הי יש לי שאלהמבולבלת🙁
אני מפצלש כדי שלא יזהו אותי..אני לא יודעת אם זה המקום לפתוח את זה אז עם לא תגידו ואני ימחק
נכון כל הסיפור הזה של הנטיות המיניות?
בהתחלה זה היה נראה לי כל כך מזעזע וכאילו לא נורמלי אבל מרוב שמטפטפים על זה בכול מקום מה לעשות זה נכנס />מישהי שאני מכירה שהכרתי יצאה מהארון אני לא מכירה אותה כל כך טוב אבל עדיין כל סיפור כזה מערער כזה הכל ואז מתחילים לחשוב אולי גם אני כזאת במיוחד שאין לי קשר אם בנים אז איך אני יכולה לדעת?! או יש קבוצה שהם גם וגם וזה בהתחלה נשמע ממש מפגר אבל פתאום פחות..
אלה שלא רוצים להתחיב רק לבן אדם אחד ורוצים להיות עם כמה באותו זמן..פתאום במקום ההלם נהיה לי כבר בראש למה לא בעצם יש הרבה בנים ובנות חמודים לא שלא נהנה מכולם? חוץ מהקטע של התורה וזה..
שוב ממש מצטערת אם זה לא מתאים לכאן פשוט אין לי ממש מקום אחר..
קודם כל חשוב שיהיה לך ברור באיזו צורה נברא העולם מלכתחילה.שפרינצא בוזגלו

שתביני שהומוסקסואליות ופוליגמיות זה לא נורמאלי. זה מעוות.
(יותר מאוחר אכנס לנושא הבחירה, לא באתי להגיד שכל ההומואים בחרו בזה)
העולם נברא בצורה שבה גבר ואישה זו הצורה היחידה להמשכיות.

האמת שזו שאלה גרועה, תרבות הלהט"ב מטמיעה אותה יותר ויותר.
אין מה להתעסק בה יותר מידי, בנאדם שההוא הומו יודע את זה איכשהו, הגוף כבר מאותת לו- כי משיכה זה דבר פיזי.
למי שלא כזה- זו שאלה גרועה בגלל שבשביל לענות עליה צריך להתנסות (כי מי שהוא הומו/לסבית כבר יודע את זה ראו בנ"ל), כי איך אני אדע אם לא ניסיתי? ואז מתחילה היחשפות לתכנים להט"ביים, החל מסתם סרטים רומנטיים דפוקים ועד לפורנוגרפיה.
ואחרי הכל גם יחסי מין הומוסקסואליים הם יחסי מין, ואנחנו בנ"א, וזה מושך.
ואחרי שנהיה לנו סבבה לראות את זה, נהיה לנו סבבה גם להסתכל על בני המין שלנו, ומהרגל זה כבר נורמאלי בעינינו, ובאמת אפשר להימשך לזה. מי שאומר לך שלא- עובד עלייך.

רובינו נמצאים על הסקאלה, נמשכים לשני המינים.
השאלה איפה אנחנו ממוקמים ביחס לבני המין שלנו.
יש אנשים שממוקמים באמצע, נמשכים גם וגם, ואני לא קונה את זה שזה מולד.
בנאדם שאין לו אלוהים- ברור לי מאד למה הוא בוחר בבני מינו למרות שהוא נמשך גם וגם.
זה פשוט יותר קל. במקום להתרגל להתנהלות של בני המין השני יש לו אופציה נוחה יותר. הוא מכיר. הוא יודע איך המערכת עובדת, אז סתם חבל להתרגל למשהו חדש...

לגבי פוליגמיה (המושג פוליאמוריה פשוט איכססס, אל תשתמשו בו)
זה חולי מין מטורף! סטיה מסריחה!
זה לא מגניב בכלל! אלו אנשים חיתיים בלי טיפת כבוד לעצמם ולאחרים. מה שהם רואים זה רק איברי מין בכל מקום!
הם מנסים למכור לעולם שנולדים עם זה, ושזה לגיטימי, ושזה לא ריבוי אנשים לעשות איתם סקס אלא ריבוי אהבות, עאלק...
סליחה, אבל הייתי חייבת.

הומואים ולסביות לא תמיד בוחרים בנטיה. הם מעוותים. כמו כל בעל מום.
לפעמים זה נובע מטראומה, לעיתים רחוקות זה באמת מולד.
אבל הרבה פעמים בנאדם בוחר בזה. 
אסור לשפוט, אבל יחסי מין הומוסקסואליים אסורים ע"פ התורה.
ולמרות שיש אנשים שנבראו כך/נהיו כאלו עקב מקרים מצערים- כמה שזה עצוב שאין להם היתר לקיים יחסים, אבל זה מה שה' ציווה. כואב מאד שיש אנשים שלא יכולים לממש את המיניות שלהם...

בהצלחה יקירה!
אל תתבלבלי! 
העולם הזה מוזר, וסוחף, הרבה אידיאות של שקר, רעיונות מופרכים עוברים תהליך של נורמליזציה, אבל התורה שלנו רלוונטית יותר מכל גם כיום, יש לה הרבה מה להגיד לך, רק תקשיבי לה!

ואו ממש תודה רבה!!מבולבלת🙁
באהבה, מקווה שהבנת מה שניסיתי להסביר...שפרינצא בוזגלו

הסברת יפהתולעת ספריםם

אהבתי את זה שאת אומרת את דעתך בלי להתביישחצי חיוך

תודה!שפרינצא בוזגלואחרונה

זה באמת עניין מאוד מבלבל.תמיד בבטחה

מוזמנת לדבר עם מוקד נפשך https://www.nafshech.co.il/

מוקד אנונימי, עם נשים מנוסות ומקצועיות, הן יעזרו לך לסדר את הבלגן בראש.

הוא יוכל לעזור:הָיוֹ הָיָה
שלום יקרהפשוט אני..

אני אכתוב כאן כמה וכמה מחשבות ו/או עובדות שעלו לי בעקבות דברייך. לא הצלחתי לכתוב תשובה ברורה, כי לא ממש ראיתי שאלה ברורה

א. השאלה האם יש בך משיכה מינית ורגשית לנשים, לא מושפעת כלל ממידת החשיפה שלך לגברים. אם את לא מרגישה את הדברים האלה כלפי חברות שלך למשל, אז את לא לסבית ולא ביסקסואלית, אפילו אם אין לך כרגע שום מחשבות על גברים. רוב הסיכויים שכאשר יגיע הזמן, הרגשות כלפי גברים יגיעו.

ב. באמת אין שום דבר מפגר או מזעזע בנטיות מיניות הומו/ביסקסואליות, והעובדה שאת מכירה בחורה שיצאה מהארון לא מורידה או מעלה מהעובדה הזו

ג. בקשר ל"נהנה מכולם" - מניסיון, ההנאה הכי הכי גדולה היא כאשר יש לך קשר עם אדם אחד בלבד, קשר של בלעדיות, של אמון ושל אהבה. גם אנשים ש"נהנים מכל העולמות" בסופו של דבר מחליטים להתמסד ולקיים זוגיות הומוגנית (למעט מקרים חריגים), כי זאת הזוגיות היחידה שבאמת מביאה לאושר.

אההמבולבלת🙁
בקשר ל ג'
התכוונתי לזה שאבא ואבא ואמא ואמא כבר נהיים דבר לגיטמי
ותודה רבה
אבל אם אין לך שום משיכה לנשים, למה שבכלל תהני מקשר עם אשה?פשוט אני..

לא חושב שבריא להתאמץ להכניס את עצמך לתבנית הזאת, אם זה לא קורה מאליו ובעוצמה.

זהו שאנימבולבלת🙁
לא יודעת כבר..הכל כזה מבלבל כי זה ממש בכול מקום ,בכול סידרת ילדים וסתם אם אני רושמת לחברה נגיד משו בצבעים האלה❤🧡💛💚💙 אז ברור שזה דגל הגאווה וכל זה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך