הי יש לי שאלהמבולבלת🙁
אני מפצלש כדי שלא יזהו אותי..אני לא יודעת אם זה המקום לפתוח את זה אז עם לא תגידו ואני ימחק
נכון כל הסיפור הזה של הנטיות המיניות?
בהתחלה זה היה נראה לי כל כך מזעזע וכאילו לא נורמלי אבל מרוב שמטפטפים על זה בכול מקום מה לעשות זה נכנס />מישהי שאני מכירה שהכרתי יצאה מהארון אני לא מכירה אותה כל כך טוב אבל עדיין כל סיפור כזה מערער כזה הכל ואז מתחילים לחשוב אולי גם אני כזאת במיוחד שאין לי קשר אם בנים אז איך אני יכולה לדעת?! או יש קבוצה שהם גם וגם וזה בהתחלה נשמע ממש מפגר אבל פתאום פחות..
אלה שלא רוצים להתחיב רק לבן אדם אחד ורוצים להיות עם כמה באותו זמן..פתאום במקום ההלם נהיה לי כבר בראש למה לא בעצם יש הרבה בנים ובנות חמודים לא שלא נהנה מכולם? חוץ מהקטע של התורה וזה..
שוב ממש מצטערת אם זה לא מתאים לכאן פשוט אין לי ממש מקום אחר..
קודם כל חשוב שיהיה לך ברור באיזו צורה נברא העולם מלכתחילה.שפרינצא בוזגלו

שתביני שהומוסקסואליות ופוליגמיות זה לא נורמאלי. זה מעוות.
(יותר מאוחר אכנס לנושא הבחירה, לא באתי להגיד שכל ההומואים בחרו בזה)
העולם נברא בצורה שבה גבר ואישה זו הצורה היחידה להמשכיות.

האמת שזו שאלה גרועה, תרבות הלהט"ב מטמיעה אותה יותר ויותר.
אין מה להתעסק בה יותר מידי, בנאדם שההוא הומו יודע את זה איכשהו, הגוף כבר מאותת לו- כי משיכה זה דבר פיזי.
למי שלא כזה- זו שאלה גרועה בגלל שבשביל לענות עליה צריך להתנסות (כי מי שהוא הומו/לסבית כבר יודע את זה ראו בנ"ל), כי איך אני אדע אם לא ניסיתי? ואז מתחילה היחשפות לתכנים להט"ביים, החל מסתם סרטים רומנטיים דפוקים ועד לפורנוגרפיה.
ואחרי הכל גם יחסי מין הומוסקסואליים הם יחסי מין, ואנחנו בנ"א, וזה מושך.
ואחרי שנהיה לנו סבבה לראות את זה, נהיה לנו סבבה גם להסתכל על בני המין שלנו, ומהרגל זה כבר נורמאלי בעינינו, ובאמת אפשר להימשך לזה. מי שאומר לך שלא- עובד עלייך.

רובינו נמצאים על הסקאלה, נמשכים לשני המינים.
השאלה איפה אנחנו ממוקמים ביחס לבני המין שלנו.
יש אנשים שממוקמים באמצע, נמשכים גם וגם, ואני לא קונה את זה שזה מולד.
בנאדם שאין לו אלוהים- ברור לי מאד למה הוא בוחר בבני מינו למרות שהוא נמשך גם וגם.
זה פשוט יותר קל. במקום להתרגל להתנהלות של בני המין השני יש לו אופציה נוחה יותר. הוא מכיר. הוא יודע איך המערכת עובדת, אז סתם חבל להתרגל למשהו חדש...

לגבי פוליגמיה (המושג פוליאמוריה פשוט איכססס, אל תשתמשו בו)
זה חולי מין מטורף! סטיה מסריחה!
זה לא מגניב בכלל! אלו אנשים חיתיים בלי טיפת כבוד לעצמם ולאחרים. מה שהם רואים זה רק איברי מין בכל מקום!
הם מנסים למכור לעולם שנולדים עם זה, ושזה לגיטימי, ושזה לא ריבוי אנשים לעשות איתם סקס אלא ריבוי אהבות, עאלק...
סליחה, אבל הייתי חייבת.

הומואים ולסביות לא תמיד בוחרים בנטיה. הם מעוותים. כמו כל בעל מום.
לפעמים זה נובע מטראומה, לעיתים רחוקות זה באמת מולד.
אבל הרבה פעמים בנאדם בוחר בזה. 
אסור לשפוט, אבל יחסי מין הומוסקסואליים אסורים ע"פ התורה.
ולמרות שיש אנשים שנבראו כך/נהיו כאלו עקב מקרים מצערים- כמה שזה עצוב שאין להם היתר לקיים יחסים, אבל זה מה שה' ציווה. כואב מאד שיש אנשים שלא יכולים לממש את המיניות שלהם...

בהצלחה יקירה!
אל תתבלבלי! 
העולם הזה מוזר, וסוחף, הרבה אידיאות של שקר, רעיונות מופרכים עוברים תהליך של נורמליזציה, אבל התורה שלנו רלוונטית יותר מכל גם כיום, יש לה הרבה מה להגיד לך, רק תקשיבי לה!

ואו ממש תודה רבה!!מבולבלת🙁
באהבה, מקווה שהבנת מה שניסיתי להסביר...שפרינצא בוזגלו

הסברת יפהתולעת ספריםם

אהבתי את זה שאת אומרת את דעתך בלי להתביישחצי חיוך

תודה!שפרינצא בוזגלואחרונה

זה באמת עניין מאוד מבלבל.תמיד בבטחה

מוזמנת לדבר עם מוקד נפשך https://www.nafshech.co.il/

מוקד אנונימי, עם נשים מנוסות ומקצועיות, הן יעזרו לך לסדר את הבלגן בראש.

הוא יוכל לעזור:הָיוֹ הָיָה
שלום יקרהפשוט אני..

אני אכתוב כאן כמה וכמה מחשבות ו/או עובדות שעלו לי בעקבות דברייך. לא הצלחתי לכתוב תשובה ברורה, כי לא ממש ראיתי שאלה ברורה

א. השאלה האם יש בך משיכה מינית ורגשית לנשים, לא מושפעת כלל ממידת החשיפה שלך לגברים. אם את לא מרגישה את הדברים האלה כלפי חברות שלך למשל, אז את לא לסבית ולא ביסקסואלית, אפילו אם אין לך כרגע שום מחשבות על גברים. רוב הסיכויים שכאשר יגיע הזמן, הרגשות כלפי גברים יגיעו.

ב. באמת אין שום דבר מפגר או מזעזע בנטיות מיניות הומו/ביסקסואליות, והעובדה שאת מכירה בחורה שיצאה מהארון לא מורידה או מעלה מהעובדה הזו

ג. בקשר ל"נהנה מכולם" - מניסיון, ההנאה הכי הכי גדולה היא כאשר יש לך קשר עם אדם אחד בלבד, קשר של בלעדיות, של אמון ושל אהבה. גם אנשים ש"נהנים מכל העולמות" בסופו של דבר מחליטים להתמסד ולקיים זוגיות הומוגנית (למעט מקרים חריגים), כי זאת הזוגיות היחידה שבאמת מביאה לאושר.

אההמבולבלת🙁
בקשר ל ג'
התכוונתי לזה שאבא ואבא ואמא ואמא כבר נהיים דבר לגיטמי
ותודה רבה
אבל אם אין לך שום משיכה לנשים, למה שבכלל תהני מקשר עם אשה?פשוט אני..

לא חושב שבריא להתאמץ להכניס את עצמך לתבנית הזאת, אם זה לא קורה מאליו ובעוצמה.

זהו שאנימבולבלת🙁
לא יודעת כבר..הכל כזה מבלבל כי זה ממש בכול מקום ,בכול סידרת ילדים וסתם אם אני רושמת לחברה נגיד משו בצבעים האלה❤🧡💛💚💙 אז ברור שזה דגל הגאווה וכל זה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך