ראיון עם שירת-היםשובל אור

תורי!

יאללה שפכו...

שבוע טוב!! מה שלומך???פלפלתי

איך היתה שבת?

איזה יבש פה היום.. מזל שהצלת קצת את המצב..

איזו שאלה מקורית...שובל אור

טוב אבל נענה:

שבת היתה מצד אחד נחמדת מאוד אך מצד שני סיוטית מאוד. ככה זה שיש פוול אורחים- מצד אחד נחמד ומעניין איתם, אבל מצד שני יש בלאגן מטורף, ועבודה משולשת...

עוד שאלות!

(אולי כדאי להקפיא את השירשור עד שעינב תסיים? לא ידעתי מה להחליט...)

לפי דעתיפלפלתי

אפשר לשאול שאלות אבל לענות מחר -

כשנדע בטוח שאין יותר שאלות לעינב..

אחרת גם השאלות עד שיצטברו..

אבל אם עינב פה - אנחנו מחכים לתשובה.. אבל נראה לי שהיא לא פה..

שאלות? בוא נתחיל להקריץ.ארגמן
נניח שהייתה לך אפשרות לגור בגוש-קטיף / צפון השומרון היום- באיזה יישוב היית בוחרת?
זה לא ברור??? ס'תכלי בשם שלי!!!שובל אור

תמיד חלמתי לגור שם... אני חולה על הים...ואין מקום מדהים משירת-הים!!!

אל תדאגו, אני עוד איישב אותה מחדש....

"שירת-הים עוד תינשא אליך..." (מהשיר עם בכתום למי שלא הבין)

טוב, נו, חשבתי שאולי זה סתם כינוי...ארגמן
שאלות..פלפלתי

מה את עושה שנה הבאה?

שירות לאומי - אם-אז איפה ובמה..

כמה אחים..

מה את אוהבת

מה את שונאת

מה הכי מעצבן אותך

איפה תבחרי לגור בהמשך החיים

מה תעשי שתהיי גדולה

יאללה מתי את מתחתנת? מחר?

איזה אוכל את הכי אוהבת?

איזה הכי שונאת?

מה התפקידים שלך בבית.. (שירה - אנחנו ממש מעתיקים.. תסלחי לנו..)

איזה תפקיד את הכי אוהבת..

אוף אין לי יותר שאלות..

תתחילו לשפוך...    

יאללה - הזדמנות חייכם..

..עתניאל בן קנז

האם זה נכון שאחים שלך מאושפזיםבמוסד סגור?

או שפתחת חוות ג'וקים?

או שאת מטגנת אותם לארוחת צהרים????

את מי היא מטגנת,ארגמן
את אחים שלה או את הג'וקים?
בדיוק מה שחשבתי!! ;צחקן
שקלתי אם לענות....שובל אור

אבל החלטתי שכן...

האם זה נכון שאחים שלך מאושפזיםבמוסד סגור? -כן. לפחות אחד מהם. אבל הוא מביא את זה על עצמו. הוא סוגר ת'צמו בתחומי המחשב, ולא זז משם, מלבד יציאה הכרחית של 3 פעמים ביום לתפילה.

או שפתחת חוות ג'וקים? -פתחתי?? הם פתחו אצלי!!!!!

או שאת מטגנת אותם לארוחת צהרים???? -אני מעדיפה לטגן תפו"א.

חחחחחצחקן
תשובות:שובל אור

מה את עושה שנה הבאה?

שירות לאומי - אם-אז איפה ובמה..- ש"ל, במקום הכי שווה (אני מקווה) באפרת, במועדונית רווחה עם ילדים מקסימים (אני שוב מקווה..). ד"א- איך ידעת את גילי??

כמה אחים.. חלוקה שווה- 4 על 4...

מה את אוהבת

מה את שונאת

מה הכי מעצבן אותך - שאני עצבנית ואז אני מאבדת שליטה על עצמי. אני נעשית עצבנית בגלל 3 דברים: 1- כשחם לי 2- כשיש מסביבי רעש ובלאגן 3- מאחשלי...........

איפה תבחרי לגור בהמשך החיים - אמ.. בכמה מקומות, כדי שיהיה מעניין. אם באמת מעכשיו יכולתי לקבוע את זה, אז קודם ביישוב חדש כמו חרשה (הלוואי ויכולתי שם, אבל אט אט הוא הולך ומתבסס), או כמובן ליישב את שירת הים מחדש, ובהמשך- ברור שרק ביישובים! אני שונאתתת עיר! חבל על הריאות שלי..

מה תעשי שתהיי גדולה -פעם הייתי ממש סגורה עלזה, אבל כיום זה מתחיל להתנדנד (רציתי ארכיטקטורה). ברור לי שמשהו בתחום האומנות והיצירה , כי זה פשוט אני.. בלעדי זה אני עלולה להשתגע, למרות שכבר עכשיו אני משתגעת מכל הרעיונות שיש לי בראש (בכל התחומים של האומנות), כי אני בד"כ לא יכולה לממש אותם.. 

יאללה מתי את מתחתנת? מחר?- אם תמצאי מישו שעונה לקריטריונים שלי.. אבל ברור שזה לא יהיה מחר. מינימום עוד שנתיים (יעני גיל 20)

איזה אוכל את הכי אוהבת? - קורנפלקס עם חלב! אני מכורה כבדה.. אבל בכללי, אני אוהבת דברים מלוחים כאלה.. טעם פיקנטי

איזה הכי שונאת? -דגים! פוי.. אני אפילו לא מעיזה לראות...

מה התפקידים שלך בבית.. (שירה - אנחנו ממש מעתיקים.. תסלחי לנו..) -חופשי תעתיקו.. מכיוון שאני הבת השנייה, אז לצערי (?) יש לי די הרבה.. הקבועים שלי זה לקפל שתי מכונות כביסה בכל יום, לקלח את אחותי+השכבה כמה פעמים בשבוע, לטאטא כל יום שישי את המקום שעכשיו אני יושבת בו, כל מוצ"אש לקפל ת'שולחן אוכל ולטאטא את הג'יפה. רוצים עוד פירוט? זה רק הקבוע.. יש עוד המון תפקידים מזדמנים.. אה, הכי חשוב, אבל אני לא רואה את זה בתור תפקיד- לשמור על אחותי המתוקה אחה"צ! זה ממש כיף..

איזה תפקיד את הכי אוהבת.. כבר כתבתי לעיל..

אמממ...שומרוני

יאללה מתי את מתחתנת? מחר?- אם תמצאי מישו שעונה לקריטריונים שלי.. אבל ברור שזה לא יהיה מחר. מינימום עוד שנתיים (יעני גיל 20)

מה הקריטריונים שלך?

יש לי הצעה.

בואו נכתוב על שירה את כל מה שאנחנו יודעים עליה. לא דברים אישיים או פרטים שהיא אמרה רק במסר"ש. דברים שנודעו לנו מהודעות בפורום.

יאללה... רעיון גאוני!שובל אור

ככה אולי נוכל לראות עד כמה קולטים אופי של בני אדם מתיקשורת וירטואלית....

אבל מה המטרה? לראות מה הקריטריונים שלי? רק אל תראה אותם לנתי שחר ודומיו....

לגבי השאלה הזאת-שובל אור

כמה אחים.. חלוקה שווה- 4 על 4...

אני מרגישה מגעיל שלא דייקתי, לא בגללכם, בגללה.

אז בעיקרון היינו 5 בנות ו4 בנים.

לכי תראי...שומרוני
איך אני עניתי על השאלה הזאת... פשוט וקולע...
אל תעלב...שובל אור
אבל לדעתי לא כזה...
במקרה שלי - כן.שומרוני

כי זה סלנג לומר שש-שבע...

אבל זה תקוע לומר שמונה-תשע...

סלנג?שובל אור
בחיים לא שמעתי על סלנג כזה.. אבל זה די היה נשמע זילזול (ואני יודעת שזו ממש לא היתה הכוונה שלך!), אבל בכל זאת.. זה קצת צרם לי.
אף פעם לא שאלת אותי מה נשמע?שומרוני

תמיד הייתי אומר שש-שבע...

זה צורם, אבל... תלוי מתי. בשרשור מסוג זה הפריע לי לכתוב "היינו שבעה ועכשיו אנחנו שישה".

כנראה שאפעם לא שאלתי אותך מה נשמע......שובל אור

לאחרונה הגעתי למסקנה שאני פשוט לא זוכרת שצריך לשאול אנשים לשלומם.. רק את חברות שלי אני שואלת, כדי שיהיה פתיח נורמלי לשיחה.

אז אם גם אתה נפגעת מזה פעם (כי היו כאלה שכן.. בזכותם עליתי עלזה), אז אני מבקשת סליחה.

צודק! חד וחלק. (אצלי- במקרה כזה.)פלפלתי
פלפלתי למה התכוונת?שובל אור
?
אני שמעתי פעם מההרצאה של אמא של דסי רבינוביץ' ז"ל-~אורית~

היא אמרה כששואלים אותה כמה ילדים יש לה, אז היא אומרת- "ארבע פה" (ומצביעה למטה) "ואחת למעלה..." (וצמצביעה למעלה)

ולי יש עוד רעיון מה לומר כששואלים אותי כמה אחים אנחנו- "תשעה, עם עין רעה אחת..." 

מגניב לדעת אורית...שובל אור
חבל שאפעם לא יצא לי לשאול אותך כמה אחים יש לך... (אבל יצא לי להטיף לך שאת לא אומרת את האמת!)
שכחתי לענות על שתי שאלות...שובל אור

דחיתי אותן לסוף, כי הן לא ממוקדות מספיק, ולכן שכחתי.

אז באמת בגלל שהן לא ממוקדות, אני אענה באופן כללי:

מה את אוהבת- שטוב לי ושמח לי

מה את שונאת- ששואלים שאלות לא ממוקדות......... בגלל זה אני נדפקת בבגרויות...

מתי התחילה הסלידה שלך מג'וקים ?משה
ומהי העוצמה (dB) של הצרחה האחרונה שלך בנושא.
תשובה:שובל אור

מאז שאני זוכרת ת'צמי פחדתי מהצוציקים האלה פחד מוות...... אולי זה נקרא פגם גנטי אצלי.

ת'אמת- שבוע שעבר היה לנו אחד באמבטייה והעזתי להתקלח במחיצתו.. הסוף שלו היה מגניב אבל אין לי כוח לספר..

מה יש לפחד מג'וקים?ארגמן

לי יש קטע כזה- לתפוס אותם ביד ולשים אותם על אחרים- היית צריכה לראות את כל החברות שלי צורחות...

בכללי אני אוהבת לתפוס חרקים קטנים בידיים [רק קטנים, אני בכ"ז בת].

אל תשאלי אותי...שובל אור
זה בא מעצמו...
טוב...ארגמן

לכל אחד יש פחד דבילי- גבהים / חושך / ג'וקים / עכברים / תולעים... טוב, נסחפתי.

אני אישית מפחדת מנחשים. יש אנשים שחושבים שזה טיפשי...

אני חולה על נחשים!!!עתניאל בן קנז
היו לי כמה אבל ברחו(לא ארסיים כן..)
אה! מטורף!ארגמן

אתה יודע איזה סיוטים יש לי מנחשים? אני מוכנה לראות אותם רק דרך זכוכית...

איפה אתה גר? שהנחשים שברחו לא יגיעו אלי...

אאאאאאאאאייייייייככככככססססססססס!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ל"תפלפלתי
הטבעת אותו תוך כדי עינוים?עתניאל בן קנז
רק אל תחשבו שאני לא אוהבת חיות...שובל אור

כי אני חולה על חיות, אבל בגללם באמת נהייתי חולה.. חולת נפש. היתה לנו היסטוריה מפוארת של חיות למיניהן, אבל היא הופסקה, בגללי, כי פעם היו לנו אוגרים, שהשריצו בקצב מטורף, אז העברנו אותם לכלוב גדול שמתאים לשרקנים (עם חורים יותר גדולים) והם כל הזמן היו בורחים, ואני היחידה שהייתי דואגת לחפש אותם, אבל הכי גרוע, וגם הכי מזעזע- מרוב צפיפות אוכלוסין האמא היתה אוכלת! את הגורים שלה! ממש כמו במצור של בין המיצרים.. ואני היחידה שהיתה באה לפשר ולגשר, וכמובן שזכיתי לנשיכות.... אז בשלב כלשהו הכרזתי שאני זורקת את היצורים האלה לכל הרוחות, ללא מטרה כלשהי לראות כאלה דברים בעתיד. אבל כן היו לנו עוד חיות מאז...

אני לא סובלת מכרסמים.ארגמן
רק כלבים ואת התוכי המדהים שלי- רוצים תמונה?
אני אוהבת מכרסמים.. הם פשושים.שובל אור

תביאי תמונה!

ואני אתן בחזרה את התמונה של פינצ'י, גוזל פעוט שמצאנו ברחוב ביום שישי, שהפך להיות אטרקציה בביתנו.

הוא מזה מאמי! ניסינו לבדוק במגדיר ציפורים איזה סוג הוא ולא מצאנו, אבל דודה שלי טוענת שזה בולבול כי יש לו צהוב. נחייה ונראה...

יש לו כמה תמונות חמודות,ארגמן

יאללה, ניתן לך את האחת על הראש של אמא שלי.

חמוד, אה?

אוהו היית חייבת להכאיב לי???שובל אור

זה קוקו שלנו ז"ל!! התוכי קוקוטייל שהיה לנו.... דיי אני בוכה... תמיד הייתי עושה ש"ב כשהוא על הכתף שלי.....

את צוחקת עלי?ארגמן

קוראים לו קוקו!!!

תגידי, את מאמינה בגלגול נשמות?

אויי מיי גאדדדדדד!שובל אור

עכשיו לגמרי זולגות ממני דמעות!

כן אני מאמינה בגילגול נשמות! בן כמה הוא??

בערך שנתיים.ארגמן
מפחיד!
בחישוב מהיר-שובל אור
שלנו מת לפני 3 בערך..
אוקי....ארגמן
זה הדבר הכי מוזר שקרה לי!
חחחחחצחקן
ב"ה
לי לא היה תוכי..

וחיות מחמד אחרות..

ילדות עשוקה!
אצלכם החיות זה מחשב לא?...שובל אור

אומלל! אתה לא יודעת מה אתה מפסיד.

אנחנו הולכים להקים בגינה כלוב ענקי לארנבות, שרקנים ותוכים! זה חלום שנולד מהרגע שעברנו לבית פרטי, וסופסוף צובר תאוצה! ועכשיו אני לא אסבול כי כל העסק התקיים בחוץ...

אהמ.ארגמן

התמונה פה קצת מתוחה, הוא לא כ"כ רחב.

ו... ת'אמת שבכלל לא בטוח שהוא בן.

אני מחכה לעוד שאלות...שובל אור
בסוף אני אאלץ לשאול את עצמי
אל תדאגי- התחלנו כולה מוצ"ש..פלפלתי
חחחחלידור

כמה שעות את במחשב ביום?

ואם הי'ית יכולה לענות ערבי, איך הי'ית עושה זאת?

בלי פירוטים מיותרים. תודה.פלפלתי
תשובות:שובל אור

1-לצערי אני הרבה, אבל אני מתנחמת בעובדה ששנה הבאה אני לא אהיה ליד דבר כזה, אלא רק בסופי שבוע. תודו שתתגעגעו...

2- אני לא מעיזה אפילו להתקרב למטונפים האלה! גם אם היתה לי אפשרות הייתי זונחת אותה. אני לא רוצה מחלות מיותרות.

מתי היית לראשונה ביישוב שירת-היםמשה
איך זה השפיע עליייך ?
מה גורם לך כ"כ לשנוא ג'וקים?צחקן
ב"ה
ומה גורם לך ליצור כ"כ הרבה עליהם? זה לא נושא רחב כמו א"י!

(אם את כותבת 15 דפים על ג'וקים פונט אריאל 10 - את לא חייבת לענות על השאלה).
/Mosaic/Read/755 (למשל)
תשובה:שובל אור

אם אתה לא חושב שראוי לפרסם על זה- ביכולתך לא לאשר. אבל אני חושבת שאמור להיות חופש הכתיבה...

חוצמיזה- אני רשמתי את זה בכתב נורמלי וזה גם מופיע אצלי בכתב  נורמלי, אז אני לא מבינה מה אתם מתלוננים.

מודה באשמה - אישרתי. ואני אמרתי לא ראוי?צחקן
ב"ה

ל'דוד' את קוראת כתב נורמלי למחשב?

לא יודע.
גוקים של מחשב או גוקים רגילים?Coeur
יש לי שאלה קטנה...אנונימי (פותח)
מה היצאה של ראיון עם....???????????
חחחחחחחחחצחקן
יאללה בנים- מה קורה איתכם??פלפלתי

אין לכם שאלות??

מה עובר עליכם??

מה זאת הדממה הזאת??

זה פורום של בנות???

הנה כמה:עינב

מה המקום הטבעי הכי אהוב עליך?

האם ההורים שלך שרו לך שירי ערש לפני השינה?

איזה סוג ספרים את הכי אוהבת?

מה סגנון הלבוש שלך?

איזה סוג חנות את הכי אוהבת?

איזה פרח את הכי אוהבת?

אם היו מציעים לך לישון בבית או על חוף הים, איפה היית בוחרת?

איזה עונה את הכי אוהבת?

(אני יודעת שהשאלות מוקרצות, אבל הרגע קמתי וזה מה שעולה לי לראש)

ועוד כמה..פלפלתי

מה העדה שלך?

ממלכתית או לא (למרות שאני יודעת- אבל אולי כמה ריחפו פה..)

מה היית עושה במצב של גירוש מהיישוב שלך?

תושבות:שובל אור

מה העדה שלך? - אשכנזייה טהורה...

ממלכתית או לא (למרות שאני יודעת- אבל אולי כמה ריחפו פה..)-הרשי לי להפנות את השאלה אלייך- מה את יודעת? ז'תומרת מה הבנת?

מה היית עושה במצב של גירוש מהיישוב שלך?-אין מצב שיפנו אותנו... אין לאפחד זכות אפילו. אבל אם הייתי גרה במקום שמועד לפינוי, אחרי שפינו את גוש קטיף (יעני משו במסגרת ההתכנסות), אז הייתי בגישה של כוחניות, אבל במידה.. אבל לא הייתי מפעילה אותה כי זה לא בשבילי.

והנה תשובות:שובל אור

מה המקום הטבעי הכי אהוב עליך?-חוף ים.. אבל אין לי לשם כ"כ גישה, לכן כשבאלי לי טבע אני מסתפקת במאחורה של הבית שלנו, יש לנו שם סוכת גפנים ובוסתן של עצים, ממש נעים שם ומרגיע.

האם ההורים שלך שרו לך שירי ערש לפני השינה? -ברור.. אמא שלי היתה מחרדת שירי ערש, נגיד היא היתה שרה לנו "נומי נומי ילדתי.. אבא הלך ללמוד תורה תכף ישוב ייתן לך נשיקה" המילים האמיתיות נודעו לי כשהייתי בביביסיטר פעם ושרתי את זה לתינוק, ואז הילדה הגדולה אמרה לי שככה לא שרים.. אז בדקתי בספר 100 שירים ראשונים והתברר שהיא צדקה.... (למי שלא מכיר, (איזו ילדות עשוקה..) אז המילים המקוריות הן: 'נומי נומי.. אבא הלך לעבודה, תיכף ישוב ייתן לך מתנה...') 

איזה סוג ספרים את הכי אוהבת? -עדיף להגיד מה אני שונאת.. שונאת ספרי מתח ואקשן ומדע בדיוני. כל השאר פחות או יותר בסדר, אבל כן יש לי העדפות.

מה סגנון הלבוש שלך?- גם כאן עדיף להגיד מה לא.. סגנון פרחי וסגנון סנובי (ברבי כזו..)- אלה בחיים לא. אבל בכללי אני אוהבת העין השלישית, אבל לא בטירוף..

איזה סוג חנות את הכי אוהבת? -העין השלישית נראלי.. פשוט שם אפשר למצוא בגדים צנועים בלי הרבה חיפוש..

איזה פרח את הכי אוהבת? -אמ.. חמנייה אולי.. אבל אני אוהבת את כל סוגי הפרחים! (מספיק לראות את המחברות שלי, כולן משורבטות בפרחים בכל מקום אפשרי)

אם היו מציעים לך לישון בבית או על חוף הים, איפה היית בוחרת? - ברור שעל חוף הים! אבל רק בתנאי שהיו מספקים לי שמירה.. (אתם יודעים בטח מה הולך שם.. כל הנרקומנים יוצאים לשם בלילה)

איזה עונה את הכי אוהבת? -העונה שבה נולדתי.. אביב!

עוד.. ושכחת את שלי..פלפלתי

עוד שאלות:

1- מהו המשחק שהכי אהבת לשחק בו כשהיית קטנה?

2- מתי לאחרונה היית בגרין... (סתם כי גמני נמצאת שם לפעמים.. זה קרוב גם אלי)

וואי וואי וואי להעתקה כזו לא ציפיתי..שובל אור

אבל חופשי, זה לא בגרות כאן.....

1- מהו המשחק שהכי אהבת לשחק בו כשהיית קטנה? -מורכב ביותר. לי ולאחותי היתה אהבה לשחק ב'משפחות'. היו לנו כמה משחקים כאלה- אחד 'בובות נייר'- שזו כמובן המצאה בלעדית שלנו (מה לעשות, תמיד היה לי דימיון מטורף ויצירתיות יתר..)- היינו מציירות לנו על דף משפחה- אבא, אמא, ומס' ילדים כרצוננו, היינו גוזרות אותם, ומשחקות כמו בברביות, אלא שהדמויות היו מנייר.. מקורי אה? תמיד חברות שלי היו צוחקות עליי..   עוד משחק של משפחות- מלגו, (זה היה עם כל האחים) היינו בונים בתים מלגו וכל אחד היה עושה לו משפחה מפלסטלינה.. וואו איזה כיף זה היה!!

2- מתי לאחרונה היית בגרין... (סתם כי גמני נמצאת שם לפעמים.. זה קרוב גם אלי)-נראלי שלפני בוע וחצי בערך.... אבל לא מצאתי נאדה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחעינב
חבר'ה.. סליחה על החוצפה אבל...שובל אור
אני רוצה עוד שאלות!
לגו.משה
מה גובה המגדל הגבוה ביותר שבניתם בכלי הזה?

(אצלנו בבית - 2.55)
תשובה-שובל אור
לא היתה לנו אפעם מטרה לבנות רבי קומות... כנראה שלא הכרנו את הדבר הזה.. אפעם לא גרנו בעיר.
מה הגובה שלך?עינב
תשובה-שובל אור

שאלה רגישה..

רק 1.62!

ותמיד נחשבתי לגבוהה (פשוט יש לי כיתה נמוכה) אבל בשבת גיליתי שבת דודה שלי שקטנה ממני בשנתיים כבר יותר גבוהה ממני!

אני יותר גבוהה ממך.. מוריה
בס"ד

לא ביג גדיל.. בסנטימטר.. אגב, זה נחשב ועודך לגבוהה.. יש כאלה ג'ירפות..
את בגובה שלי וגדולה ממני בערך ב 4 שנים...נופניק אבלפניך
מה את הי'ית שואלת???????אנונימי (פותח)

בעז"ה ובהשתדלותנו

מתי פותחים ראיונות?

מה שלומך?

מה נשמע?

מה עשית היום?

תוך כמה זמן את נרדמת?

ואם לא מעצבן אותך השאלות המקרוצות

ואם את מבינה את  השאלה מתי פותחים ראיונות (למה אני לא...=))

איזה שאלה היית שואלת אותי?הגרגר בשימור
שאלות.ענת=)

אהלן שירה! ואוו אך שהראיון הזה הגיע מהר.. אפילו את הראיון של עינב לא הספקתי לראות ואפילו שאול שאלות.. אך לא נורא, הנה כמה שאלות שהקפצתי במיוחד בישבילך!

1) מה הדבר שמרגיע אותך? (במצבי לחץ זועמים במיוחד)

2) מה היית לוקחת איתך לאי בודד?

3) באיזה מקום לא נראה אותך לעולם?

4) מה הדבר שלא היית מותרת עליו תמורת כול ההון שבעולם?

5) אילו הייתי נותנת לך שדון במתנה שיכול להגשים לך 3 משאלות מה היית מבקשת?

6) אך את מגדירה את עצמך? (מבחינת דת)

7) נסי להשלים את המשפט "שירה היא בנ-אדם מאוד ______ "

8) מה היית רוצה שאנשים ידעו עליך? (אנשים הכוונה לאלו פה מהפורום שלא מכירים אותך אישית או מפנים)

טוב, נראה לי שמספיק הנחתתי עליך... מקווה שמאוד שזה לא יותר מידי...

ד"א- הראיון של עינב נגמר? ואם כן אז מי אחרי שירה? אני מזמינה את עמצי;) רק תודיעו מתי הראיון עם שירה נגמר.

לא! הראיון שלי לא נגמר!עינב

אני רוצה עוד שאלות! תעתיקי את אלה מכאן גם אלי.

ושירה - מביך, אבל הגובה שלי הוא 1.55 מטר. עצוב

בסדר אבל את יותר קטנה ממנה..פלפלתי
יש לך זמן לגדול, מה את דואגת?
חחחח.. זה היה טוב..ברוריה מהגוש
טוב, אולי את צודקתעינב
אבל זה לא כיף להסתכל על כולם מלמטה
מעצבן, גם שלי, ואני קטנה!!!!אנונימי (פותח)

בעז"ה ובהשתדלותנו

שיא המעצבן להיות ג'ירפה!!!

תשובות.שובל אור

1) מה הדבר שמרגיע אותך? (במצבי לחץ זועמים במיוחד)--פאדיחה לכתוב אתזה כאן.. אבל בעיקרון אני הולכת להסתגר בחדר שלי, ומחבקת דובי ושמיכי.. אל תצחקו!

2) מה היית לוקחת איתך לאי בודד? -את עצמי... בתנאי שיש שם מרחב להלך בו, אוויר, נוף ורוח.. אבל לא לאורך זמן...

3) באיזה מקום לא נראה אותך לעולם?-רמאללה... (סתם הקרצתי כרגע..)

4) מה הדבר שלא היית מותרת עליו תמורת כול ההון שבעולם?-השיער שלי.. פשוט פעם ויתרתי עליו וגזזתי את כולו- כדי למכור לפיאה, ואפילו שקיבלתי הון (זעום ביותר) זה היה סיוט לא נורמלי להיות עם שיער קצר!

5) אילו הייתי נותנת לך שדון במתנה שיכול להגשים לך 3 משאלות מה היית מבקשת?-שיהיה לי טוב, טוב, ושוב טוב...

6) אך את מגדירה את עצמך? (מבחינת דת)-דתית לאומית.

7) נסי להשלים את המשפט "שירה היא בנ-אדם מאוד ______ " פאדיחה... בוא נחשוב.. טוב שיהיה- חמוד.

8) מה היית רוצה שאנשים ידעו עליך? (אנשים הכוונה לאלו פה מהפורום שלא מכירים אותך אישית או מפנים)-חח כמו ששאלו במיונים המוקדמים לש"ל.. אמ.. אז עניתי דברים שודאי יהיו חשובים לש"ל, אבל כאן.. טוב תדעו שאני פשוט אני.

שירה מותק!ענת=)

אני ממש מצטערת ומבקשת את סליחתך אם הובחת ממני, או מהשאלות.

אן לך ממה להתביש בעצמך! בכלל! גם כשאני מצובחרת ומעוצבנת אני לוקחת את מיקי שלי..  מתנחם אותי.. היא יודעת לשלוח קריצות וחיוכים שמרגישים בן רגע!

ממש לא הובכתי!שובל אור

אבל זה לא נעים באופן כללי שאני עדיין.. כאילו אני תינוקת... (ואני לא אחשוף כאן עד איזה גיל מצצתי מוצץ, שגם זה היה משהו מאוד מרגיע...) היה קשה לי מאוד להיפרד מכל מנהגי הילדות.. עד היום חלק נכבד מהם מלווה אותי..

ומי זו מיקי אם אפשר לשאול?

מיקי=)ענת=)

זו הכרית שלי! הכי הכי!!! קיבלתי אותה מחברה (מעשה ידה להתפאר) שלי ליומודתי השנה ומאז אנחנו לא נפרדות כלל! היא מנמצאת לצידי כל לילה חבוקה בזרועותי... אני לא עוברת לילה אחד בלעדיה! אבל מיקי לא לבד יש לה את הפנתרית (הורודה) שקיבלתי מסבתא ממש מזמן... גם היא כרית שאני נורא קשורה אליה! עכשיו היא מופקדת בידיי אחי הגדול. (הוא טוען שהיא ממש נוחה לשניה בנסיעות שלו לבצא ובדרך הביתה.. והוא צודק בכך!)

חוץ מיזה.. אני עד גיל ממש האוחר הייתי אוכלת דיסה, לא הייתי מוכנה להכניס לפה שלי כלום מלבד זאת. הייתי חוזרת מהמעון (גיל 3-4) והאחורת צהריים של ענת הייתה דיסה! וכך גם בערב. עד שהחלטתי שצריך לגוון וביקשתי מאמא שתקנה לי דיסה בטעמים שונים.

הבנתיך...שובל אור

לשלי קוראים קופִּיפִּי, פּוקֶט ולוני- קופיפי הוא דובון שקיבל את שמו על שם אחד האיים שחרבו בצונאמי, פוקט הוא הכלאה לא ברורה של עכבר ודובי, וגם הוא על שם אי שחרב בצונאמי (מה לעשות, אני חולה על היפנים והשמות שלהם.. בכל שם יש פ'), ולוני זה פילון.. בלי אלה אני לא יודעת איך הייתי שורדת..

ויש לי גם את השמיכי, שזה 5 סדינים מרופטים שכשהייתי תינוקת היו פורשים לי אותם על הריצפה כדי לזחול, אבל במקום זאת הייתי מוצצת אותם ומחבקת.. ולכן עד היום קשה לי להיפרד מהם. את ודאי תזכי לפגוש אותם בסמינריון...

לי יש שאלה.חרדייה מעמנואל!

כמה מחשבים יש לכם בבית?

ומה זה המשחק הזה?

אני יכולה לענות לך על השאלה השניה.ארגמן

זה לא משחק.

זה בשביל להכיר את חברי הפורום טוב יותר, כל פעם עושים ראיון עם מישהו אחר...

לא הבנתי מה אני אמורה לעשות!חרדייה מעמנואל!
כשיגיע תורךעינב
אנחנו נשאל אותך המון שאלות ואת תצטרכי לענות עליהן
אוקי, ומתי יהיה תורי?אנונימי (פותח)
אין לי מושג.עינב
אוףעינב
הכינוי שלך מבלבל אותי. אני כל הזמן בטוחה שאת הודיה!!
אבל הכינוי הקודם כבר לא מתאים לי.אנונימי (פותח)
אז לפחות תבחרי משהו שלא דומה כל כך לכינוי אחרעינב
כמו חרדייה מאשדוד?אנונימי (פותח)
כן. זה מעולהעינב
יופי..חרדייה מאשדוד!
אני מקווה שאפחד לא ישאל אותי מה אני עושה פה...
ככה יותר טוב?חרדייה מאשדוד!
ממש יותר טוב. תודה!עינב
והתשובה היא-שובל אור
ישלנו מחשב אחד, שאפשר להתחבר ממנו גם לwindows98 וגם לXP. יש לנו עוד חלקי מחשב לא תקינים וכנראה שגם לא יזכו לתיקון מתישהו, ומדי פעם אבא שלי מביא מחשב נייד מהעבודה אז יש חלוקה בעומס על המחשב הנוכחי.. (התורות מתחלקים יעני)
1 אתמכאל 2 3

1 מאפו את?

2 את ב בני עקיבא?

3 אפו את לומדד?

4 מה את עושה ב חופש?

תשובותשובל אור

1 מאפו את?-מאיזור המרכז. יישוב קהילתי, המשקיף אל נוף 'עוצר נשימה' הממוקם בין ירושלים לת"א (35 דק' כל כיוון)- זה מה שהיו רושמים בפירסומות על היישוב.. אבל כיום כבר נגמרו הדירות, אם התיאור משך כאן מישו.

2 את ב בני עקיבא?-אני כבר גדולה.. אבל בעיקרון התנועה המרכזית אצלנו זה ב"ע נפרד.

3 אפו את לומדד?-באולפנא ביישוב

4 מה את עושה ב חופש?-הלוואי והייתי עושה באמת את מה שתיכננתי.. אבל עד כמה שזה תלוי בי אני משתדלת לעשות הרוב.

תיקון טעות-שובל אור

בנוגע לשאלה הראשונה- כתבתי 'נוף עוצר נשימה' במרכאות, אז זה לא אמור להיות ח"ו בליגלוג, אבל פשוט הנוף הזה כבר כמעט נעלם ברובו... פשוט החליטו שמסילות רכבת צריכות לעבור שם, אז השמידו למען מטרה 'נעלה' זו כמעט את כל החורשה שהיתה וחלק משביל ישראל שעובר שם, והמנהרה ופסי הרכבת ממש נראים כמו פצע בנוף. זה בצד אחד של היישוב. בצד השני של היישוב בונים כביש עוקף של העיר שלידנו, אז גם בשביל מטרה 'נעלה' זו השמידו את המרחב הטבעי שהיה שם (ואין לפרות היכן לרעות עכשיו ). הנוף שאני הכי אוהבת עדיין נשאר- וזה נוף הרי יהודה, אבל  שם רואים את גדר ההפרדה, שגם נראית כמו פצע בנוף.

בקצב הזה בעוד עשרות שנים לא יישאר אף שטח טבעי! הכל יהיה מתועש! ולא יהיה לי איפה לנשום...

גדר ההפרדה?משה
איכס!
חחח לפחות יש רכבת.חרדייה מאשדוד!
תגידי תודה לכם זה קצת יותר רחוק לנו זה 200 מ'נופניק אבלפניך
מהבית...
גם אצלנו יש בעיות של תורמשה
לא על המחשבים שלי, אבל על המחשב בסלון והמחשב בחדר האחים שלי יש קרבות מדי פעם.

אם אמא לא משתמשת במחשב שבחדר ההורים בדרך כלל יש פחות בעיות.
אין מה לעשות, שני מחשבים על ארבעה זו בעיה
אז אצלנועינב

זה שני מחשבים על שישה (כי אנחנו 5 ילדים ואמא גרפיקאית, אז היא חייבת את המחשב)

איזה כיף לכם אצלנו 6 על מחשב 1הגרגר בשימור
אנחנו סטלנים!עינב
חחחחחחחחחחחחחחחחחצחקן
אנחנו 7 על אחד!...אנונימי (פותח)
דורשת שאלות נוספות!!! לא תיפטרו ממני כ"כ מהר =)שובל אור
טוב...ענת=)

אז קבלי שאלות שעדין לא נשאלה פה כלל.

1)מדוע שמך נקרא כך?

2)אילו הייה לך אפשרות לשנות את שמך(ד"א יש כזאת) לאיזה שם היית משנה אותו?

3)איזה שם משפחה לא היית רוצה לקבל לאחר הנישואים?

4)אילו הייתי שולחת לך מכונת זמן, א- לאיזה גיל/תקופה היית רוצה לחזור-בעבר או להגיע-בעתיד? ב- לאיזה גיל/תקופה לא היית מוכנה לחזור-בעבר או להגיע-בעתיד?

שירה!ענת=)
רצית, וקיבלת!!! אז ברשותך ובזמנך החופשי... להנהתך.(בתקווה)
קפיץ קפוץ-ענת=)
שירה יש לך פה כמה שאולות בשירור הנ"ל שעדין לא זכו לתשובותייך.
אמא שלך גרפיקאית?ארגמן

מגניב... אני מתכוונת להתחיל ללמוד גרפיקה בכיתה י'.

גם אצלנו יש תורות למחשב.

אני ו-3 מהאחים שלי ואמא שלי.

הכי אני מתעצבנת כשאבא שלי תופס ת'מחשב לעיתים רחוקות בערב- יש לו 2 (!) משרדים עם מחשב- אחד במרחק דקה נסיעה- אז למה הוא צריך לקחת לי את המחשב היחיד שלי??

חחחחחצחקן
זה לא מצחיקשוש!!!!!!!!!
מה קורה לשאלות שלכם?שובל אור
אני מתגעגעת......
באיזה שבט את ??אנונימי (פותח)
זקנהאנונימי (פותח)
שאלות לשירה (אם את כ"כ רוצה)רות22

1. מה הצבע האהוב עלייך?

2. מה המזל שלך?

3. איזה יום בשנה את הכי אוהבת?

4. אם היו מציעים לך להתחתן עכשיו היית מתחתנת?

5. מה תרצי ללמוד אחרי השרות?

תושבות.. (אכן מאוד רציתי שאלות)שובל אור
1. מה הצבע האהוב עלייך? - תכלת, הוא צבע ממש רגוע..

2. מה המזל שלך? טלה (נכון שזה מאמי?)

3. איזה יום בשנה את הכי אוהבת?-תמיד אהבתי את יום שלישי כי זה אמצע השבוע כזה, וזה היום שתמיד מסיימים באולפנא מוקדם.. אבל גם את חמישי אני אוהבת, כי מריחים את הניחוחות של שבת, בלי הלחץ המעיק של יום שישי, ומרגישים סופשבוע...

4. אם היו מציעים לך להתחתן עכשיו היית מתחתנת? -אמ.. לא חושבת.. אולי אני בוגרת ומבינה כבר את הערך של הנושא הזה, אבל אני לא בטוחה שאני בשלה.. אני עדיין לא סיימתי להנות מהחיים.. ועדיין יש לי עוד המון מה ללמוד...

5. מה תרצי ללמוד אחרי השרות?-אחרי השרות ישירות? יש מצב ענקי שאני אלך קודם למדרשה, או שנה שניה בשילוב מדרשה. אבל המקצוע שאני ארצה ללמוד עדיין לא סגור, וכבר עניתי על זה בשאלה דומה כאן..

אמרת שאת מציירת,רות22

אז עם מה את מציירת?

ומה את מציירת?

בעיקרון...שובל אור

הייתי 3 שנים במגמת אומנות, וסיימתי עם טראומה והבטחה לא לגעת יותר לעולם בכל מה שקשור לזה.. אבל בכל זאת לא הצלחתי למגר לגמרי את הרצון לצייר... אתמול נגיד ציירתי ציור כלשהו, ובכיף הייתי מעלה אותו לל"ת, אני רק לא יודעת איך מעלים תמונות (רמז ליצחק..)

המגמה קצת השפיעה עלי, וגם המורה שהיתה לי, ובזכות זה למדתי מה זה אומר באמת אומנות.. אז אני לא רגילה לצייר סתם ציורים, אלא ציורים מופשטים (זה פשוט הסגנון של המורה שלי וכולנו הושפענו ממנה), בעלי עומק ומשמעות לכל פרט ופרט..

בקיצור אני מציירת בעיקר עם אקריליק, ויש לי גם כמה רישומים (מתקופת המגמה), ואני רוצה לחזור לזה ולהתנסות גם בעוד סוגי צבעים.

לגבי שאלה 4- ........~אורית~

אממ...אביעד
כמה אחים יש לך?
איפה את בשרות לאומי?
מה העיר/הישוב האהוב עלייך?
אני לא ;כל-כך מכירה אותה אבל...ארגמן
אני יכולה לנחש את התשובה לשאלה השלישית... שירת-הים?
תשובות-שובל אור
כמה אחים יש לך?-עניתי על זה כבר.. תשתדלו להבא לגוון...

איפה את בשרות לאומי?- גם עלזה עניתי כבר...

מה העיר/הישוב האהוב עלייך?- אין לי מקום ספציפית, אבל סגנון של מקומות יש גם יש, והם כל מקום שהוא ליד הים, בתנאי שהוא שקט ורגוע ויש שם רוח (נגיד ת"א- ברור שלא!) ומקומות הרריים כמו גוש עציון... אין, פשוט נדלקתי על המקום הזה!! יש שם אוויר ורוח, בדיוק כמו שאני אוהבת! תיזהרו, האהבה שלי יכולה להתחרות באהבה המפורסמת של עוזיה לשומרון....
או בשלי לגליל ולגולןעינב
השאלה השנאלת- מתי יגיע תורי???דורין...
מתי ממשיכים עם הדבר הזה?חרדייה מאשדוד!
שירת הים גמרהעינב
ועכשיו הבאה בתור. מי זאת?
לא יודעת, אולי פליץ.חרדייה מאשדוד!

נחכה ונראהעינב
לא גמרתי! תשאלו עוד...שובל אור
איזה עוד שאלות יש לשאול?חרדייה מאשדוד!
סתם אמרתי... אפשר לעבור הלאה!שובל אור
מי בתור?
לא נראלי שיש רשימה.חרדייה מאשדוד!
קפיץ קפוץ!ענת=)

אנשים יקרים!!!!!

מי אכן הייה/שיבץ עצמו אחרי שירה? מי שזה שיפתח שירשור חדש,אחרת אני יעשה זאת.

ראו הוזהרתם!;) (<")

יש כאן שרשור שעוסק בנושא..פלפלתיאחרונה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך