שאלה-אביה =)
זה באמת נראה לכם שבנות יכולות לראות דברים שבנים לא?
כאילו, בנות שלבושות לא צנוע וזה.
לא יודעת, כי ככה הגישה בכללי, וזה מפריע לי. 
נגיד היה פה שרשור על סרטים ומישי שאלה "הסרט הזה נקי?"
וענו לה "לבנות כן"
זה מוזר...

נמ..הסנה-בוער
בס"ד
יש לי הרבה מה לומר אבל לא פה, אם בא לך באישי אח"כ אי"ה
ברמת העיקרון כןהרועה
אין לי כוח לחפור על צניעות לבנות אז בכללי כמעט כל מה שאומרים לבנות מותר זה אסור באותה מידה.
יו!! גמאני בדיוק חשבתי על זה!~אעירה שחר~
מישו יכול להסביר?? כולם אומרים שאין להם כוח...
זה לא אין כוח כמו מיצינו את הדיבור על צניעותהרועה
זה קצת מגעיל לחפור בגדרי צניעות, אבל שיהיה.

כן, לבנות אסור לראות דברים לא צנועים אבל יהיה הבדל בין מה שאסור לבנים לבין מה שאסור לבנות.

לבנים אסור כל דבר שמציג מיניות או בנות לא צנועות. 
לבנות אסור כל דבר שמציג מיניות או בנים לא צנועים.

ההבדל בין מיניות לחוסר צניעות היא האם זה אמור לגרום להרגשה מינית לדוג' אם הסרט מציג קטע שמישהי נכנסת למקווה, אם זה קטע שלא אמור לגרום לצופה לחשוב עליה בצורה מינית לבנים יהיה אסור ולבנות מותר.
ואם הסרט מציג קטע מיני בין בת לבת או בין בת לעצמה זה אסור גם על בנות.

שלום ורעות
הרועה.
אני לא חושב שכדאי לכתוב כאן...תמנון רעב
אם מישו רוצה אז בש"א.
תראי ....דני-יהונתן
מצד איסור לא תתורו יש מחלוקת בפוסקים אם זה גם לגבי נשים אבל מצד "והייתם קדושים" (ראי רמב"ן תחילת פרשת קדושים), ומצד "מושב לצים" זה בהחלט בעיה. ורק נזכיר על קצה המזלג את הדעה של הראב"ד או חובת הלבבות שבעולם הזה יש או עבירה או מצווה. וקשה לומר שלצפות בכזה סרט זו מצווה....
לא, ממש לא.לולה=]
גם לבנות אסור, וגם למבוגרים אסור לראות דברים לא צנועים או כל דבר אחר שהורס לנו את הנפש (כגון, רציחות, התעללויות קללות וכדומה)
מה ההבדל?
הנפש תיפגע ותישחק באותה מידה גם אם זה בן שרואה משהו לא צנוע או בת או מבוגר ש'כבר יודע הכל'...

יש הרבה תשובות של רבנים שאומרים שאסורליאור 1
שאומרים שכמעט כל מה שאסור לבנים אסור גם לבנות

-------מתו"ש
בס"ד

לבנות אין ת'עבירה של שמירת הברית...לא?
מה את חושבת לעצמך? |מעוצבןgolani
למה מעוצבן??? (באמת לא מבינה)מתו"ש
בס"ד

א-שאלתי ברצינות
ב-לפי מה שידוע לי אין להם איסור ולכן מותר להם כנראה...לא?
יש איסורהרועה
א- נכון אבל זה קצת צורם.
ב- אין איסור על הז"ל אבל יש איסור בגלל שזה לא הצורה שזה אמור להיות.
מתוקה שכזאת-דוסית גאה!
אבל לבנות יש נשמה טהורה והיא מתלכלכת.

ראי דברי לולה!
תשובה של הרב וייצן בנושא:ליאור 1

שאלה:
חכמנו זכרונם לברכה הפליגו רבות על שמירת העיניים ושמירת הברית ועל גודל מעלתם. אך מעיוני בספרים קבלתי את הרושם: שלאישה אין איסור על שמירת העיניים, ומשום מה חכמים אינם חוששים שאישה תבוא לידי הירהור. ויותר מזה, איסורים שחמורים ביותר לגבר, כגון: הוצאת זרע לבטלה. אינם חלים על האישה, והם מידת חסידות אצל האישה.

קבלתי את הרושם שהאישה היא רמת מעלה, והדחפים המיניים אינם שולטים בה!. ועליה להתחשב בגבר הנחות שיצריו שולטים בו. האישה אינה צריכה לשמור על עיניה וכיוצא בזה אבל היא בכל זאת צריכה להתלבש בצניעות בשביל הגבר שיצריו תוקפים אותו וכו’.
שכביכול היצר המיני אינו תקף אצל האישה, וכל ההלכות שחלים עליה, אינם חלים עליה בגלל יצרה, אלא עליה להתחשב בגבר הנחות שיצריו עולים עליו.

האם באמת ככה הדברים? האם לאישה אין יצר מיני שמקביל ליצר של הגבר? האם האישה כ"כ רוחנית ביחס לגבר? אולי בגלל זה לאישה יש פחות מצוות (שהרי נשים פטורות ממצוות עשה שהזמן גרמן)- מכיוון שהיא יותר רוחנית מהגבר?

השאלה שלי אינה מדוע יש לנשים פחות מצוות מגברים, והאם זה נובע מעודף רוחניות (למרות שגם לזה אשמח לקבל תשובה מהרב), אלא - מדוע בעיניינים הלכתיים שקשורים "בינו לבניה" האישה היא מעל הגבר? מדוע כל האיסורים שחלים על האישה הם כדי שלא לגרום הרהור לגבר, האם לאישה אין יצרים, האם האישה היא כ"כ רוחנית ביחס לגבר בנושא הנ"ל?

לרב אני מקווה שלא הפרזתי בשאלתי, אך הדבר בער בי במשך זמן רב. כל הערה על נוסח השאלה או הבנה שגויה אצלי תתקבל בברכה!

תשובה:
האיש והאישה נבראו בצורה שונה. נכון שיש הבדל בין היצר המיני שיש לאיש לבין זה שאצל האישה. נכון שהאיש יותר יצרי והוא עלול להיפגע יותר מראיה של דבר שאינו צנוע מאשר האישה. אולם אי אפשר לומר בהכללה שבאישה כל דיני הצניעות נועדו אך ורק עבור האיש. מידת הצניעות של האישה נוגעת לאישה בעצמה. היא לא עושה זאת רק עבור האיש. עליך לדעת שיש איסור "לא תתורו אחרי .. עיניכם" שממנו לומדים על האיסור לתור אחרי דברים חיצוניים ותאוות שגורמות לנו להדבק בחומר ולהגיע להרהורים אסורים. איסור זה נאמר לדעת ספר החינוך גם לאישה. אם כן, אנו רואים שגם לאישה יש ציווי שנוגע לשאלה אחרי מי לתור.

אצל האיש באמת האיסור מתמקד בציור המקומי והרגעי. אצל האישה עיקר הנפילה קשורה לאקלים החברתי ולמה שמושך את ליבה של האישה בחייה הנשיים והגופניים.

ביחסים שבין האיש והאישה, האיש הוא המחפש והאוהב. הוא מחפש את מה שאבד לו. האישה גם היא מחפשת, היא מחפשת השתייכות. היא משתוקקת להיות נאהבת. [זאת בשונה מהאיש שמחפש לאהוב ולמצוא נחת במה שהוא אוהב]. אם כן, האישה צריכה להרגיל את עצמה להיות נאהבת מכוח דברים משמעותיים. אישה יכולה ביתר קלות להגרר לכך שישימו לב אליה. ומכיון שהיא יודעת את חולשת האיש היא תשתמש ביופיה החיצוני בכדי לפתות אותו וכדי שהוא יפנה אליה מבט. האישה צריכה לצייר לעצמה את הציורים הנכונים שיעזרו לה לזהות איזו תשומת לב היא אמיתית ועמוקה ואיזה דבר הוא רגעי וחולף וללא שורשים.

הצניעות שהאישה מרגילה את עצמה גם כשאין בסביבתה גברים היא צניעות שעוזרת לה להתרגל להשתוקק לדברים שיתיחסו לא אל הצד החיצוני שלה אלא לצד הנפשי הפנימי שלה.

לצערן של הנשים, קשה לומר שהנשים הם מעל הגבר. הנפילה של חווה הביאה את האישה להיות זו שמשתוקקת תמיד אל האיש, כך כתוב: "אל אישך תשוקתך". נשים שמנסות להשתחרר מקללה זו לפעמים עלולות לאבד מהנשיות שלהם, מהרגישות שלהן, מהתלותיות וההשתוקקות שלהם לאיש. אנו מתייחסים לכוח ההשתוקקות של האישה כדבר גדול, ככוח חזק שיכול להדביק את האיש אל האישה, שיכול להיות יסוד בבנין משפחה. אולם אל לנו לומר שאישה היא מעל האיש. הייתי אומר שיש כאן יצירה אלוקית שהקב"ה יצר שבין האיש ובין האישה לא יוכלו להסתדר אחד ללא השני. מתקיים בשניהם "לא טוב היות האדם לבדו". במפגש שבין האיש לאישה כל אחד נדבק בדרך אחרת לקשר. האיש מצד רצונו לאהוב, והאישה מצד רצונה להיות אהובה. בשני הצרכים האלו שנטועים באיש ובאישה ניתן להשתמש בצורה זולה וחולית שאין בה עומק, וניתן לקדש אותם ולתת להם משמעות נצחית וקיום פנימי ועמוק.

התשובה מיועדת למבוגרים בלבד ! !ליאור 1
לא הייתי צריך להעלות אותה לכאן, סליחה.
הרב שמואל אליהו ענה על זה פעםאנונימי (פותח)

כל מה שאסור לבנים אסור גם לבנות מהציווי "ולא תתורו אחרי לבבכם"
(וזה כולל גם מחשבות ודמיונות לא צנועים שסרטים גורמים לזה).
אה אופסאנונימי (פותח)
לא ראיתי שכבר ענו על זה.............

אם היא מיועדת למבוגרים בלבדgolani
- אז למה את שם אותה בפורום לנוער? (ולא, לא נכנסתי להודעה שלך,,מצאתי דרך אחרת להגיב).
ממש לא לעניין הדיון הזה!קראתיך
חוסר צניעות בעליל.
..להבת-כוחאחרונה
אני מסכימה, לפעמים אנחנו קצת מגזימים וגולשים לנושאים שלא ראוי שיעסקו בהם בפומביות שכזו, קל וחומר שלא בפומביות מעורבת...
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך