היי..ישלי בעיה..אנונימי (פותח)
אף פעם לא יצא לי להיות כאן לפני כן...הבעיה שלי שאני לא סומכת על אף אחד.אני לא מספרת לאף אחד מה עובר עלי או מה אני מרגישה..!!!!!!!!!!!!!!!!1.ועד שהצלחתי ליסמוך טיפה על מישהו--זה היה חברה שלי שעד לא מזמן גם עליה לא סמכתי עוד איך שהוא אני סומכת עליה..ולא מזמן וסיפרתי לה משהו קטנטן..לא גדול כ"כ...והיוא היא פשוט ירדה עלי וצחקה עלי היא ועוד כמה בנות על העיניין הזה...ואני מזהה ניפגעתי..שאני פשוט לא מסוגלת ליראות אותה...וזה נושא מאוד רגיש אצלי...ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות...?!?!!?!?
אני מיתפוצצת בתוכי אין לי למי לספר את כל הדברים שעוברים עליי....וזה פשוט מתסכלל.... 
בחיים שלי לא הרגשתי ככהה.....אני גם לא ילדה שניפתחת בקלות...לוקח לי המון זמן להיפתח...ועד שהצלחתי להיפתח---היא פגעה בי...והשפילה אותי לפני כולם...
מקווה שתבינו ותיתנו עצות מועילות...וכמה שיותר מהר!!!!...זה נושא שמתסכל אותי ומקשה עלי ביום יום מאודד!!

לילה טוב!!=]

וואו, תיאור מדהים שלי לפני כמה חודשים.אלישע בן אבויה
ע"ע 'מה הוא עשה?'אלישע בן אבויה
הרועה ואלישע:הסנה-בוער
בס"ד
ברוכים הבאים למערכת הפורומים של ערוץ 7. רציתי, בתור אחת הזקנות פה, לשתף אתכם בכמה מרזי הפורום הסודיים ביותר, הידועים רק לאנשים רמי מעלה.
ישנו כלי יחיד ומיוחד במינו הנקרא "מסר-אישי", או בשם קודו: "מסר"ש". בכלי זה ניתן להשתמש להעברת הודעות ארוכות ורציניות, חינם אין כסף!
כלי נוסף הוא ה"שיחה אישית", הידוע בכינויו ה"ש"א". בעזרת כלי זה נין לתקשר ממרחקים, תוך התכתבות פוריה ומהנה.
[ישנם עוד כמה כלים שימושיים, אך מפאת קוצר הזמן לא ארחיב עליהם כאן- המסרונים, שיחות הפלאפון הקוליות, והשיחות פנים אל מול פנים בישיבה.]
ראיתי לנכון להסב את תשומת לבכם לכלים החשובים האלו, כי ראיתי שקשה לכם להתבטא על גבי דפי הפורום בחופשיות, ואתם צריכים לדבר כל הזמן ברמזים.. אז תרגישו חופשי להשתמש בהם.. 
כ"כ מזדהה!הסנה-בוער
בס"ד
ואי, נשמה! היה לך כ"כ קשה להפתח, ועד שהצלחת סוף סוף.. כזו סטירה לפנים. זה כ"כ כואב!
יש לי אולי אולי כמה עיצות, שלא פותרות את הבעיה "כבמטה קסם", אבל אולי הן קצת יכולות לעזור-
לדבר עם ה'! כן, כן, כמה שזה נשמע נדוש, ואולי קצת "נחנחי". אבל ביננו, הוא היחיד שבאמת יכול להקשיב לך, ולא לצחוק מהצרות שלך- טפשיות ככל שיהיו. כי באמת אכפת לו ממך. הוא באמת רוצה לשמוע אותך!
ו... בנ"א צריך לדבר גם עם בני אדם אחרים, אחרת הוא יתפוצץ. אולי תושיבי איתך איזו מדריכה, או חברה גדולה יותר- מישהי שאת יכולה לסמוך עליה, אבל לא מבחינת "ואי איזו חברה חמודה וכו' וכו'" אלה מבחינת זה שהיא באמת רצינית ובוגרת. לנסות לדבר איתה קצת, לספר לה. לא לשפוך הכל בבת אחת, אלה לאט לאט.
ואם את רוצה לדבר, מוזמנת בכיף!
סנה.
...אנונימי (פותח)
אלישע--ואיך פטרת בעיה כזאת?או שלא פטרת?

הסנה בוער-באמת כיף שיש מישהו שמבין אותי סוף סוף...הבעיה שכל האנשים חושבים שהחיים שלי "וורודים" בלי בעיות...אבל יש כ"כ הרבה תיסבוכים שאףף אחד לא מבין אותי...החל מהחבר שהיה לי שניסיתי להיפתח אליו וכ"כ פחדתי...עד לחברות ובעיניין המדריכה...כל דבר שאני יגיד לה היא חייבת להעביר לראש האולפנא או למחנכת...קיצור משהוא מתוסבך כזה...אז זה יוצא שאף אחד אני לא יכולה לספר...אוףףף...בחייים שלי לא ניקלעתי למצב כזה...אני מוקפת במלאאא אנשים שמדברים איתי וצוחקים איתי כל יום...ואף אחד לא שומע אותי צועקתתתת לעזרה... כולם עסוקים בעצמם ולא מיסתכלים שחברה שלהם במצוקה...זה כ"כ מתסכלל!!!!
~~~הסנה-בוער
בס"ד
ואי, אחות! הלוואי שיכלתי לתת לך תשובה מוחצת ומגניבה שתפתור לך את הבעיה..  
המדריכה- לאו דווקא מישהי מהאולפנה, אלא מישהי שהיא בראש של מדריכה כזה- לא הורה או מחנכת, אבל גם לא מישהי מהכיתה או מהשבט. ואם את לא מוצאת אחת כזו, תתפללי חזק-חזק לה' שישלח לך אחת כזו .
[חשבתי על זה פעם- אולי, כשאני צוחקת ומחייכת לכולם וזועקת מבפנים, גם אלו שמחייכים אלי זועקים מבפנים, ובעצם לכל אחד יש נק' כואבת כ"כ?]

ברוך הבא לנוג"ההרועה
זה אחלה מקום למצוא מישהי לדבקר איתה על החיים שלך ולפרוק קצת.
כ"כ מכירה וכ"כ מזדהה.. שלבוקיתאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך