פורום נוער וגיל ההתבגרות
בהנהלת: חצילוש
מכתב פתיחה
שרשור פדיחות טרמפים מה אומרים?חי תורה
שירת נשיםחי תורה
ביקשתי פעם מישהו לעצור שיר של שירת נשים (מישהו דתי)
והוא התחיל לומר לי מי אתה שתחליט מי גבר ומי אישה אתה יודע שהזמרת הזאת מגדירה את עצמה כגבר.
ירדתי צומת אחרי זה.
ואווו שחכתי הכול...הכול לטובה!
אוישתולעת ספריםם
אבל לא התפדחת להגיד לו? בכל זאת אתה על טרמפ....
זה היה אחרי הרבה זמן שנסעתי איתו והוא היה דתי וכו' אז חשבתיחי תורה
שאולי הוא לא שם לב, וחוץ מזה מותר קצת עזות דקדושה. ברגע שהוא אמר לי את זה אמרתי לו תוריד אותי בצומת הבאה... נעלב, אבל נראה לי הבין.
אהההתולעת ספריםם
מזל שלי אין את הפדיחות וההתלבטויות האלו
אתה יודע שיש מתירים?זה רק אני
קצת מוגזם להגיד למישהו להפסיק כשיש לו על מי לסמוך
לא אמרתי לו נחרצות ביקשתי ממנו. ואז הוא התחיל אז...חי תורה
ובכל זאתזה רק אני
הבן אדם עשה משהו מותר. לבקש ממנו להפסיק בשם "העזות דקדושה" זה נראה לי קנאות מוגזמת.
בטרמפים דווקא מקובל לבקש לעצור שירת נשים.מתנחל בראבק
^^^^מסכימה שזה לגיטימי לגמריבימאית דמיונות
במיוחד שהוא דתי
לה אמיתי?!019284
כתבתי בזמנו, אז במשפט אחד.קולמוס הנפש.
עצרתי טרמפים, עצר אחד, ירדה מהמושב לידו בחורה, ובטבעיות נכנסתי פנימה במקומה, ורק אחרי כחמש שניות קלטתי לזוועתי שהם מביטים עליי בשוק כי הם בכלל לא עצרו לי, אלא עצר רק כדי להוריד את הבחורה..
בסוף הסיע אותי לאן שהייתי צריך, אז גם יצא בסדר 
וואו אין סוףמאמין וזורע:)
קבלו אחד:
טרמפ. אני טרמפיסטית והנהג.
באמצע הדרך הוא שואל כזה זורמים לים?
ואנחנו כזה יאלה.
קיצור נכנסנו היה כיף והכל.
בסוף לפני שאני יורד הנהג כזה מה לא תתני לא מספר?
שתיקה מביכה. אנחנו דוסים והוא חילוני. הוא לא יבין.
קיצור בסוף היא אמרה שכבר יש לה חבר אז זה יצא בסדר.
לפחות מבחנתנו.
אצלי אין טרמפ בלי פאדיחה...😏אמונתי????
*פעם אחת נסעתי עם מישי וביקשתי ממנה כשעליתי עליה שתוריד אותי באיזה צומת אחת, וישבתי מאחורה (חשוב!) בקיצור ואז אנחנו נוסעים נוסעים עוברים תצומת והיא לא עוצרת לי, אז חשבתי שהיא שכחה ואמרתי לה כזה סליחה עברנו את הצומת, והיא ממשיכה ליסוע ולא עונה לי, אז אמרתי לה סליחה, סליחה והיא פשוט לא עונה לי, קיצור מפה לשם אני מוצאת תעצמי צורחת את חיי סליחההה סליחההה... ואנחנו רק הולכים ומתרחקים מאיפה שהייתי אמורה לרדת קיצור כבר פחדתי שנחטפתי ודמיינתי איך אני קופצת ברמזור הבא וכו וכו...ואז החלטתי לטפוח לה על הכתף כי אולי היא חירשת או אנילאידעת מה, ואמרתי לעצמי אם היא ממשיכה להתעלם ממני אחרי שאני אגע בה אז אני קופצת ברמזור הבא, טוב, בשניה שנגעתי לה בכתף היא פשוט קפצה ואמרה לי כזה וואיי סליחה שכחתי ממך וזה ואז היא חזרה את כל הדרך בשביל להוריד אותי בחזרה... מביך🤐
*ופעם אחת גם עליתי על מישו וביקשתי ממנו שיוריד אותי באיזה צומת בדרך ואז הוא אמר לי שהוא לא ממש זוכר איפה זה בדיוק אז שאני אזכיר לו, הבעיה היא שגם אני לא ממש זכרתי בקיצור רק שניה אחרי שעברנו בצומת נזכרתי שהייתי אמורה לרדת שמה ואז ביקשתי ממנו שיוריד אותי בצד והוא אמר כזה מה פתאום וזה קיצור הוא עשה פרסה וחזר בשבילי וזה היה מביך ממש כי נראהלי שהוא מיהר לדייט או משו כזה...
*פעם אחת נסעתי עם מישו ליישוב שלי ואז הוא שאל אותי איפה לפנות בצומת טי ולא הבנתי מהזה אומר אז שאלתי אותו כזה מה? מה? הוא דיבר איתי במושגים שלא הבנתי ואז באיזשהוא שלב הוא שאל אותי אם אני יודעת עברית🤦♀️ הרגשתי פשוט מטומטת....
*פעם עמדתי בטרמפיאדה והיו שם עוד שני בחורים ואז עצר טרמפ לאיפה שכולנו היינו צכים אז כזה אמרתי לעצמי סבבה הם יעלו עכשיו ואני בטרמפ הבא, ואז הם כזה סימנו לי שאני אעלה אז חשבתי כזה איזה חמודים שהם מוותרים בשבילי על הטרמפ שלהם וכו וניכנסתי, ואז פתאום אני קולטת אותם נכנסים אחריי, קיצור כל הנסיעה אני מצטמקת לי כמה שאפשר כדי לא לגעת במי שישב לידי, זה היה נוראי...
*קרה לי כמה פעמים שעליתי על מישו שלא התכוון בכלל לעצור לי🤔
יש לי עוד מלא אני רק צכה להיזכר...
😂😂😂ישראלית2❤🇮🇱
כמעט הכל קרה לי גם...מאמין וזורע:)
עליתי בחיי על מאות אלפי טרמפים..
חישבנו את זה פעםמאמין וזורע:)
אזור 250000
וואי וואיבימאית דמיונות
טרייה מעכשיו!חי תורה
נכנסתי לרכב והוצאתי לו את כל הגומי של הדלת...
אחר כך הוא הסתכל בהודעות בנסיעה בציר 60 ואמרתי לו "אחי אולי כדי שתסתכל על הדרך?"
אז הוא אומר לי "לא פשוט ישנתי שעתיים בלילה וזה מעורר אותי"
יש מצב שאני צריך לברך הגומל
בימאית דמיונותאחרונה
אני לא חדשההרהמורניק
למה כ"כ משעמם פה?????
כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל
או לשטו"ל
לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים
אני פהשמיניסט באמ"ש
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
את יכולה להפסיק להספיםנקדימון
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
..יהודי חסידיאחרונה
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי
וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
...יהודי חסידי
....יהודי חסידי
...יהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.