אני רוצה לשאול אם עוד מישהי מרגישה ככההודאיה
יש בגדים זולים בשיין, אבל כל פעם שאני צריכה לחפש בגדים באתר זה מרגיש לי ממש פרוץ שאני צריכה לראות מלא דוגמניות שלבושות לפעמים ממש חשוף וזה גורם לתחושה של דחייה אבל מה אני אעשה, לא אקנה בגדים מאתר?
אני מעדיפה את זה בגלל שזה זול ואני מנסה להתמקד בבגדים עצמם אבל אני חושבת שזה יגרום שהחוש של הצניעות ממש יתחספס לי וכבר לא יהיה לי אכפת...

אם היה אתר צנוע וזול לקנות בו בגדים איך הייתם חושבות שהוא יראה?
מזדהה.. לצערי.סוזנה ושות'

כל פעם שאני צריך לחפש בגד לעצמי תמיד אני נתקל בדברים מהסוג הזה.. (מדבר על פיזית בחנויות)..

ה' ירחם על כולנו.

נכוןהודאיה
בקניונים זה בשלטי חוצות... צריך לקנות במקומות של חרדים🤭

כןן..חדשה!!
זה נוראא בכל מקום יש בנות חשופות..
לפחות לי לא אסור לראות את זה...
מסכנים הבניםם. זה באמת התמודדות קשה בטח
אני רק:הָיוֹ הָיָה
תעריכי את עצמך על העדינות הזו בנפשך. לא מובן מאליו בכלל.
וכן, תשמרי עליה. אין לי עצה על השאלה עצמה, אבל באמת שכדאי שתשמרי על העדינות הזו.

יש כאלו שילעגו על האובר-רגישות הזו כביכול. אבל את תזכרי - שגודל הרגישות הוא כגודל העדינות. רק בסכין של שחיטה מרגישים אפילו בפגימת שערה.
מסכים ומחזקסוזנה ושות'

תודה!הודאיה
מסכימה ממש!תולעת ספריםם

...אייסקפה

יש בצד הגדרות כאלה,

ואת יכולה להגדיר שם אורך שרוול, סוג פתח צוואר, אורך חצאית וכו'

ואז הוא נותן לך לפי מה שאת אמרת לו

זה לא מסנן 100% אבל זה הרבה יותר טוב ככה

הי זה באמת עוזר יחסיתהודאיה
לא לגמרי אבל טוב מכלום תודה
ואם אני רוצה שמלה קצרה אם תחתית?החיים מאושרים
אני אומרת את כי גם לי אין כבר כוח להמנות האלה אני לא יודעת מה אני רוצה ואולי שקוף ואולי פתוח קיצור באמת מתסכל ובגלל זה אני לא ממש עושה הזמנות משם...
חוץ מיזה אני מרגישה שזה פורץ את עצמי פיתאום אני רגילה לזה אפילו בלי קשר אני פתאום ראוה מלאה מהחברות שלי אם גינסים קרועים (כן יש לי חברות כאלה ) או חצאיות קצרות ופתאום זה ניהיה משהו רגיל כזה וזה לא טובב.
אז רני כתבתי את זה בעיקר כדי להעלות לי תמודעות שזה שהרבה אנשים עושים את זה לא אומר שזה נכון...
אני כמעט לא נכנסת לשםשפרינצא בוזגלו

אבל שמתי לב פעם אחת שכשנכנסתי ממכשירים שונים שאחד מהם חלק מהתמונות חסומות, אז מסתבר שרימון גבוה חוסם תמונות פרוצות. אז נשארות תמונות לא הכי צנועות, אבל גם לא גיוואלד.
תנסי לחפש פעם הבאה עם רימון גבוה, אז אמנם יהיו לך פחות הצעות, אבל עדיין יהיה מבחר.
מה גם שאם את רוצה סריגים חלקים בלי גזרה מיוחדת או משו אפשר ללכת פשוט לאתר של הגברים.
ובמקום לשוטט ברחבי האתר בחיפוש אחרי משהו שאולי ימצא חן בעינייך, בשביל זה יש יש מסננים, ולפני שאת נכנסת לאתר תחשבי בדיוק מה את צריכה ורוצה, ואז את מגדירה בדיוק מה את רוצה (פריט לבוש, מידה, אורך, צבע וכו') וככה נמנעת מהרבה זבל.
(יש סריגים וחולצות נייטרלים לחלוטין שאם תלבשי עם החצאית הנכונה לא ידעו שזה של גברים)

ואי, חכם שלך רצחאייסקפה

יש שם דברים שהם ממש לא לבנים, אני חייבת לציין😅

ואי שפרינצצ, איפה היית עד היום?

בבית? בחדר? בלימודים? זהו בעיקרון...שפרינצא בוזגלו

חיפשתי שם בגדים לבנים (לא בשבילי) ונוכחתי לדעת שיש שם פריטים שמוגדרים כבגדים לגברים, אבל גבר שישים אותם על עצמו יראה נקבה, אני לעומת זאת נקבה, ולא מפריע לי להיראות נקבה, אז ככה הסתדרנו מצוין.
גברים מדגמנים בגדים של נשים, במקום נשים חשופות, לא נהדר?

בהחלט נהדראייסקפה

יש שיין לגברים??הודאיה
חחח מעניין!
עם רימון גבוה זה חוסם מלא בגדים ואי אפשר באמת לקנות...
זה אותו שיין😂אייסקפה

למעלה יש לך קטגוריות, 

נשים, גברים, ילדים וכו'

חחח😂 הבנתיהודאיה
שזה אותו שיין אבל לא יצא לי לראות בגדיםשל גברים שם... לילדות כן ראיתי אבל לילדיםם לא
משמח לראות איך שאת תופסת את זה יו0י

ישר כח על המודעות והמחשבה.

אין ספק שהנפש יכולה להתחספס מדברים כאלה.

יש אתרים צנועים, אבל המחירים שם מרקיעי שחקים..

(שמעתי על תוכנת סינון חרדית, שמסננת לא ע"י רובוט כמו רימון ונטספארק, אלא ידנית, על ידי גויים, והם מסננים תכנים ספציפיים מאוד (לדוגמה התמונה הזאת של המוצר ולא זאת וכו'..)) 

נט פרישפרינצא בוזגלו

אבל הם חוסמים כל תמונה של אישה.
אפילו רק פנים.

תודה!הודאיה
מזדהה רצח..ישראלית2❤🇮🇱
איזה כיף חחחהודאיה
מה את עושה עם זה?
לא מזמינה הרבה ושכן,עם מצפון🙈ישראלית2❤🇮🇱
אני כל כך מסכימה איתךתולעת ספריםם

גם לא רק בקטע של שיין. אני מרגישה שעד שאני מוצאת בגד- איזה מסע אני עוברת. כל כך קשה למצוא בגד צנוע ויפה.

קודם כל, את יכולה לנסות למצוא לא דווקא בשיין, במדרחוב בירושלים יש חנויות ספציפיות טובות וצנועות וגם לא יקרות מאוד.

דבר שני, באמת לסנן כמו שאמרו פה- ושתדעי שרימון חוסם תמונות ספציפיות אז זה עוזר ממש!

יאאא זה ממש נכון!!הודאיה
עד שמוצאים... כי גם הבגדים שאמורים להיות מותאמים לדתיות הרבה פעמים יהיה או שקוף או פתוח או קצר...
אני הולכת לירושלים ולבני ברק אבל מאז שגיליתי שאפשר לקנות בשיין את אותו בגד ב20 שקל פחות זה כבר מרגיש לי שחבל על הכסף לקנות בחנות😅 זה גם מסע רק מסוג אחר
בקשר לרימון אני אגיד לך למה הרבה פעמים זה לא רלוונטי, כי יש חוקים כאלה באופנה שבגד רחב הולך עם בגד צר, ובגד ארוך הולך עם בגד קצר. ואז יוצא שכשאני מחפשת חצאית מקסי אז מלא פעמים בתמונה הדוגמנית תלבש את זה עם גופיה, או שאני מחפשת מעיל זה ילך עם שורט איכשהו... זה פשוט תמיד ככה ואז אי אפשר באמת לסנן!
אבל אם משווים את זה, זה באמת רעיון. אני אחליט להכנס רק בשביל קנייה, כך שהחיפוש יהיה חד פעמי וממוקד, ולא אכנס כל כמה זמן להוסיף לעגלה בגדים ולחפש שעות
וואי, ממש מזדהה איתך!!!מגובלת-

אולי אפשר באמת לנסות לסנן את האתר ספציפית הזה...

נראלי, יש הרבה קליינטיות דתיות.

אני אגיד לך מה אני עושה...

כשאני מחפשת משו מסוים אני מיד משנה בצד לשרוול ארוך או אורך מקסי...

תלוי מה.

ואז הכל נהיה יותר סביר.

בכללי ישלי חסימה. וזה לא ממש נכון רימון לא באמת יודע לסנן.... 

יכול לסנן את הטוב ולא לסנן את הגרוע.

בכל מקרה. אם ישלך המלצות לדברים משם ... אשמח לקישורים😁

אולי, נפתח קבוצה של קישורים של דברים טובים וצנועים משיין... וכך נכנס לקישור ספיציפי ופחות לשוטט באתר...

חחח לגמרי,ואם אני לא טועה היה פעםישראלית2❤🇮🇱
קטוגריה צנןע באתר..כנראה הורידו😬😬
חבל שהורידו. יכלו לקבל הרבה מאוד כסף מדתייםתולעת ספריםם

הם פשוט הורידו את האפשרות של סינון לפי סגנוןחושבת בקופסא

צנוע היה אחד הסגנונות האלו.

זה הגיוני כי אפשר להגדיר בצורה מוחלטת מה זה "קלאסי" ומה זה "תלמיד מכינה" (העברית שלהם קורעת ) וככה מפספסים הרבה אפשרויות שכן רלוונטיות.

בעיקרון יש קבוצה כזאתאייסקפה

נועה גבריאל פתחה פעם

קבוצה של מה? לא הבנתיתולעת ספריםם

ששולחים בה קישורים לבגדים צנועים משייןאייסקפה

רעיון מושלם!אניייי

אני יודעת שיש קבוצות של המלצות לבגדים צנועים משיין אבל ממש אפשרי לפתוח קבוצה שבה יש דגש גם לצניעות של הדוגמניות עצמם. כולל המלצות אישיות ממי שכבר קנתה את הבגד.

אם  באמת יש ביקוש ותרצו עזרה בפתיחה וניהול של קבוצה כזו, אשמח לעזור  

אשרייכן!

באמת מעצבן, אבל יש מסננים בצדחושבת בקופסא

אפשר לבחור הגדרות של אורך שרוול, פתח צוואר, ואורך חצאית. כמובן שאז את צריכה לבחור מראש שאת קונה חולצה חצאית או שמלה. וגם להחליט שאת פוסלת מראש בגד שרק צריך חולצת\ חצאית בסיס.

כמובן שזה לא מסנן את הכל ב100%, אבל מספיק קרוב כדי שיהיה הרבה יותר נעים להסתכל שם.

(אגב כדאי מאוד לבדוק את סוג הבד שם. את לא רוצה לגלות שמה שקנית חצי שקוף או יותר מידי ניילוני)

צודקת, סוג בד זה ממש חשוב!שפרינצא בוזגלו

את יכולה לראות שמלה שנראית נהדר על דוגמנית, ולקבל הביתה תחפושת מבד סאטן זורח.
קרה לי, טעות של טירונים.

אני בכלל לא אוהבת להזמין באינטרנט מוצרים שלא ברור איך הם נראים בכלל ועלי בפרט.
יכולה להיות שמלה נהדרת שמתאימה במידות, אבל משמינה בבטן ועושה ירכיים ענקיות.
בלי למדוד אני לא קונה משהו מעבר לסריג/סוודר וכאלו. אלו הפריטים היחידים שהמונח WYSIWYG (ראשי התיבות של What You See IWhat You Get) יכול לחול עליהם ברוב המקרים (וגם אז יש יוצאי דופן...)
הכלל הוא- בגד עד המותן עם גיזרה ישרה ללא חיתוכים ותיפורים מוזרים יהיה מחמיא לכולם, ברגע שיש ניסיון להיות מעניינים חובה למדוד את הבגד בשביל לדעת אם זה בגד יפה בפני עצמו או שהוא גם עושה אותי יפה.

צודקת. אם למישהי יש אתרים לבגדים צנועים אשמח לקישוריםתולעת ספריםם

בבגדי חורף יש את הבעיה הזאת הרבה פחות,לא?בימאית דמיונות

לפחות מה שאני ראיתי

בבגדים אחרים....

נו, מה אני עונה?

בכל מקרה מעולם לא הסתדרתי עם אתרי קניות

בבגדי חורףתולעת ספריםם

יש פחות בעיה, אבל החצאיות לא תמיד צנועות... בגדי חורף זה בגדול חולצות ארוכות, סוודרים וסריגים

את יכולה לעשות סינוןאמונתי????אחרונה

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך