כולם להכנס!!!!אורושקוש
יצא לי לראות כמה פעמים שמישו פותח שרשור עם נושא  כל שהוא ואחרי שעה השרשור נמצא כבר בעמוד השני עם מקסימום 4 תגובות.. אחרי כמה זמן מישו אחר פותח שרשור על אותו נושא ומתפתח דיון מעמיק וארוך.. כדי שיהיו יותר דיונים שיצליחו ויחזיקו מעמד בעמוד הראשון:
לדעתכם זה תלוי בניסוח של ההודעה?
זה תלוי בזמן/תקופה שכותבים את זה?
במס' האנשים שמחוברים?
זה תלוי אם יש תגובות שגורמות לכעס או משו בסגנון ואז מתפתחים דיונים?
אם יש לכם רעיונות לדברים אחרים שגורמים לזה תכתבו כדי שנוכל באמת להשתפר והפורום יהיה יותר טוב..

שבוע טוב!!!
זה תלוי בזה שלא תציפו בשירשורים חסרי ערךgolani
השירשור הרציני יכול להיות הכי מעניין והכי מבוקש בעולם אבל זה לא יעזור כי הרבה יותר קל להגיב בנוסח "ברור שרעם!" "מתה על פיצה!" וכו' מאשר להשקיע מחשבה ולענות תשובה רצינית למשהו רציני. לכן ברור שתגובות לשירושרים רציניים יגיעו בקצב חלש מאשר כל שירשורי הזבל שקוברים אותם.
מסכימה^^^ נראה לי שזה הבעיה היחידה!..(=א.ש=)
Rהסנה-בוער
בס"ד
אני לא אומרת שלא צריך שרשורים לא רציניים לפעמים, אבל בואו נגיד ש3 בשבוע זה מספיק, וג םאז לא על נושאים אנפנטיליים יותר מדי.
אפ כל אחד מאיתנו יחשוב פעמיים לפני שהוא שולח הודעה ולא ישר יכתוב מה שעולה לו לראש, זה מאוד יועיל לפורום.
ו-הרבה פעמים לא נעים לי להעיר כי באמת הרבה פה חברות שלי וכו', אבל השרשורים הלא רציניים דוחקים הרבה שרשורים רציניים למטה, ויש כאלו עוד שמגדילים לעשות ומקפיצים שרשורים עם שטויות
גולני-אורושקוש
מסכימה אבל לא לגמרי..
אנחנו אחרי הכל בגיל ההתבגרות ובא לנו קצת לפעמים לעשות שטויות. ובאמת כדאי שנשים קצת גבולות לעניין..
אב למה לעשות את השטויות האלה כאן?golani
כי כאן זה פורום נוער וגיל ההתבגרותאורושקוש
אבל צריך למצוא את האיזון..
לא ברור לי מה את רוצהgolani
את אומרת שכל הקטע של לעשו שטויות בא סתם כי בא לנו (לכם). אז אם כך עדיף שתעשו את זה בנסיו"פ.
אבל נסיו"פ ממש נטוש!!!אביה =)אחרונה
בשביל זה יש את ברש"צ, וכו'..הסנה-בוער
בס"S
בעיקרון הפורום הזה בכלל נפתח אאל"ט להורים לילדים מתבגרים, אח"כ למתבגרים עם בעיות..
אממ..הוא נפתח למבוגרים והנוער השתלט עליו ^^ מתו"ש
בס"ד
אבל הוא כבר לא בדיוק לנוער, הוא יותר הפורום שזז אז מציפים אותו במה שבא, אני ידבר עם יעלה, מעכשיו רק דברים שקשורים לגיל וכאלה!! ולמי שיש בעיה שיפתחו פורום אחר...
חברה, קחו הכל בפרופורציותלולה=]
זה פורום לנוער בגיל ההתבגרות.
*וזה אומר שכל מה שמבטא נוער בגיל הזה יכנס לכאן, אבל שום דבר בלי הגזמה.
*מותר לפרוק, אבל לא יותר מידי.
*מותר גם לדון על נושאחם רציניים שקשורים לגיל, אבל גם לזה- יש את הגבול. גם שירשור שהוא על הנושא הכי קשור והכי על רמה שיש כבר נמאס אחרי התגובה המאה תשעים..
*מותר לשתף, לשמח אנשים, לפתוח במבצעים, לנצל"ש, אבל הכל בגבול הטעם הטוב.
*אפשר לפתוח מדי פעם שירשורים חסרי רמה, אבל לא כל יום 50 שירשורים של 50 אנשים שונים שלומדים באותו ביה"ס באותה כיתה והיה להם היום מלא(!) שיעורי בית ונמאס להם מהחיים כי המדריכה (וזו אותה מדריכה של כל אותם המקרים) לא מתייחסת ומצפה שנעשה הכל בעצמנו.

*במקום להציק לאנשים פה עם 50 כאלה, תפתחו אחד. וכולם יכתבו בו "מסכים, גם לי היה יום גרוע כי..."

אז בואו נסכם:
לא ר-ק דברים שקשורים לבעיות שיש לנו. גם גם.
 ה-כ-ל צריך לבוא, אבל כמובן שבמידה. מה שלא מתאים אנחנו משתדלים למחוק או לנעול.

מוסכם?

אגב, חברים חדשים- בבקשה תכנסו להודעה למעלה של "פגזניקית גאה!"

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך