שאלה קצת מלחיצה...אנונימי (פותח)
בזמן האחרון אני חושב על זה שאני ממש רוצה למות (חס וחלילה..) רק כדי לראות מה יגידו עלי...על איך שהייתי...זה קצת נורא לחשוב על דבר כזה במיוחד שיש לי חיים מ-ד-ה-י-מ-י-ם-!!!

אז חשבתי על זה שאולי מוות קליני יפתור את הבעיה...

אני רושם את זה ומזדעזע אבל....

אשמח לתגובות..
טתה לאשירס
נשלח..שירס
אתה לפי מה שידוע לי לא יחיד.. ממש לא! ה יעבור לך בקרוב..  וה באמת נכון לחשוב כך על מוות קליני ולי גם היה הרעיון של מחלה קשה שבסוף מבריאים ממנה..  לילה טוב!
אני יגלה לך סוד, אבל אל תגלה לאף אחד!!!!:מתו"ש
בס"ד

כולם ככה, באמת שאין לך מה לדאוג...
אולי..בקטנה
למה חשוב לך לדעת מה אחרים חושבים עליך?
ואלי פשוט תשאל בעקיפין.. ?
ל"ט.
אוקע-אביה =)
אז אם כולם רוצים כזה למות, אני אשמח להיפטר מכמה מהם על הדרך.....
רעיון נחמד!!~אעירה שחר~
אז אולי תבדוק ותשאל אנשים מההם חושבים עליך, וככה תוותר על התענוג של מוות קליני!! (למרות שזה נשמע שיא המגניב...)
אלא אם כן התכוונת שאתה רוצה לדעת מה חושבים עליך, שם למעלה^^...
~הסנה-בוער
בס"ד
נראה לי שלכולם יש איזה שלב שבו הם חושבים, אפילו בשקט בשקט, "כ"כ בא לי למות". [יש גם בנ"א כמו רחלי שצועקים את זה ]
נראה לי שזה קורה כי לפעמים כבר נמאס לנו לחפש פתרונות לבעיות שלנו, ויותר נוח לחשוב על המשהו הזה ש-וואלה, אנחנו לא יודעים מהו, אבל הוא יעביר אותנו מן שלב במשחק- פשוט נקטע פה את כל הבעיות שלנו. בד"כ קשה לנו עם חוסר וודאות, אנחנו אוהבים להרגיש שהכל תחת שליטתנו, שתמיד יש משהו שנוכל לעשות; אבל לפעמים גם בנו יש איזשהו קול עייף שנשמע לו נורא מפתה פשוט להפסיק להתמודד כאן.
אל תבהל מזה, זה לא מראה עליך שום דבר משוגע וכו', באמת שרובנו מרגישים את זה המון פעמים. 

עד כאן היו הניחומים, מכאן חפירה יחסית קצרה ורוחנית, ראו הוזהרתם-
אני לא זוכרת את זה במדייוק, אבל הר' קרליבך אומר שכשנברא העולם המלאכים התנגדו לבריאת האדם. מאז יש קול תמידי באדם שאומר "אין טעם לחיים. אין תועלת לאדם". [עכשיו אני מתוסכלת ששכחתי אותו במדויק כי זה היה ממש קטע יפה ]. לא תמיד הוא מופיע בקיצוניות כזו, אבל המון פעמים הוא לוחש וזורע זרעים של חוסר רצון לחיות. מולו אנחנו צריכים לעמוד ולומר: "לא נכון! יש תועלת באדם! יש טעם לחיים!". ואיך נתגבר עליו? מה כ"כ מיוחד בנו, בני האדם, שרק אנחנו יכולים לבצע בשלמות? זו כמובן התורה .  בנ"א שיעסוק בתורה כל היום [אני לא אומרת ללמוד כל היום וכל היום, אבל לחשוב עליה ולנסות לקיים ממנה וכו'. תמיד לחשוב שעושים דברים לכבוד התורה ולשם שמיים. זה קשה, עובדים על ה לאט לאט, זה לא קורה ביום אחד.], ימצא טעם לחיים . הוא לא ישתוקק למות כ"כ מהר, כי יש לנו כ"כ הרבה מה להספיק פה! בנ"א שכל חייו עוסק בתורה, מגלה ש120 שנה אפילו לא מתחילות להספיק..
איזה כיף יהיה בסוף ימישלומי20104
שכל החבר'ה ידברו עליי..."
"יגידו שהייתי.." במקום לחכות עד סוף ימיך..בקטנה
תנסה עכשיו=]
נתחיל אנחנו- נראה לי שאתה בנאדם דווקא בסדר . זה מה שאני חושבת, מה אתכם?
יום דבש
מזדהה..רוש לילה.
מה רע בזהגעש
כל אחד רוצה לדעת מה אחרים חושבים עליו (או לפחות כמעט כל אחד), ואתה יודע שאתה לא בדיוק רוצה למות,
אם מישהו יעלה אותך לגג ויעזור לך לקפוץ אתה לא תקפוץ אז מה מזעזע פה
חסרה לך הערכה...אלעזר300
מאוד מוכר, בעיקר אצל אנשים די חכמים.
אבל יש דרך לעבור את זה! פשוט תבין שרבונו של עולם מעריך אותך יותר מכולם ביחד!
פתאום התחושה הזאת נראית כל כך שולית...
אני מבין ש...חיים שלמה
כתבת את זה בחצות הלילה?! לא פלא...
>>>אביה =)
כשאני בדיכאון ובא לי לעצור הכל ופשוט לא להיות פה יותר (במילים עדינות) אני חושבת מה כל האנשים שאני מכירה ירגישו ויגידו.... ואז אני מתעודדת- כי הם לא מסוגלים בלעדיי!!!!!

וואי,אבל באמת מה שכתבת פה זה ממש מוכר!!!!
זה מלא פעמים קורה לי....
טוב לדעת שאני לא היחידה ה מוזרה בעולם....
חבר, יש דרכים אחרות לקבל תשומת לבלולה=]
זה לא רע לרצות תשומת לב, מה שהופך את זה למשהו שנראה רע זו הדרך שאנשים בוחרים לעשות בשביל לקבל את זה..

תמצא דרך אחרת ויותר הגיונית שהיא לא התאבדות בשביל לקבל תשומת לב ולשמוע דברים טובים עליך. אולי תשקיע מ-מ-ש בלימודים? ואז כולם יגידו שממש השתפר, וכל הכבוד לך...
אולי תתנדב? תעזור? תשמור על האחים הקטנים? תעזור למורה? לאמא?
ככה גם תשמע שאומרים עלייך דברים טובים, וגם לא תעשה לאחרים באסה למשך כל החיים, כי אתה תשאר חי
היי.. שניה אני אברר אם אני פנוי בשלישי (ראה חתימה)<אריאל>
זה מעניין.זכוכית מגדלתאחרונה
קרה לי הרבה פעמים שרציתי לדעת מה אנשים מסוימים חושבים עלי,
אבל הרעיון הכי מקורי שלי היה לדובב אותם תוך כדי שינה  | ^^ |.

מוות קליני, זה באמת רעיון מעניין.
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך