שאלהשרון.
אם הייתם מגלים שמישהו שסמכתם עליו מאוד לא אמר לכם את כל האמת במשך המון זמן. הוא לא שיקר, אבל פשוט לא אמר את האמת כולה. מה הייתם עושים? לא סומכים עליו יותר? מנחמים את עצמכם שזה בא רק מדאגה ורצון טוב?

איך אפשר לדבר בכלל עם אנשים ולסמוך עליהם, איך אפשר בכלל לאהוב אי פעם מישהו אם לא בטוח שמה שהוא אומר זה כל  האמת?
זה ממש תלוי במקרה עצמו...מיכלוש!
כנ"ל, זה ממש תלוי במקרה ובפרטים שלו.תמנון רעב
אולי תתני לנו דוגמא למקרה שלך..?
לא רוצה לתת דומא מפורטתשרון.
רק מישהו שמאוד סמכתי עליו כנראה די שיקר לי במשך תקופה מוד ארוכה...
ואינלי מושג מה לעשות עם זה.

תענו תענו תענו תענו זה דחוף
אני אנסח את זה אחרת:שרון.
איך אתם בכלל יכולים לסמוך ולאהוב אנשים אם לא בטוח שהם מדברים אמת?? איך אפשר?

ואני צריכה עזרה איך להמשיך לחיות (אין כוונה להתאבד זו סתם צורת ביטוי) אחרי שסמכתי על בנאדם והוא לא אמר לי את כל האמת במשך המון זמן.

זה תלוי מאוד במקרההרועה
אם הוא היה אמור לספר, אם האמת הזאת רלוונטית, אם האמת הזאת אישית ואם היא קשורה אליך.
באמת אי אפשר לסמוך על אנשים!שלבוקית
אנשים זה לא דבר עמיד ואמין.
הכל משתנה ומתהפך לפי המצב רוח שלהם.
הם יותר מידי אגואיסטים.

אני מזמן לא סומכת על אנשים.. אבל זה מכוויה אישית..
אני הייתי מנתקת איתה קשר.. - לפחות רציני.. יעני לא לדבר איתה עמוק עוד...
אבל זאת אני..
לברר ולסמוךדני-יהונתן
אחרי שנעשה מעשה - צריך לברר עם האדם למה הוא עשה מה שהוא עשה.
רק מי שסומך על עצמו ואוהב את עצמו באמת יכול להקרין את זה כלפי אחרים. נכון, לפעמים מתבדים. נקודת המוצא היא לסמוך מתוך שימת לב לשינויים. כנראה שיש לך סיפור משמעותי בחיים בנושא הזה.
אם זה נכון, כדאי לך לדאוג לעצמך. כי זה יתבטא ביתר שאת בנישואין.
בהצלחה
אמון---נצח לנצח!!!
יושר ואמון זה דבר שנבנה עם הזמן..
בכל רגע אדם יכול לשבוא את האמון בין שניים..
ובאותו רגע האדם הנוסף קיטלג אותו בכך- שהוא "חסר יושר"..
לפעמיים זה לא נכון לקטלג ישר--
שוב זה ממש תלוי בנתונים..
כל מקרה לגופו..
אבל את בתור מישי שנכוותה.. יכולה לבדוק,
למה הוא לא היה ישר איתך?
למה היה חשוב לו להסתיר את האמת? או את כל האמת..?
אולי יש משו מעבר..
וכן, אחרי שמבררים הכל.. לא לתת אמון מלא...
אבל לא לחסום מלתקן!
מה זה קשור???שרית..
אנחנו בני אדם וזה קשה לחזור למה שהיה!!!!!! אם בנאדם שיקר עלי, או עשה משו בסיגנון- אני לא יחזור להיות חברה שלו כמו שהייתי!!!!!
מה לעשות????? פשוט להתרחק ממנו!!!!! שיתקן ת'טעויות שלו עם אנשים אחרים, את לא צריככה להדפק בגללו!!!
בהצלחה
אני לא רוצה להתרחק ממנו!שרון.
הבנאדם הזה חשוב לי, אבל אני כבר לא יודעת על מי לסמוך, אם אפשר לסמוך בכלל על אנשים.
אי אפשר לסמוך גם עליכם... אל תעלבו
ידעתי שהכל פה שקרים. אתם גם לא אמיתיים תמיד, אתם עושים מה שנהוג לעשות, מה שאמרו לכם שצריך לעשות כי זה טוב

דני יהונתן לא הבנתי מה הקשר לדאוג לעצמי, ואת כול המשפט האחרון.
אוף.
תראי, אם את שואלת אותי (ולמרות שלא עשית את זה..)הדריכניאחרונה
זו מחשבה נכונה ואני לגמרי מבינה אותך... זה לגמרי מתסכל אחרי מה שקרה לך.. בסה"כ עד שאוהבים מישהו לוקח זמן.. ואם זה כבר קרה - זה הכי באסה שיש שהאמון נשבר...
לגבי המקרה הספציפי הזה - אם זה רלוונטי - אני הייתי נגשת לחברה הזאת ומדברת איתה על העניין פתוח, דוגרי מה שאת חושבת, למה היא עשתה את זה, אולי היא תתנצל ותגיד שאת צודקת, תסביר שזה לא קורה לה אף פעם ורק במקרה הזה זה קרה לה וכו' אולי היא תסביר למה זה קרה לה.. לוידת! ע"י פתיחות אמיתית והסבר לכל הרגשות שלך לעניין, יכול לצאת הרבה טוב. אני לא חושבת שזה סיבה לניתוק קשר טוב, ולדעתי העניה אפשר ליצור אמון מחודש ומוצדק גם אם הוא נשבר.
בכללי לחיים - זה נכון שיש אנשים שקרנים בעולם. סליחה על הקביעה המרושעת הזו אבל אני בין הבני אדם התמימים עלי אדמות, ופשוט גיליתי שזה קיים  ובכל זאת - בשבילנו, בשביל שנוכל לחיות כמו שצריך, בשביל שנהנה מהחיים, אנשים זה דבר כ"כ חשוב בנוף שלנו! אנחנו חייבים לתת אמון באנשים! אני לא מדברת על אנשים ברחוב, שזה בבחינת "ונשמרתם", אני מדברת על מצב נורמלי - חברות, משפחה, וכו'. אם הם אומרים משהו - כל עוד הם לא שברו אמון - למה לא להאמין בהם? ולא בשבילם.. בשבילך! א"א לחיות עם חוסר אמון כזה.. לדעתי המצב האידיאלי זה לכתחילה לתת אמון בכולם עד שהם שוברים אותו. אחרי שהם שוברים זה בעיה ליצור אמון מחודש, למרות שזה גם צריך לקרות לטעמי, כי אנשים משתנים, אבל אני מבינה לגמרי את הקושי. אני יודעת על מישהי ששיקרה, אבל חתיכת שקר ר-צ-י-נ-י, זה היה שנה שעברה, ולמרות שעכשיו היא נראת האדם הכי אמין - קשה לי לחזור ולהאמין בה.. אז בכולופן היא לא היתה קרובה אלי מאד גם כך.. אבל אם זה היה בנאדם שקרוב אלי.. על אף הקושי אני הייתי מנסה לבדוק את העניין לעומק כפי שכתבתי מקודם..

קיצערררר - וואי חפירה עשיתי!
איך שרדת???

מקווה שעזרתי בכל מקרה, אם את רוצה עוד משהו - בשמחה אחותי!
אל יאוש!
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך