בנותהפי
שאת יודעת שהגבר מחפש בחורה עדינה , איך היחס שלכן כלפי זה?
נניח שאת באמת עדינה .. את מביאה לו לראות את זה? או שאת מתביישת בזה?
את לא מפחדת שהוא יראה שאת עדינה מידי? ואז הוא כבר לא ירצה?
את מנסה למתן את הרגישות מולו?

אין לי דוגמא אבל מקווה שהבנתן.
...advfb

סתם סאלי לכתוב שלוש נקודות ללא שום הקשר הנראה לעין

אה ?חחחמחוקה
מתחזה??
תתרכזי בשאלה (;הפי
מביאה את עצמיחיות צבעונית
ושהוא יחליט אם זה עדינה כמו שהוא רוצה או לא.
ברור לי שזאת לא הכוונה שלך, אבל זה נשמע קצת כמו לשחק.. אם מנסים, בין אם להסתיר ובין אם להדגיש, זה כבר נהיה מאולץ ולא אמיתי
זה לא הענייןהפי
לא אכפת לי מה בחור פלוני מחפש.
תוהה לעצמי אם לפעמים את מנסה להתגבר על דברים למרות שהוא מחפש בחורה עדינה.

(אם את לא מרגישה שאת עדינה לא חושבת שתוכלי לעזור לי כלכך)
מתנהגת רגיל לחלוטיןמחוקה
ניסיון למתן את עצמי או לעשות כל מיני דברים כדי להתאים או מה שלא יהיה יצא בכל מקרה רע,יגביל אותך ולא יאפשר לך להיות מי שאת.
תהיי את וזהו,שיחליט מה שמתאים לו.
ברור לי שאני אהיה אניהפי
זה אין לי ספק.
אבל כמו שאת לפעמים מתגברת על דברים .. את לא מרגישה צורך גם פה להתגבר ?
או כביכול לא להתלונן?
שמחה בזהמעלות

דווקא רואה בזה מעלה ולא להפך. 

האמת שיש חשש מסויים שיחשוב בהתחלה שאני עדינה מידי, כי בהתחלה כן יכולה לעשות רושם כזה

אבל מאמינה שבחור עם עין מספיק טובה יצליח לקלוט אותי באמת

אזהפי
את לא מנסה להתגבר מולו על דברים? או לא מחליקה דברים?
לא הבנתי את השאלה ;)מעלות

בתחילת הקשרהפי
רשמת שיכול להיווצר רושם שאת עדינה מידי.
ברגעים שאת מתלבטת אם לשתף אותו שמא יחשוב שאת עדינה מידי , את בוחרת לשתף?
ולא חוששת שהוא יגלה שאת עדינה מידי?
כןמעלות

יצא לי לשתף את הבחור בתחילת קשר שאני לא עדינה מידי וילדה טובה ירושלים כמו שאני נראית לפעמים

והוא גם קלט את זה לבד. 

שיגלה שאני עדינה מידי? אבל אני לא... אם כבר יגלה ההפך

הבנתי נראליהפי
כאילו אני מקווה
נראלילב אוהב

שלהיות קשוב לבן אדם שמולי...

כאילו להרגיש אותו נכון

אבל לא לנסות בכח להתנהג בצורה שיותר תתאים לו

אלא עם האופי שלי, לראות איך אפשר בטבעיות! להביא צדדים שיותר נכונים לו... 

לא אכפת ליהפי
מה הבחור אוהב או מחפש זה ברור לי שאני אני והוא זה הוא.
כתבתי על מקרה שנניח שאת יודעת שאת עונה על קרטריון העדינות שלו במקרה כזה .(שהוא מחפש עדינה ואת באמת עדינה)
האם את מרשה לעצמך להיפתח באמת ? ולשתף אותו .. או שאפילו שהוא מחפש מישהי עדינה .
את מפחדת להראות לו באופן מלא את העדינות השלמה שלך?

אני פשוט מתנהגת כמו שאני(משתדלת בכל אופן) ועדינות זה לאחופשיה לנפשי
הצד החזק שלי
זה ברור שצריך להתנהג כמו שאתהפי
השאלה מתי שיש התלבטות לאן את נוטה לחשוף יותר את הצד העדין שלך או לשמור אותו לעצמך
כשבנים אומרים שהם רוצים עדינה זה תמיד נשמע לי לא טובהיא יושבה בחלון
למה?אור וחיים

וכשבנות אומרות שמחפשות בחור עדין זה גם נשמע לא טוב?

עדינות זה מה זה אינדוודואליחושבת בלב

נגיד אני מכירה מישהו שחיפש אישה פשוטה בסגנון החיצוני
והתחתן עם "פשוטה" סטייליסטית ברמות.

^^^ "עדינות" זה מושג שיכול להתפרש בהרבה צורותכבר לא ישיבישער

אצל אחד הכוונה לבחורה שקטה ולא סוערת,

אצל השני הכוונה למישהי שיודעת להקשיב ללב ומבינה בנפש,

ואילו השלישית לוקחת את זה בעיקר לצורת ההתלבשות...

הפירוש של המושג עדינות:ענווה1

באופן פשוט עדינות זה רכות, רוך. כמו שאומרים "עדין כמשי". זה ההגדרה הפשוטה של המושג. אמנם מצד האמת הרכות היא רק האופן שהעדינות מופיעה, אך היא לא עצם הדבר.

עדינות מצד עצמה היא הרוחניות המאירה בתוך הגשמיות. וזה מורגש כדבר רך ונעים. כי העולם הגשמי מצד עצמו הוא עולם גס מחוספס ונוקשה, והעולם הרוחני הוא עדין רך נעים ואצילי. וככל שהעולם הרוחני הולך ומתגלה בתוך העולם הגשמי, כך הוא מעדן אותו, והופך אותו לעולם יותר רך ונעים, ופחות גס ונוקשה.

זו הייתה מעלתו של גן עדן, שבו הרוחניות הייתה מאוחדת עם הגשמיות, ולכן הוא מכונה בשם עדן. וכמו שכתוב בפיוט יה אכסוף, שהשבת היא עדן הנפשות, השבת מעדנת את הנפש, מכניסה בה רוחניות. הנפש היא היא האישיות של האדם, היא החלק התחתון של הנשמה ששוכן בגוף, החלק המחובר עם הגשמיות. ואת החלק הזה השבת מעדנת, מאירה בו רוחניות, והופכת אותו לפחות חומרי, פחות גס, אלא ליותר רוחני, יותר רך, יותר עדין. 

לכן יוצא שעדן בא לתאר רוחניות המאירה בתוך המרחב הגשמי. וזה מורגש אצלנו כדבר רך ונעים. 

כשבאים לתאר אדם עדין, זה אדם עם אישיות רכה ונעימה, שנובעת מרוחניות שטבועה בנפש שלו. יש אנשים שנולדים באופן טבעי עם עדינות. האישיות שלהם פחות גסה, פחות מחוספסת, אלא הם מאוד רכים, מאוד נעימים. ויש אנשים שנולדים עם נפש יותר מחוספסת, לעיתים זה ביטוי של כוחות גבורה שיש בנפשם. אך ממש רואים בעיניים איך לימוד תורה משפיע עליהם לעדן את הנפש. 

כמובן שבמהות כל עם ישראל עדינים בפנימיות נפשם. אך יש אנשים שהעדינות הזאת מתבטאת גם כלפי חוץ, והם מאוד רכים ונעימים. ויש אנשים שהעדינות שלהם אינה מתגלית בצד החיצוני של הנפש, אלא כלפי חוץ הם מלאים בגבורה, שלעיתים עלולה להיות מחוספסת. באופן שלם העדין צריך גם גבורה, והגיבור צריך עדינות, ואולי זו הייתה מעלתו של דוד המלך.

שימוש נפוץ נוסף במילה עדינות זה לתאר שבריריות. למשל אומרים "הכלי הזה עדין תזהר שלא ישבר". אבל זה לא ההגדרה העצמית של המושג, אלא זה תולדה. שבגלל שדבר עדין ורך לכאורה עלול להישרט ולהישבר בקלות, לכן אנשים משתמשים במילה עדינות כדי לתאר גם שבריריות. 

אמנם שבריריות היא לא באמת עדינות, אלא היא תוצאה העלולה להגיע מחמת העדינות. מכיוון שהעולם שלנו עדיין מלא בגסות נוקשות ואגרסיביות, לעיתים אדם עדין שהוא ההפך מכל זה, עלול להיפגע יותר בקלות. אין לו שריון מחוספס שיגן על הנפש שלו. 

אך כמובן שאין הכרח שאדם עדין יהיה גם פגיע. יש המון אנשים עדינים שהם מאוד יציבים בנפש שלהם. במיוחד אדם שהעדינות שלו מגיעה מחמת חיבור לרוח, הוא יהיה מלא בחוסן של העולם הרוחני, והוא לא יהיה פגיע ושברירי. אך גם אדם שנולד עם עדינות שטבועה בו, הוא לומד במהלך החיים להתמודד עם הסביבה ולפתח שריון מסוים. לכן ממש אין הכרח שאדם עדין יהיה גם שברירי, אם כי זה תוצאה שעלולה לקרות. 

יש אנשים שמתבלבלים בין המושג עדין לבין המושג מעודן. זה לא אותו מושג. עדין מתייחס לאישיות של האדם, בעוד מעודן מתייחס למעשים שלו וההנהגות שלו. אדם מעודן זה אדם שהמעשים וההנהגות שלו מעודנות, מתרחקות מהגסות של הטבע. יהיה לו הרבה נימוסים, גינונים, והוא יהיה קצת מפונק, ויסלוד מכל הנהגה מחוספסת. אך אין הכרח שהוא באמת אדם עדין, הוא יכול להיות אדם עם אישיות מאוד גסה, אך הוא מתנהג כלפי חוץ בצורה מעודנת.

לכן יוצא שאדם עדין זה אדם שהוא מאוד רך, משדר רכות מהאישיות שלו, ולכן הוא הרבה פעמים מאוד נעים לסובבים אותו. וזה באמת די משגע אותי בבירורים שלאף אחד אין מושג מה המשמעות של המילה עדינות .

וואי יפה ומעניין מה שאתה אומרחושבת בלב
עבר עריכה על ידי חושבת בלב בתאריך כ"ח בחשון תשפ"ב 19:48

אבל...

ברמה ה'תכלסית'  בשביל להבין באיזה עדינות אותו איש מדבר נצטרך לשאול אותו, לא נוכל לסמוך על הפרשנות העמוקה שלך זה עניין סמנטי- כל אחד מתכוון למשהו אחר, להסבר העמוק שלו למילה

יש קצת בעייתיות בעדינות מהכיון ההפוךכלי פשוט
שהיא מביאה כביכול לגמישות, או על כל פנים מראה את האדם ככזה, וכחוסר עמוד שדרה. מה שמוביל, לא עלול אלא מוביל בפועל להרבה קשרים שנפסקים בגלל רושם מוטעה שמביא עמו תחושה של וודאות כביכול.
תכונה טובה שאנשים לא תמיד יודעים להבדיל בינה לבין מידותיה המצרניות, כריצוי וחוסר ביטחון עצמי.

אבל אצל נשים זה באמת פחות בעיה. פחות יחתכו אותם על זה.
--- ---רב שמואל
אך בשורות הראשונות, המילה הזאת לא נכתבה.

אם כי, כפי שתוכל להבין, בסוף הפיסקה, כלומר בסוף הדברים שאכתוב, שאף דבר זה הוא ההבדל הפנימי באמת בין עדין למעודן.

כי העדין הוא יוכל אך לבדו לזהות, לפי ההסבר שנכתב כבר בהתחלה.

אך המעודן, גם שרמזתי הרמז מפורש כל כך, אך המעודנות אינה מאפשרת הבנה (הבנה= הבן= קיצור של להבן)

לא כן היכולת העדינה שאין לה מחיצה זו, לא משום טעם בד עדין זהיב שש ומשי.

וזה, מה ששומר את ההבדל, ויוצר את המחיצה האמיתית, שלא יראה אותה אלא הזריז לקבלה
כן זו בעיקר המסקנה שלי מהשרשורדג כחול
לא יודע מה הסיבה שזה נשמע לך לא טובענווה1

תדעי שאני מחפש מישהי עדינה. וזה הדבר המרכזי שחשוב לי באופי של הבחורה שאני מחפש. 

ואני לא מבין למה בחור שמחפש תכונה נפשית מסוימת, שהיא תכונה כל כך יפה וטובה, נראה לא טוב בעינייך. 

למה בחור שמחפש מישהי שמחה זה נשמע טוב, אבל בחור שמחפש מישהי עדינה נשמע לא טוב. 

אני לא מבין מה אשמות בנות עדינות שיש בחורים שמחפשים אותן. ואני לא מבין מה חטא אותו בחור שהלב שלו מבקש משהו מסוים. 

עדינות היא תכונה נפשית הכי יפה שיש בעיני. אני מאוד מעריך אנשים עדינים. 

כאב לי לקרוא את התגובה שלך, כי היא נגעה לי במקום מאוד עמוק בנפש. מה יכול להיות יותר עמוק מהרצון של הלב. מה יותר עמוק מהבקשה למצוא את האישה שמתאימה לי, את החצי השני של הנשמה שלי. 

עדינותרב שמואל
מסמלת בעיניו את העיסוק ברגש
--- ---רב שמואל
אני משאיר לך להבין לבד, מה רמת השכל שלו
כל כך. וזה כי יש לך ענוה. לא ציני.כלי פשוט
ענוה, עין טובה, עדינות ועוד כמה תכונות מאוד קשורות ואחוזות זה בזה
--- ---רב שמואל
כשקוף מסתכל על בן אדם.
הקוף חושב לעצמו: איך מבינים את הקוף האנדמי הזה?
אותי זה מעודדהפי
אתם צודקים. זה כנראה שריטה שלי שצריכה לעבוד עליההיא יושבה בחלון
אני גם חושבת שיודעת למה זה מעורר בי אנטי אבל זה לגמרי שלי
כאילו עדינה מתפרש אצלי כרצון למישהי שלא תתפוס הרבה מקום, אולי ממקום רודן קצת. אבל אני יודעת שזה לא ככה וכנראה אצלי בגלל הגברים שפגשתי בחיי זה קיבל את הפירוש הזה
בעיקר בא לאזן את המקום ההפוך הקיצוניכלי פשוט
של בחורות שלא נותנות בכלל מקום מרוב פעלתניות, דומיננטיות ושקיעה בעצמה
וואו, ממש כואב לשמוע את הפרשנות הזוultracrepidam

בעיני זה להיפך - מי שרוצה מישהי עדינה זה כי הוא רוצה שהקשר יתנהל בעדינות, הוא מעריך את התכונה הזאת ומשתדל להיות כזה בעצמו

אני יכולה להביא רק את עצמי לדייטחיים של
לא את הפנטזיות של הבחור ולא את הרצונות שלו.
כמובן שאם הוא מחפש עדינה, באופן טבעי אני אנסה להיות יותר כזו.

אבל אם יש תכונה שלא קיימת אצלי אני אפילו לא אנסה להציג שיש לי אותה. יש מצב שאני גם לא אלך לדייט אם הוא שם דגש על התכונה הזו.
אני מסכימה איתך באלף אחוזהפי
אבל לא זאת היתה השאלה
בחיים לא מנסה למתןחושבת בלב

אני זאת אני

אם אני לא מספיק עדינה בשבילו שיחפש לו מישהי אחרת ושיהיה בהצלחה

לא מפחדת ולא חושבת על איך אני נראת בעינו, באופן כללי אני חושבת שצריך לברר על תכונות אופי מראש

אי אפשר לבוא ל"מבחן"
לקשר באים כבר בשלב אחרי, לבנות אותו, לבדוק אם יש חיבור, כשיודעים בשכל שהבנאדם מתאים

אני חושבת שכתבתי בצורה לא ברורה מספיק כיווןהפי
שחוץ מתגובה אחת אף אחת לא נגעה בזה לכן אנסח שוב.
ברגעים שאת מתלבטת אם לשתף אותו שמא יחשוב שאת עדינה מידי , את בוחרת לשתף?
ולא חוששת שהוא יגלה שאת עדינה מידי?

ראו גם פה
לא אכפת לי - לקראת נישואין וזוגיות

אשמח לתשובות כנות
אני חושב שהשאלה הובנהכבר לא ישיבישער

והתגובות בעצם אומרות כן לשתף ולפתוח ולא לחשוש.

כאשר הסיטואציה היא ש "את מתלבטת אם לשתף אותו שמא יחשוב שאת עדינה מידי", זה אומר שבעיקרון את רוצה לפתוח איתו, רק שיש חשש שהוא יחשוב (בטעות) שאת עדינה מידי.

ולכן כולן הגיבו שלא צריך להכנס לראש שלו ולחשוב איך יפרש את התנהגותי ומה הוא יחשוב עלי, אלא פשוט להתנהג בטבעיות בצורה שהכי נוחה לי בלי חשש. בדיוק כפי שהיית נוהגת עם מישהי\ו שמכיר אותך טוב ויודע בדיוק את רמת העדינות שלך - שלא היית חוששת מלשתף אותו

(אם השאלה לא היתה מופנית רק לבנות הייתי גם אומר מה הצורה שאני הייתי רוצה שהבחורה תתנהג, אבל מה לעשות שאני בן...)

אני חושבת שאם נדייקהפי
העניין הוא לא מה הוא יחשוב
אלא העמדה שלך כלפי עצמך ..
הוא פחות העניין כאן.
זאת שאלה הרבה יותר עמוקה מהתשובות שכרגע נענו כאן .
ולכן אני תוהה איפה לא הסברתי או דייקתי נכון

לגבי הסוגריים כעיקרון אני יכולה לשער מה הצפייה של גבר מבחורה אבל זה פחות מעניין אותי.. כיוון שאני לא אשתנה שינוי דרסטי כי זה פשוט לא אהיה אני..
--- ---רב שמואלאחרונה
אני לא מבין מה לא ברור. דייט זה לא מצב שאתה פוגש מישהו שאתם כבר מכירים. אחרת זה כבר לא כל כך דייט. השאלה היא מה החלק של הטבעיות הרגילה במצבים הרגילים, שראוי להביא גם במצב הזה.
מה דעתכן על מישהו שמתחיל בקינוח?זכרושיצאנולרקוד
וזה הצחיק אותי ממש😂

סביר להניח שהפערים בהשקפה הדתית היו צפים די בהתחלהפ.א.
גם אם לא היה נופל בסינון הראשוני הזה, די מהר היו מתגלים פערים בינהם בדברים אחרים 
אולי מתחכם מידי בתור הכנה לדייטנקדימון

אבל בעיקרון היא צודקת, לא?

הבעיה כאן היא חוסר האמון במי שהציע לה.. 

יש סיפור על הרב אליהואחד איש

פעם מישהו שאל אותו אם מותר להתגלח בספירת העומר לצורך פגישות

הרב אליהו שאל אותו אתה רוצה להתחתן עם מישהי שלא מפריע לה שבן אדם מתגלח בספירת העומר?;)

אז הנה משהו הפוךנחלת

אדם אמין סיפר לי שכשהוא (או חבר שלו, לא זוכרת במדויק) שאל

את הרב מרדכי אליהו זצ"ל, איך לבחון יראת שמים של בחורה,

הוא ענה לו: אם היא מברכת על מה שאוכלת. 

ולא הוסיף יותר.

למה זה הפוך?אחד איש
באמת לא הפוך.נחלת
חח למה לא?Lavender

אני בעד, 

לפעמים אני גם מתקילה בשאלות(:

לענ"דנחלת

1.  היא לא חוקרת משטרה שמנסה ל"התקיל" עבריין.  

2.  זה לא כן, זה לא ישיר, ואם הייתי בחור, לא הייתי שמח עם בחורה כזו.

3  הוא אמר שהוא מעדיף חצאית. למה להמשיך לחפור ולהתעקש?!

א. אפשר לשאול באופן ישירנחלתאחרונה

ואם חוששים שהצד השני לא יודה על האמת (שב"כ....?)

אז אולי כן להיפגש ובמהלך הפגישות ניתן להבין לבד.

וגם, אולי הבחור מאוד רוצה קשר, אז הוא אומר כך.

לפי ענ"ד.

אתם רוצים לפרגן?advfb

תפרגנו על מעשה טוב ואז ממנו תדברו על התכונה שאתם אוהבים בה/ו באישיות.

דוגמא - 

תודה שאתה מפרגן לי כל הזמן, ממש אני רואה בזה את העין הטובה שלך

אתה אחד הניקים האהובים עליי בפורומיםקעלעברימבאר
הניק האהוב עליי...חתול זמני
אני מעריך שגם אתה תהיה הניק האהוב עליי בבוא הזמן,קעלעברימבאר

פשוט עדיין לא הכרתי אותך מספיק זמן בפרום  

אני מזמין אותך לַפּרוֹם.חתול זמני
התרקוד איתי?חתול זמני
וודאי. בוא לשטו"ל. אני לא רוצה לשגע כאן את הניקיםקעלעברימבאר

עם שטויות

למה שטויות?חתול זמני
לא שטויות. שטויות שאני ממלמל. ניקיםקעלעברימבאר

פה לא אוהבים שמשגעים פה את הפורום עם דיבורים לא קשורים🙃

מה הכוונה בו במי, על מי מדובר?הפי
באדם שאת רוצה לפרגן לוadvfb

זאת אומרת להתחיל לפרגן על המעשה הטוב שהאדם עשה - "איזה מעשה X טוב עשית"

ואז להגיד לו שזה לא רק המעשה אלא המעשה נובע מתכונה טובה שלו - "זה שעשית ככה זה מראה שאתה X Y Z"

למה בעצם?ריבוזום
מה עומד מאחורי ההצעה?

אני שואלת כי ספציפית לגבי מחמאות לילדים, דווקא הבנתי שעדיף להחמיא על מעשים, ועל מאמצים. ולהימנע מלהדביק תוויות של תכונות אופי (חיוביות, כמובן. שליליות זה מובן מאליו)

למה עדיף להמנע?advfb

את מציגה את זה כהנחת יסוד שאני לא כל כך מבין.

אדרבה, אם מדברים על ילדים - אדם תופס את עצמו עם תכונות חיוביות שהן מהותיות בשבילו, זה בונה לו תדמית טובה. 

והסיבה שאליה כיוונתי - ברגע שאת מפרגנת רק על מעשה יש בזה משהו שיטחי. אבל כאשר את מפרגנת על עצם האישיות בזה משהו הרבה יותר אישי והרבה יותר מחמיא. זה לראות את מי שמולך ממש ולא רק בתועלת שהוא עושה. כל אחד רוצה ש"יראו אותו".

כחתול זמני,חתול זמני

רצוני הוא להיות סמוי מן־העין.

אסבירריבוזום
לגבי ילדים, יש מחקרים בנושא. לדוגמא: נתנו לכמה ילדים לצייר ציור, לחלק החמיאו שהציור מקסים ושהם "ממש ציירים", ולחלק החמיאו על דברים ספציפיים בציור: "אני רואה שהשתמשת בהרבה צבעים. עבדת ממש קשה על הציור הזה!". משהו בסגנון. אחר כך הציעו לילדים לנסות משימת ציור מסובכת יותר. הילדים שהחמיאו להם המחמאה מהסוג הראשון נטו יותר להימנע, לעומת הילדים מסגנון המחמאה השניה שיותר קידמו בברכה אתגר חדש. 
המשךריבוזום

יש עוד מחקרים דומים.

הרעיון הוא שאם ילד מתרגל להתיחס לעצמו כ"חכם", "צייר", "מוכשר", "יפה", ורואה בזה את עצמו ואת הערך שלו - מה יקרה כשזה כבר לא יעבוד? אם הוא ינסה לפתור תרגיל ולא יצליח? הוא כבר לא יהיה חכם? אבל אם הוא לא יהיה חכם אז מה הוא בכלל? הוא ינסה לצייר ציור ולא יצליח - אז הוא כבר לא צייר, אבל אם כך, מה הוא שווה?

ולכן עדיף להחמיא על מאמץ, לחזק מסוגלות שמגיעה על ידי ניסיון, ולא להחמיא על כשרונות.

זה קצת שונה מהדוגמא הספציפית שנתת, לגבי עין טובה, כי בדוגמאות שלי מדובר על כשרונות ולא מידות. ושוב - גם מדובר על ילדים. אני צריכה לחשוב על ההבדל בין הדוגמא שלך לדוגמאות היותר ברורות של כשרונות, וגם כמובן על השוני בין הקשר חינוכי לקשר בין מבוגרים. 

נכון מאודadvfb

המטרה באמת היא למצוא את האישיות שמאחורי המעשה, 

ולכן להגיד לילד "כל הכבוד שהתאמצת", זה לראות אותו, לראות את המאמץ שהוא עשה.

לכן לצורך העניין, פחות משנה מה המקרה בדיוק, השאלה אם מאירים חלק טוב ומהותי באישיות או שאנחנו מתמקדים בעניין חיצוני במחמאה.

אני רוצה לפרגן למישהו עם צרכים מיוחדיםהפי
למה? לא יודעת מלא אור אהבה חמלה רק להיות לידו זה עוזר לי להיות טובה יותר ולראות מה חשוב באמת בחיים

הוא כמובן לא קשור לכאן

להגיד שכיף לך להיות לידו זה אחלה בחלהadvfbאחרונה

באמת פחות התכוונתי לעניין שהוא לא אישי, אבל זה נשמע גם טוב מאוד

יש הרבה, זה בעיהאני:)))))
תודה רבה. מאמצת. בעזרת השם.נחלת
נראלי זמן טוב לספרמבולבלת מאדדדד
ב"ה התארסתי לא מזמן

ותודה לכל מי שידע כבר ולא סיפר

בקרוב אצל כולם בע"ה!

מזל טוב!! שיהיה לכם הרבה טוב ביחד!!יעל מהדרום
דיי באמת(;?הפי
חח אין עליך 
מזל טוב!אנונימי 14
וואו מזל טובבברקאני

איזה מרגש

שתבנו בית קדוש ושמח ביחד

מבולבלתתתת!!!! מזזזלללל טווובבב!!!🤩🥰❤הרמוניה
מרגש ממשארץ השוקולד

מזל טוב,

שיתמלאו כל משאלות ליבכם לטובה בבית הנפלא שתקימו יחד באהבה, בריאות, שמחה ואושר לאורך שנים רבות

תודה רבה לכולם!🤗מבולבלת מאדדדד
מזל טוב!חדשכאן

איזה יופי!

שתזכו לבנות בית נאמן בישראל מתוך אהבה, שמחה, נחת ורווח!

איזה יופי, בשעה טובה!! הרבה נחת ושמחה!נפש חיה.
כיף לשמוע, מזל טוב!advfb
מזל טוב! איזה יופי ב"הוהוא ישמיענו
ברוך השם!נחלת

המון המון מזל טוב! כן תרבינה הודעות משמחות כאלו!

וואו יקרה! מזל טוב ענקי 🥳❤️נגמרו לי השמות

איזו בשורה משמחת ומרגשת

בשעה טובה ומבורכת ממש

שתזכו לבניין עדי עד בשמחת עולם ובאהבה גדולה ❤️🌟🥳

מזל טוב!ניצן*
בשמחה ובאהבה
...רחל יהודייה בדםאחרונה
מזל טוב 
קבוצות שידוכים לדתי תורני/ חרדלניקיsh121234

שלום

האם קיים קבוצת ווצאפ עם הצעות של בחורים דתי לאומי תורני או חרדלניקים בגיליי 20-29?

קורס קצינים בשנה הראשונהמסיבת ישרים

היי לכולם,

בעז"ה אנחנו נתחתן בחודש אב, ובאזור חנוכה שאחרי אני מתחיל תפקיד ג'וב בתור קצין פרוייקט דרך עתודה (עדיין אין שיבוץ לאיפה נהיה בארץ)

כל הזמן מדברים איתנו על קורס קצינים וואלה בא לי לצאת כי אי אפשר להתקדם בצהל בפיקודי אם אתה לא קצין

הקטע זה שאם נגיד אצא בתחילת התפקיד כלומר 3 חודש אחרי שנתחתן, אז זה אומר שכשאהיה בבהד אחד 3 חודש אחזור רק לשישי-שבת

ודיברתי איתה על זה והיא מוכנה ודוחפת אותי שאני אצא כדי שדלתות בצבא יפתחו.

אבל לאחרונה גיליתי שגם ההכשרה החילית היא שבועיות ואז זה יוצא חצי שנה של רק שישי-שבת, זה לא יותר מידי?

מה שאר החיילים הנשואים עושים?

אם קבעתם תאריך - לוקחים בחשבון שיהיה קשה בחודשיםפ.א.

הראשונים.

לא דוחים חתונה בגלל זה, ובוודאי לא לוותר על קורס הקצינים וההכשרה החיילית. ממש חשוב לטובת פיתוח הקריירה שלך בצבא ובהמשך באזרחות, עפ"י הניסיון שתצבור בצבא.  

מה שכן, ממליץ לתכנן בינכם מניעה בחודשים הראשונים. עד שתכנס למסלול שירות צבאי נוח מבחינת הבית.  

לא כל כך מסכימה. אבל לא כדאי להיכנס לויכוח.נחלת

רק חושבת שלאשתך יהיה קשה. שנה ראשונה יעשה לביתו....

חושבת שהקשר בין בני הזוג בתחילת דרכם, הוא החשוב ביותר.

נניח שזו היתה קרירה אחרת, לא צבאית?

הוא ציין שהתכנון לצאת לקורס 3 חודשים אחרי החתונהפ.א.אחרונה
כל שאת החוויות הראשונות של החודשים הראשונים של תחילת הנישואים, הם יעברו בנעימים.  
מחפשת המלצה לבתי מלון עם אוכל טוב/ צימר עם א. בוקרעינב66

באזור כייפי, ויפה עם מגוון אפשרויות לטייל ולכייף באזור..

חשבנו על אזור גוש עציון/עמק האלה/סובב ירושלים..

מתכננים חופשה חלומית לרגל יום נישואין ואחרי תקופה אינטנסיבית...

פנקו אותי בהמלצות מנסיון

תודה רבה!

להעביר לפורום המתאיםברוקוליאחרונה
אתם מרגישיםהרמוניה

את ההשגחה של הקב"ה בכל התהליך של הפגישות?

תשתפו

כןאדם פרו+אחרונה
זה מדהיםהפי

איך מעניין בו,  טעות אחת שלו

והוא לא רלוונטי

אם מישהו מאכזב אותי באמת פעם אחת

אני כבר לא רוצה אותו

גם אצלכן זה ככה? 

( שאלתי את הנשים בקהל ולא את הגברים ..

כי לא מעניינת אותי כאן הדעה שלכם)

אמןהפי

אולי יעניין אותך