לדעתכם היתה התגובה שלה? אני אומר הייתה מבקשת את המספר לא שאני משוויץ עכשיו או משהו.

סתם טוב אני רואה שאני שוב מדרדר לכן נעצור כאן. יש למישהו משהו להוסיף?

אתם אומריםבנות רבות עליאחרונה

זה בסדר אתה גם ככה מדבר לעצמך אין מה להוסיף . אוקי... הבנתי.

אני הולך.

🤣🤣🤣

אז מתחילים איתך, תרגישי בנוח?אחיקר

סתם מעניין אותי, בנות דוסות רוצות שיתחילו איתם? ברור שכל סיטואציה והמקרה שלה, אבל אשמח להתייחסות אם ליגיטימי ואיך?

באוטובוס? ברחוב? או באיזה שיעור מעניין? בהלל של הרב שמואל אליהו? או בשמחת בית השואבה במרכז? או סתם כששניכם רכזים באיזה תנועת נוער?

וישיר? או שמעדיפות שחבר יפנה לשאול אם רלוונטי בכלל? וישר זורמים או שעדיין ליגיטמי לבקש לברר? גם מצידו?

ואתן חשבתן על זה? רציתן פעם להתחיל אבל היה פשוט מוזר מידי? זה אמור להיות מרתיע?

תודה מראש

הדוגמאות שנתת הן של ציבור קווניקי- מרכזניקיחושבת בקופסא

בציבור הזה אני חושבת שזה יהיה פחות מקובל ויתקבל פחות טוב אצל בנות שזה הסגנון שלהן.

בציבורים כאלו כנראה יעדיפו לשלוח התעניינות דרך צד שלישי.

אם היית מדבר על שמחת בית השואבה במחניים, זה כנראה היה הרבה יותר מקובל ולגיטימי (שמעתי, שיש בנים ממחניים שקובעים חברותא עם בנות ממגדל עוז, ואז בטח העניינים יכולים להתגלגל, למרות שזו לא המטרה המוצהרת...)

מעניין אם קיימות גם בנות מחוץ למקומות האלוכְּקֶדֶם

רציתיהפי

התביישתי מאוד וגם חשבתי למה שהוא יגיד לי כן?

זה היה שיעור תורה הוא היה נראה בחור טוב

נעלבתי שהוא בעצמו לא פנה אלי חח זהו.. נראלי היה לא שייך לפנות אליו

אפשר להבין את הרצון שהבחור יפנהמתוך סקרנות

רק כדאי לקחת בחשבון שגם הגברים יכולים לפעמים לחשוש מדחייה(שלא לדבר על האווירה הרווחת בה נסיון חיזור תמים יכול בקלות להיחוות כ"הטרדה").

אני בעד שבחורה שבחור מוצא חן בעיניה, לא תחשוש לעשות את הצעד הראשון (אפשר גם דרך מישהו שלישי, אם חשוב לי שאת הדינמיקה בפועל, יוביל בהתחלה הבחור).

איזה חמודה את. בטח גם הוא רצה לפנות והתביישאורין

לענ"ד, יש בנות שכן, ויש שלא. אי אפשר לדעת מראשלגיטימי?

^^ברוקוליאחרונה

שליחת תמונה מלפני 15 שנה +- להצעותראומה1

הציעו לי הצעה והבחור העלה תמונה שלו מלפני עשור++++

איך אני יודעת? כי איכות התמונה ירודה מאוד ומטושטשת. וגם מצאתי בגוגל תמונה עדכנית שלו ממקום עבודתו.

הוא נראה אחרת לגמריי..

זה לא נעים בלשון המעטה וגובל בעבירה על הדיבר "לא תשקר"...

אין דיבר כזהבחור עצוב

אבל באמת מעצבן. תנוח דעתך,גם בנות עושות את זה.

ועל פי רוב גם שוכחות לעדכן את הגיל בכרטיס.

חחח אל תתפוס אותי על קוצו של יוד הרעיון הובןראומה1

"לֹא תַעֲנֶה בְרֵעֲךָ עֵד שָׁקֶר" גם כולל שליחת תמונה עדכנית

מה הרעיון לשלוח תמונה ישנה? שבדייט פתאום אתאהב באופי שלך?, אבל איך? אם ארגיש ששיקרת לי עוד לפני הדייט?

אולילגיטימי?

לא יודעת מה בדיוק קרה, אבל אולי -

מקור התמונה הוא לא הוא, אלא מציע ההצעה?

הרי אם אפשר למצוא בגוגל בקלות תמונה עדכנית, לא סביר שהוא יתעקש לשלוח תמונה ישנה. יכול להיות שזה סתם מה שמסתובב עם הכרטיס שלו - וזה לא הגיע ישירות ממנו.

עוד כיוון של לדון לכף זכות -

יכול להיות שמבחינתו, איך שהוא רואה את הדברים, הוא נראה בול אותו דבר, אז למה לטרוח לשנות??

נחמד נחמד אבל לא ואני הכי לומדת זכותראומה1

גם בפייסבוק יש לו תמונה אחת ישנה מאוד לפני עשור.

וההצעה נעשתה דרך בוט בינה מלאכותית שמצריך הרשמה אישית דדך הסלולארי הפרטי.

התמונה מלפני שני עשורים רואים לפי מבנה הפנים, משקל הגוף, צבע כל השיער שכבר האפיר, ועוד.

אני יודע לזהות תאריך של תמונות רק לפי איכות התמונהמשה

יש הבדלים בין מצלמות דיגיטליות של 200X לבין 201X לבין סמארטפונים של 2020+.

מה לגבי שיאומי מקשיםחתול זמני

ומה אם הטלפון פשוט שרד המון, המון זמן?

הם גרועים, אבל לא כזהמשהאחרונה

יש לכם מצלמה קצת אחרת

פעם ביקשתי מחבר שלי תמונה בשביל להעביר למישהיפשוט אני..

שמתי לב שבתמונה יש לו שיער מלא לעומת התקרחות שיש לו היום, וגם הבטן בתמונה הרבה יותר מחמיאה מהמציאות. אחר כך ראיתי שלצידו יש בקבוק קוקה קולה הנושא את שמו, וחיפוש זריז בגוגל הראה שהקטע עם השמות על הבקבוקים היה לפני למעלה מעשור...

אני בדיוק בשלב שבו הבטן מתחילה לפרוץ גבולותחתול זמני

צריך לדאוג לכמה שיותר תמונות מחמיאות

עד כמה אתם מרגישים שמודל הזוגיות של ההורים שלכםפתית שלג

משפיע על מה שאתם מחפשים בבן\ת הזוג או על מודל הזוגיות שאתם מחפשים?

אני בטוח שזה משפיע הרבה יותר ממה שאפשר לבחון בשכל, אבל עדיין זה יכול ללמד הרבה.

לי לקח המון זמן להבין כמה שזה משפיע עלי בין אם רציתי ובין אם לא. אולי אפרט בהמשך..

תדייק ותסביר את כוונתךפ.א.

אני שואל זאת כי הרבה דברים בזוגיות, באופי ההתנהלות הזוגית, ביחסים בין בני הזוג, נחשפים ומתגלים רק לאחר תקופה ארוכה שגרים ביחד.

לדעתי הרבה מה שאתה רואה כיום בבית, לטוב ולרע, לא בטוח שתוכל לאבחן בצד השני לפני הנישואים.

אני למדתי המון מהזוגיות של ההורים שליפשוט אני..

למדתי מה לא לעשות

גם אנירקאני

אותו דבר

השפיע בוודאיארץ השוקולד

בעיקר לטובהארץ השוקולד

מופתע שזה חריג

שאלה מעניינת.חתול זמני

בעיקר הוציא לי את החשק והמיץ.

הזוגיות שלהם מתאפיינת, לפחות מהמבט שלי, בחיכוכים מינוריים תמידיים, הרבה משחקי תפקידים גבר־אישה, ובפן החיובי דברים שאני מבין שנחמדים שלהם אבל פשוט לא נמצאים בעולם הערכים שלי.

מה שבסופו־של־דבר חיזק אצלי את המחשבה שלפחות עבורי, שאיני מצליח להפיק את החלק החיובי בזוגיות, זה רעיון עם נטו שלילי.

פעם חשבתיoo

שלמדתי מהם איך לא לנהל זוגיות והורות

היום אני יודעת שזה לא רק הזוגיות/ ההורות

אלא האדם באשר הוא

כי בסוף הזוגיות/ ההורות היא מראה של הבנאדם

גם אם לא רציתי להתנהל כמוהם (והצלחתי בהרבה מובנים)

יש חלקים שנשארו

השפעות מילדות

אפילו כאלה בתת מודע

תמיד יש ויהיה על מה לעבוד

לעשות נכון יותר

לי היו 2 מודליםעל הנס

אחד של ההורים

השני של הסבא וסבתא שגרו צמוד ממש

הדתדלתי לקחת את הטוב שראיתי משניהם.

מההורים שלי למדתי בעיקר מה לא

מהסבא וסבתא קיבלתי המון.

אבל קצת עיוות לי את המושג זוגיות כי סבא שלי היה בעל מהסרטים באמת.עשה הכל או כמעט לגמרי הכל ופינק את סבתא שלי ממש בלי סוף וממש נהנה מזה.

היא היתה ממש נסיכה שלו.

ברור. מכל אינטראקציה קרובה מושפעיםברוקולי

משפיע מאודadvfbאחרונה

בעיקר בהתנהלות בתוך קשר,

בסוף, זה מה שראיתי בבית. על בסיס זה, אני יכול לעצב את איך אני רוצה שהזוגיות שלי תראה.

מזל טוב!בנות רבות עלי

רק עכשיו אני רואה @ארץ השוקולד אני נכנס פעם במאה שנה לכן לא ראיתי.

שתזכו לבניין עדי עד !

שידוכיםאשר ברא

איך אתם מבררים מה קריטים לכם?

(שלא קשור למידות של האדם)-

לדוגמה נושא הצבא.

איך יודעים אם זה באמת באמת קריטי לי או שיכולה להבליג אם הבחור לא עשה או לא מתכנן אבל כן פעיל במישורים אחרים?

מרגישיםintuscrepidam

השאלה למה חשוב לך שהבחור יעשה צבאאביעד מילוא

האם זה דבר שמעיד על הבחור האם את מחפשת שיהיה בבית הערך של גיוס לצבא או שפשוט חונכת לזה? זה הבירור שאת צריכה לעשות על הערך הזה

האם משהו מרגיש לך חזק שהוא חסר או קייםארץ השוקולד

אם יש לך רגש חזק בנושא וזה מאוד מפריע לך אז זה קריטי לך, אחרת, זה כנראה לא קריטי

נניח שהייתי צריך לחיות עם הבן־אדם הזה 100חתול זמני

שנה,

האם המשהו הזה היה מציק לי?

לשאול שאלה אחתadvfbאחרונה

מה הדבר המהותי שמסתתר מאחורי הפרט הטכני?

ברור שהתשובה יכולה להשנות מאדם לאדם

אולי יעניין אותך