והנה בא לי הפורום הזה בטוב...
יש לה הפרעת קשב וריכוז קלה שהוחלט שלא לטפל בה באופן תרופתי בשלב זה מכול מיני סיבות. היא במעקב.
היא מצליחה בלימודים בסדר מבחנים באיזור ה90 +- אבל היא הבה יותר חכמה מזה.
אם היא הייתה מצליחה להתארגן עם עצמה היא הייתה ודאי 100% ילדה חכמה ומוכשרת במיוחד מפותחת מאוד קוראת ספרים ברמה גבוהה, חברותית מאוד מאוד ממש קלילת מעלות.
המורה אומרת שהיא מרגישה שהיא חווה תסכול בבית הספר. שהיא לא מנצלת את עצמה. העניין הוא שהיא ממש משתעממת, היא קולטת את החומר בשנייה ולא צריכה הסברים נוספים משתתפת בשיעורים המורה רואה שהיא יודעת את החומר מצויין וגם בבת אנחנו מתרשמים ככה.
היא לומדת חומר בחשבון מסבירה לי אותו מבצעת תרגילים בע"פ חישובים מסובכים, אבל במבחן האחרון קבלה87.
המורה אומרת שצריך לעזור לה בהתארגנות. סיכמתי איתה שפעם בשבוע אני יעבור איתה על הילקוט ויעזור לה לסדר.
העניין הוא שהמורה יוצאת לחופשת לידה במימים הקרובים אז ממילא אין הרבה מה לעשות מבחינת תהליך בבית הספר.
אני גם עמוסה מאוד מאוד אז מחפשת רעיונות איך לעזור לה בלי שייקח לי את חיי.
בנוסף בצהרים היא לבד בבית רוב הימים לפחות שעה או יותר. כי הילדים בצהרונים וכד' ואני בעבודה. אז לכאורה יש לה את הזמן לעשות שיעורי בית לארגן ילקוט וכו' אבל אין לה מוטבציה היא בחיים היפים מתעצלת כזאת וחסרת כוחות....
יצא ארוך קצת אבל אני מתוסכלת ילדה חכמה מהממת ונפלאה סתם לא עושה עם עצמה יותר מידי...

רק שלך יש אחריות בסוף....)