קשור לשירות לאומי-פירוט:חדשהפהה:)
בעזרת השם שנה הבאה אני יוצאת לשנת שירות ראשונה שלי, אחרי המון התלבטות מצאתי איזשהו כיוון למה אני רוצה לעשות- קומונה בבני עקיבא.הבעיה העיקרית היא שזה לא תקן וזה מצריך ממני לעשות תקן בוקר. כל התקני בוקר הם בדרך כלל בתי ספר יסודיים וגנים וזה לא משהו שאני מחפשת לשירות שלי(לא שאני חושבת שזה לא מבורך פשוט פחות מתחברת) וזה יוצא שהאפשרות היחידה שנשארת לי היא הדרכה באולפנה כתקן בוקר.אני לגמרי מעדיפה את זה על פני האפשרויות האחרות אבל העניין זה שבסוף זה שני דברים אינטנסיביים , שמצריכים להיות מאה אחוז בשניהם עם רצון להיות בשביל כל חניכה באולפנה או חניך בסניף
אז רציתי לדעת מה החבר'ה שכאן חושבים על העניין? אני אלך על זה ופשוט התאמץ ממש? או לוותר על אחד מהם ואז התקן בוקר יהיה משהו שאני לא כל כך מרוצה בו. או לחילופין לא אעשה קומונה -(משהו שאני ממש רוצה)?
-שמניסטית מבולבלת
ואאלה לא הבנתי בידיוק תשאלההחיים מאושרים
ואני גם לא בגיל אבל אני חושבת שמדריכה באולפנה צריכה להיות 100% באולפנה וקומונרית צריכה להיות 100% בסניף אם יש לך את זה אז יאאלה לכי על זה
אני לא כל כך בגיל אבל אני אגיד לך פשוט מה שאני חושבתהכל עוד אפשרי
אבל תקחי אתזה כדעה של מישי שלא כל-כך מבינה

קומונרית בסופו של דבר צריכה להיות 100 אחוז, גם אחרי הצהריים וגם לפעמים בזמן התקן בוקר, מה שאומר שאם נגיד תהי מדריכה באולפנה זה גם משו שתופס ממשממש הרבה וגם בו צריך להיות 100 אחוז ואז התקן בוקר וקומונה יגלשו אחד על השני, וזה סתם יהיה מבאס לשתי הצדדים, לא רק לך, גם לחניכות באולפנה, לצוות הדרכה... וגם לך
אז לדעתי כדאי לך ללכת למדו שאת פחות מעדיפה אבל עם קומונה, שנשמע שזה משו שאת מאוד רוצה, וככה גם תוכלי לתת מעצמך בסוף בצורה הכי נכונה והכי טובה🙂
שמעתי על מישהיבת סודאחרונה
שעושה גם אולפנה וגם סניף לפי מה שהבנתי ממנה זה מאתגר אבל בהחלט אפשרי..
אבל רציתי להוסיף לך עוד נקודה שכדאי לך לקחת בחשבון זה שאת גם לא תוכלי להדריך איזה שכבה שאת רוצה בגלל זה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך