ונכון שאנחנו לא הרבה בבית.. רק משעות אחהצ ערב. ונכון שההורים שלי מאפשרים לנו לחסוך ומפנקים אותנו. ונכון שהם בעצמם עסוקים וחוזרים רק ב8-8 וחצי בערב.. אבל עדיין אני לפעמים משתגעת! ומרגישה כפוית טובה על זה. ואומרת לעצמי שהם ההורים שלי ויבוא היום ואתגעגע לימים האלה.. אז למה עכשיו זה מרגיש לי שרק רוצה את הפינה שלי?? בלי לחסוך ובלי כלום. פשוט ערבים אימטימיים עם בעלי אחרי שהילד נרדם.. וזה נשמע הכי לא יפה אבל אבא שלי לפעמים מתנהג בצורה לא מנומסת ואוכל שעה בקולי קולות ואני מתחרפנת מזה! לא מסוגלת לשמוע את הרעש של הלעיסות! ואם לא סוגרת את הדלת אני יכולה להשתגע. ואני נהיית עצבנית עליו בלב!
ויש לי לימודים ולא מצליחה להתרכז והקטן בחדר אז לומדת עם הלפטופ בחדר חשוך ובקושי מצליחה. ואפילו שהבית שלהם מקסים ומהמם ומה לא והם באמת שמחים שאנחנו כאן - אני לא. ועוד מעט צריכה ללדת ואולי זה ההורמונים או שזה הכי טבעי ונורמלי בעולם לרצות את הפרטיות שלי ואת השקט שלי אפילו שהם ההורים שלי ואפילו שכשנעזוב יכאב להם בלב??
כבר קבעתי עם בעלי שבקיץ עוברים. לא מעניין אותי כמה חוסכים יש דברים יותר חשובים ואנחנו גם צריכים להיות עצמאיים גם אם זה קשה.. מסכימות?? כי כרגע אין לנו לחצים כלכליים (עברנו אליהם קצת אחרי הלידה הראשונה. בקושי שנה ומרגישה חנוקה לגמרי. בלי המקום שלי ובלי באמת זוגיות וספונטניות.. פעם הייתי מתייפה לבעלי בבית והיום בקושי אם בכלל..מרגישה שמאבדת את עצמי.. אני מגזימה?? והם באמת מגיעים מאוחר אמא שלי מתנדבת בערבים ואבא שלי עובד עד השעות האלה גם. אבל מהרגע שמגיעה מהעבודה יודעת שהזמן שלי לפרטיות קצוב. שמישהי תעשה לי סדר בראש..נמאס לי שכסף מסובב ככה את העולם ההורים של בעלי ממש חינכו אותו ששכר דירה זה בזבוז ושניה מהחתונה גם כשלא היו לנו חסכונות הלחיצו אותנו עם קניית דירה. יודעת שהרבה בעקבות הלחץ שלהם והלחץ שגרמו לו השםיע על ההחלטות שלנו.. מבחינתי שכר דירה זה לא בזבוז צריך לעבוד את ה בשמחה ולחיות בזוגיות בריאה.. ועם כל הכבוד לדירה שתחכה.. ברור שלחסוך ולעשות השתדלות אבל לא להשתעבד לזה.. ולא מוצאת את עצמי כבר ואולי זה בגלל ההריון והלידה שקרבה או שאולי באמת אני מרגישה שצריך להתקדם ודי.. ואיך אפשר בחודשים הקרובים זה לא אופציה ומה אם נעשה טעות ונתחרט..
אוף מבולבלת שבוזה וחנוקה...