אבל מניסיונכן, יש כאן הרבה נשים חכמות, איך להיות אישה חזקה? להתגבר על הקושי של ההריון הצפוף.. להיות עם ביטחון גם עם שכבות על גבי שכבות וכיסוי ראש כשיודעת שאני מסתירה את עצמי ויכולתי להראות כל כך כל כך אחרת..לא להתרגש מריבים עם בעלי. נמאס לי שזה מתיש אותי. לא להתרגש מחמותי. לא להתרגש כשבעלי מחליט פתאום כאילו בהתרסה שהוא הולך להיות "איש משפחה" ואח קרוב לאחים שלו כשהוא התבלבל שהוא איש משפחה בבית שלנו..
לא להתרגש מהערות חסרות טקט של גיסי. יצא ממש כמו חמותי עם העקיצות.. ויודעת שהוא מקנא בבעלי מאוד. ועשה הרבה שטויות מולו ופגע בו. ואני רואה את המבטים שלו והמרמור. ואמרתי לבעלי שלא ישתף שום דבר איתו עלינו אחרי שנפגשנו היום והוא הזכיר לאחי מישהי מפעם וזה העליב אותי. וזו לא הפעם הראשונה שהוא חסר טקט כשזה קשור לזוגיות שלנו. ובעלי במקום להבין את המקום שלי יצא להגנתו על 200 וזה פגע בי נורא.
ובקושי יש לנו זמן ביחד אז על מה הוא מדבר שהוא רוצה להשקיע בקשר עם אחים שלו.. קודם תשקיע בקשר איתי.
ומפחדת מהלידה הקרבה. והיא מציפה בי חוויות מהלידה הקודמת ומהתקופה שהייתה אחריה.
ורוצה להיות עם ביטחון. בעצמי ובה'. וכשיוצאת עם בעלי ועוברת לידנו מישהי יפה לא להתכווץ. למרות שתמיד יודעת שבינינו אם הייתי לבושה ומטופחת ככה הייתי נראית הרבה יותר ממנה.
ורוצה להיות אמא חזקה. ושמחה. ועם מלא סבלנות ולא תמיד מצליחה..
איך עושים את כל זה?