נממממאס לי מהבן זוג שלי
קודם כל הוא קמממממצן כרוני כפייתי משו הזוווי
אין מצב להדליק מזגן גם כשרותח בחוץ מבחינתו יש אויר בחוץ לא צריך מזגן גם כשיש 30 מעלות זה נקרא שיש אויר
דבר שני התינוקת שלי בת שנה בסך הכל רגילה לישון בדממה מוחלטת ובעלי מתעקש שהיא צריכה ללמוד לישון ברעש ולכן לא שומר בכלל על השקט כשהיא ישנה ואם העזתי להדליק את המזגן וללכת לישון הוא ישר יפתח את התריסים בקול רעש גדול ויעיר גם אותי וגם את הקטנה ולא משנה מה השעה גם אם מצע הלילה זה לא מעניין אותו העיקר שהמזגן יהיה מכובה וכל לילה מחדש אותו סיפור אני לא מסוגלת להרדם בלי מזגן והבן זוג שלי בא ומכבה תמזגן פותח תתריסים ומעיר גם אותי וגם את הקטנה וכן בעלי הוא חמור עבודה כלומר קם לעבודה בחמש וחצי שזה אומר שעון מעורר בקולי קולות כי אם לא הוא לא מצליח להתעורר ואז יוצא שאחרי שהבן אדם העיר אותי ואת התינוקת באמצע הלילה בגלל המזגן ועד שהצלחנו סוף סוף לחזור לישון השעון מעורר מצלצל בצרחות אימה בחמש בבוקר והופ התינוקת מתעוררת בצרחות אימה ואני ביחד איתה
דבר שני אני טיפוס מאוד נדיבו ואחת שמאוד אוהבת לבלות ולהנות מהחיים ואפשר לומר גם קצת טיפוס בזבזן וכמו שאמרתי בעלי קמצן כרוני שלא צריך לעצמו כלום ככה שכל הוצאה קטנה הופכת לדיון ובלאגן שלם כאילו הולכים להוציא מליון דולר וכמובן שלעצמו הוא לא צריך כלום אז אף פעם לא יוצאים לשום בילוי אפילו לא מסעדה פעם ב... לא מחזיקים רכב לא טיול לשום מקום קיצור סגורים בבית יוצאים רק לעבודה
אני לא מסוגלת יותר לחיות ככה
אני משתתתתתתתתתגעתתתתתתת
אני רוצה להתגרש ופוחדדדת כי יש לי כבר ילדה אחת ובטעות נכנסתי שוב להריון ואני כבר בחודש שישי
מה עושייייייים
הציללללללללו