חמי אדם לא פשוט, עם הרבה חסכים רגשיים וקושי בתקשורת ומאוד ביקורתי כלפי כולם במשפחה ילדים, חתנים ונכדים. בעלי גדל עם הרבה ביקורת וגם כיום מקבל ממנו הרבה ביקורת גלויה וסמויה, ויש גם בצורה סמויה ביקורת גם כלפי.
חמותי שברמה האישית אנחנו בקשר מצוין ואני מאוד אוהבת אותה לפעמים גם לפעמים יש לה ביקורת עלי והם אומרים אותה לבעלי..אבל בעיקר לאבא של בעלי..
זה עושה לי רע, הביקורת ממש לא תמיד מוצדקת, בעיניהם כל מה שהם לא מסכימים עליו או חושבים ככה זה לא טוב הם לא מקבלים שיש אנשים שגדלו עם נורמות אחרות..
אני גדלתי בבית מאוד לא מתחשבן, האווירה וגם החינוך שקיבלתי זה שאנחנו לא מתחשבנים, מפרגנים מאוד ומשתדלים מאוד לא לריב..ההורים שלי בחיים לא יספרו לנו שבתות מתי אנחנו מגיעים, תמיד יוותרו, נותנים ועוזרים בכל מה שהם יכולים
וההורים של בעלי ההפך..מבקרים, מתחשבנים, בחיים לא הציעו כמעט עזרה..
אני יודעת שלא לצפות, ממש מנסה לקבל אותם איך שהם ולראות את הטוב בהם..
אבל זה נהיה לי קשה בזמן אחרון, חמי אמר עלי איזה משו לבעלי שממש נפגעתי ממנו, אנחנו אחרי לידה וואלה כן ציפיתי לאיזה התייחסות מתנה משו..
ההורים שלי תמיד מביאים, לכל יומולדת לכל אירוע לי ולבעלי. ההורים שלו כמעט בחיים לא הביאו משו..
אני יודעת שצריך לא להשוות, ולא לצפות..אבל נהיה לי קשה.
אנחנו שומעים מהם הרבה ביקורת, על בעלי, עלי..בלי סיבה הרבה פעמים..
קיצר זה מכביד עלי כבר..אני באמת אוהבת אותם, אבל קשה לי כבר לראות בהם לפעמים דברים טובים.
כמה שאמרתי לעצמי לא לצפות אחרי הלידה לאיזה מתנה, וואלה התאכזבתי, ביאס אותי, העליב אותי..
אני מרגישה ילדה קטנה לכתוב אתזה, אבל לא יודעת קשה לי כבר כל היחס שלהם, הקשר איתם נהיה לי מורכב, מכביד עלי..ובאמת שאני אדם שמתחבר לכל אחד ולא מתחשבן, אבל מעליב אותי הביקורת, כאילו יאללה תפרגנו קצת..
אוף יצא לי ממש מבולגן, בעיקר הייתי צריכה לפרוק איפה שהוא ולא רוצה לדבר על זה עם אנשים אחרים, חשוב לי מאוד מאוד הכבוד של בעלי..
אז תודה על המקום..שולחת לפני שאתחרט..