שתביני שהומוסקסואליות ופוליגמיות זה לא נורמאלי. זה מעוות.
(יותר מאוחר אכנס לנושא הבחירה, לא באתי להגיד שכל ההומואים בחרו בזה)
העולם נברא בצורה שבה גבר ואישה זו הצורה היחידה להמשכיות.
האמת שזו שאלה גרועה, תרבות הלהט"ב מטמיעה אותה יותר ויותר.
אין מה להתעסק בה יותר מידי, בנאדם שההוא הומו יודע את זה איכשהו, הגוף כבר מאותת לו- כי משיכה זה דבר פיזי.
למי שלא כזה- זו שאלה גרועה בגלל שבשביל לענות עליה צריך להתנסות (כי מי שהוא הומו/לסבית כבר יודע את זה ראו בנ"ל), כי איך אני אדע אם לא ניסיתי? ואז מתחילה היחשפות לתכנים להט"ביים, החל מסתם סרטים רומנטיים דפוקים ועד לפורנוגרפיה.
ואחרי הכל גם יחסי מין הומוסקסואליים הם יחסי מין, ואנחנו בנ"א, וזה מושך.
ואחרי שנהיה לנו סבבה לראות את זה, נהיה לנו סבבה גם להסתכל על בני המין שלנו, ומהרגל זה כבר נורמאלי בעינינו, ובאמת אפשר להימשך לזה. מי שאומר לך שלא- עובד עלייך.
רובינו נמצאים על הסקאלה, נמשכים לשני המינים.
השאלה איפה אנחנו ממוקמים ביחס לבני המין שלנו.
יש אנשים שממוקמים באמצע, נמשכים גם וגם, ואני לא קונה את זה שזה מולד.
בנאדם שאין לו אלוהים- ברור לי מאד למה הוא בוחר בבני מינו למרות שהוא נמשך גם וגם.
זה פשוט יותר קל. במקום להתרגל להתנהלות של בני המין השני יש לו אופציה נוחה יותר. הוא מכיר. הוא יודע איך המערכת עובדת, אז סתם חבל להתרגל למשהו חדש...
לגבי פוליגמיה (המושג פוליאמוריה פשוט איכססס, אל תשתמשו בו)
זה חולי מין מטורף! סטיה מסריחה!
זה לא מגניב בכלל! אלו אנשים חיתיים בלי טיפת כבוד לעצמם ולאחרים. מה שהם רואים זה רק איברי מין בכל מקום!
הם מנסים למכור לעולם שנולדים עם זה, ושזה לגיטימי, ושזה לא ריבוי אנשים לעשות איתם סקס אלא ריבוי אהבות, עאלק...
סליחה, אבל הייתי חייבת.
הומואים ולסביות לא תמיד בוחרים בנטיה. הם מעוותים. כמו כל בעל מום.
לפעמים זה נובע מטראומה, לעיתים רחוקות זה באמת מולד.
אבל הרבה פעמים בנאדם בוחר בזה.
אסור לשפוט, אבל יחסי מין הומוסקסואליים אסורים ע"פ התורה.
ולמרות שיש אנשים שנבראו כך/נהיו כאלו עקב מקרים מצערים- כמה שזה עצוב שאין להם היתר לקיים יחסים, אבל זה מה שה' ציווה. כואב מאד שיש אנשים שלא יכולים לממש את המיניות שלהם...
בהצלחה יקירה!
אל תתבלבלי!
העולם הזה מוזר, וסוחף, הרבה אידיאות של שקר, רעיונות מופרכים עוברים תהליך של נורמליזציה, אבל התורה שלנו רלוונטית יותר מכל גם כיום, יש לה הרבה מה להגיד לך, רק תקשיבי לה!