"וואלה.. בא לי למות.."אנונימי (פותח)
שלום לכולם!

ראיתי כאן בפורום, שהרבה פעמים אנשים רשמו תגובות כמו "אין לי כח לחיים יותר" וכ"ו..
אתם רוצים להגיד לי שמי שרושם את זה מתכוון באמת לזה שהוא רוצה למות, לעזוב ת'עולם, שלא יהייה לו יותר המשך וכ"ו????

ברור שיש משברים וכאבים, אבל מכל המשברים האלו צריכים להבנות! ולא להתייאש ולרשום פה בפורום "בא לי למות"

נקודה למחשבה!
ד"א- פעם ראשונה שלי שאני רושמת אז...
ועוד משו- אל תקחו זאת אישית..
אוהבת!

זה מזכיר לידניאלה .ד.
את חברות שלי.. אני לא שופטת או נותנת ציונים אבל קצת טאקט בננות!
את צודקת למה כי היום בכל קושי שממנו מגיע היאוש כבר לא רוצים לחיות.. אבל למה?
למה?? למה???
מה שלא הורג אותך מחשל אותך שיהיה מובן כאן.. הכל לטובתינו צריך למצוא את הטוב ברע שאנו מרגישים כרגע ולדעת שגם אם אנו מרגישים רחוקים וקשה ה' הכי נמצא איתנו.. הכי הכי קרוב מקווה שהובנתי בהצלחה מי שצריך עזרה בכייף!
ברוכה הבאה!הסנה-בוער
בס"ד
בד"כ כשאנשים כותבים פה שבא להם למות זו פריקה מזה שממש נמאס להם, או שקשה להם, או שסתם לגמרי יש להם מצב"ר דכאוני וירוד.
האם הם מתכוונים לזה ברצינות? כן, יכול להיות שבאותו הרגע הם ממש ממש מתכוונים לזה.
ותתפלאי, גם אם נציב מולם דרשן למשך שעות שיאמר "על משברים צריך להתגבר! אסור להתייאש! חייבים להיות בשמחה!" ב90% מהמקרים זה לא ישפר את הרגשתם.
בגלל זה אנחנו פה להקשיב ולנסות לייעץ.

ברוכה הבאה, שמחים שהצטרפת! גלישה מהנה.
בסיידר אבל בכ"זדניאלה .ד.
הרור שמי שתגיד לי כזה דבר אני לא יבוא אליה כמו שאני מדברת עם אחרות ביותר חזקות בעיניין.. כל עיניין לגופו סה"כ הדור הזה כ"כ התחלש במשך הזמן שנדמה לנו שאין לנו את הכוח לסבול את מה שקורה אבל כמו שהם "פורקים" גם לי ולהכל לטובה מותר לומר את דעתינו.. ולא סתרתי את דבריך הסנה הבוער.. תודה בכ"ז.
מישהו שכמעט נהרג אמר לי פעם:איציק הג'ינג'י
"בשבוע שעבר אמרתי לך שלא בא לי לחיות,
אך אתמול הפעלתי כל שריר ושריר בוגף שלי בשביל להנצל מ..
אני לא רוצה למות.."

החיים מלאים בקשיים, לכל אחד יש קשיים.
אל תתיאשו!
אם יבוא מולכם מחבל, תתנו לו להרוג אותכם!?
לא! תלחמו על כל רגע ורגע!

לפעמים באמת נמאס מכל הזבל בעולם הזה.. שוב.. לא להתיאש.
וואי דוגמא טובה...שמחה ואמונה
אי אפשר לשפוט אדם בשעת צערו~~אני~~
מסכימה עם לידור,
וואני מסכימה שלא כל אילו שכותבים שבא להם למות באמת רוצים בזה ואם היתה להם בחירה לא היו בוחרים למות אלא נאבקים על חייהם,  אבל בטוח שיש כאלו שכן, וכלפיהם זה לא פייר להטיף שהם צריכים להתמודד וכו' כי זה לא מה שעוזר להם ברגעים כאלו, ואת לא יכולה לדעת מהן הצרות של האנשים האלו בחיים ומה את היית עושה במקומם, וצריך פשוט להבין אותם ולא להטיף להם שהחיים כן יפים כי זה לא נכון והחיים שלהם באמת בזבל

נכוןאנונימי (פותח)
העולם מלא זבל-אבל בכל זבל יש -אנונימי (פותח)
דברים טובים....אחרת לא היו הומלסים בעולם...אני צודק?
דוגמא:אינטרנט

בהחלט כן. לפחות אצלי.מתו"ש
בס"ד

ואם לא מאמינה, -עם עובדות בשטח אי אפשר להתווכח...
ברוכה הבאה! ומסכים, לגמרי..<אריאל>
שאתה מבין באמת מה גורם לאנשים לרצות באמת לאבד את החיים אתה מבין שהסבל שלך כ"כ אפסי לעומת שלהם.

(למרות שעם תפיסת חיים נכונה, ואמונה חזקה, אדם לעולם לא ירצה למות..(חוץ מקידוש השם.- שכולנו מתים על זה.. אבל בעיקר חיים על זה) 
אממ... כן ולאאביה =)
כאילו נמאס למישו מהכל, והוא בשיא העצבים..
אז תמיד יש פליטות כאלה כמו  "בא לי למות" וזה, אבל תכל'ס אם הוא יחשוב עוד קצת הוא יגלה שלא, לא בא לו למות.
לא ניראלי שבאמת מתכוונים..~אעירה שחר~אחרונה
לא שפעם חוויתי את זה..אבל  בד"כ לדעתי זה סוג של פריקה, ורוב האנשים לא באמת מתכוונים שמחר בבוקר הם הולכים להתאבד..
זה כמו שאנחנו אומרים "אני לא יכול יותר"- ומתכוונים לזה שקשה לנו, אבל ברור שאם נתגבר נצליח!!
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך