?Should I listen to her or do my thingריעות.
I don't know who's right and who's wrong, I guess I'll never know
But I need some kind of answer or at least to talk about it but she is very uncomfortable when I mention it and everybody else simply don't care
Eventually we'll discuss it, but honestly the sooner the better but all she does is sigh and look sad whenever I start talking about it
Ugh
I don't blame her, I understad that it's painful, but does she forget I'm the one who has to dill with it for life? I'm the one who has to carry that pain

I just need to talk about it but it has to be someone I know very well
Maybe my aunt, but I doubt I'd be strong enough to call her
I just can't dill with so much at the same time and I absolutely can't believe I signed up for that test
As it turns out I'm capable of making dreams come true
--------רב שמואלאחרונה
ומה אם היית יודעת, שכולם מדומיינים?
הרי הם באמת מדומיינים.
אני יודע את זה, למרות שהם לא יודעים. וזה אחריותם, כיוון שהם סירבו לדעת. אני לא יכול לקחת אחריות על הסירוב שאחרים סירבו.
מי שדמיין, אני ממליץ לו לא לדמיין, לדמיין פחות לחשוב יותר. לדעת יותר לדמות פחות. להבין יותר, לנחש פחות. להחכים יותר, לשער פחות. לברר יותר, להתעצל פחות. להתייחס ברצינות יותר, להתייחס בקלות דעת פחות (קלות דעת= אין עומדים להתפלל אלא מתוך כובד ראש. כאשר אדם מודע לכך שיש את הצדדים שהוא רוצה ויש גם את הצדדים שאינם. הוא לא יפחד לעמוד מול האמת כדי להשיג את מה שצריך. כי באמת ואומנם צריך. שלא ייעשה - ייעשה בבניין 'נפעל' שלא ייעשה, בבניין 'נפעל', צחוק ממה שהוא רצה. ועצלותו עושה צחוק ממה שהוא רצה. לכן 'בהצלחה' זה מלשון 'לצלוח', כמו 'לצלוח נהר'. זה מאוד נעים, אם אתה יודע ועושה מה שצריך. אם לא, ובכן, משנה ןגמרא בקידושין 'ויש אומרים, אף להשיטו במים' (המשמעות, היא, כמובן, שהרבה בני אדם צריכים מזמן לזמן לעבור ממקום למקום. ולא פעם קורה, כמו בעבר, שלא היה דרך אחרת. ובין צריכים לעבור את הנהר בספינה. ואם קרה משבר בטיחותי לספינה, ובכן, המצב לא בהכרח טוב. גם בימינו, יש כל מיני דברים מהסוג הזה (כמובן, יש את הדוגמא הקלאסית, גם אם לא דומה ב100%, של 'לימודי נהיגה', אבל זהו עיקרון כפי שאולי יהיה נכון להסביר במקום אחר)
איכשהו נראלי שהרבה זמן לא חדו פה חידותמקפיצים נטושים

אולי הגיע הזמן?
קצת,

בין יתר הדברים,
הבאמת מאוד חשובים פה?

מוזמןריעות.אחרונה
בכלל באתי כדי לכתוב שאני רוצה הביתה שליריעות.
אני שוקלת לקבל החלטה מודעת לא להיות אמאריעות.
התעייפתי, נגמרה לי הסבלנות. הייתי אמא בלי החלקים הטובים כבר יותר מדי זמן
אני לא מצליחה למצוא את המספר שלה בשום מקוםריעות.
אם היינו בפעם אז כולם היו ערים עכשיוריעות.אחרונה
אבל אנחנו בעכשיו שבו אני לא מצליחה להירדם (צריכה לקום עוד חמש שעות ליום ארוך מאוד, ויי), ואם יש עוד אנשים ערים זה כי התינוק שלהם בוכה או שהם שתו יותר מדי אקסל היום. למה משני התנאים השני נכון לגביי, ולמה הראשון לא. 
מדי פעם ממש מתחשק לי לעדכן את כולכםריעות.

לא יודעת, היינו חברים מלא זמן

יאללהאנונימי (2)
זה היה מהיר ריעות.

אני בעבודה כל הזמן, שזה מקסים, כי אני בעבודה

יש לי אחיינית

יש לי 608 ספרים

יש לי קעקוע

אני גרה בנחלאות כבר שנתיים וחצי כמעט

אני מסיימת ללמוד עוד חודשיים

מדי פעם מתחשק לי לחזור אחורה בזמן לאיזה יומיים שלושה, להראות לי שאני דווקא ממש בסדר

מדהימה!!!1אנונימי (2)

ספרי איך

איך מה?ריעות.
הגעת לזהאנונימי (2)
לאט לאט, אחד אחרי השניריעות.אחרונה
מדהים איך אחרי כל השנים כטלפק עדיין רלוונטי ומדויקריעות.

i keep telling her

dont make yourself small

אז זה מה שנשאר לעשותריעות.

לחזור לגור אצל ההורים

לעבוד עד אוקטובר

להתחיל ללמוד הוראת אנגלית איפשהו בסביבה

לעשות תואר

להתחיל לעבוד בזה

להיות מי שתמיד ידענו שאהיה בסוף

אני לא יודעתריעות.
אם אפשר לדלג שנה קדימה זה יהיה נחמדריעות.אחרונה

אולי יעניין אותך