שרות לאימיאנונימי (פותח)

אני מציע לכל הבנות שחושבות לעשות שרות לאומי שקודם יעזרו להורים שלהם לטפל בילדיהם או לילמוד ולהקים בית נאמן בישראל ובכך יהיה שקט ושמחה בעם ישראל ונחת להורים שלך

שרות לאומי בזבוז זמן בחיים!!!

ביזבוז זמן?! אנשים תורמים למדינה !! חוצפה !!איתן6
דוגרי...אוווריה

אתה יודע כמה הבנות האלה תורמות?!...

לתקן עולם במלכות שדי....

אחי ,,, למרות שאני מסכים איתך צריך לכתובפנאט2 המשודרג
בסטייל
שרות לאומי- גם שרות לעצמי....מיכל הפג"זית

בתור אחת שכמעט ולא עשתה שרות (עזבו סיפור ארוך... מי שיודעת -יודעת ומי שלא-אשריה...) ביררתי ממש עם עצמי ועם אחרים למה זה חשוב ותאמינו לי זה נותן לבת כ"כ הרבה מעבר לסיפוק של הנתינה

בת'כלס אנחנו ציבור שעושה כל החיים שירות ליאומי ובכל זאת- לפי דעתי זה חשוב מאד!!

מסכימה!אנונימי (פותח)

לא להאמין!

זהו! סיימתי שנתיים!

לפני שהלכתי לשנה הראשונה שלי לא היו לי הרבה היסוסים.

סליחה. תיקון טעות. היו לי המון היסוסים!

אבל מהר מאוד הגעתי למסקנה אחת - ידעתי שאני רוצה לעשות שרות לאומי.

כמובן שאז אפילו לא חשבתי על שנה שניה- תמיד חשבתי רק על שנה ראשונה.

לא כל הבנות אצלנו עשו שרות לאומי. אבל לי היה ברור שבשבילי זה מה שנכון.

ואני עדיין חושבת שלא טעיתי והאמת היא שמהשרות צמחתי בהרבה בחינות.

זה נכון שזה תלוי בהרבה גורמים אבל בשרות לומדים מהכל אפילו מהדברים שלפעמים שלא אוהבים.

מצחיק - בדיוק פגשתי בשבת חברה,

היא סקרה אותי מכף רגל ועד ראש ואז היא אמרה לי: גדלת.

לקח לי זמן לקלוט על מה היא מדברת אבל בסוף הסכמתי- אכן, גדלתי.

נ.ב. בשרות הלאומי לא הולכים להציל את העולם אלא הולכים לתת קצת מעצנו לאחרים. התקוה שנוכל קצת להוסיף לעצמנו אהבה ואמונה שנמצא לאורך הדרך - היא איננה המטרה הראשית אך היא אכן התוצר הראשי מתקופת זמן נפלאה זו!!!!

אז לכל מי שעדיין חושב שזה בזבוז זמן- כל אחד שיחליט את מה שטוב עבורו!

(או עבורה...)

שאלהקופיקו

תגידו אם איזו גישה לדעתכם צריך להגיע לשירות לאומי:

אם גישה של לתרום לחברה?

או אם גישה של לבנות את עצמי?

בקשה תענו!!!!

זה סותר?רחלי ברק

בעייני זה לא סותר...

לא חשבתי על זה אך פעם אבל אם אני אחשוב על זה עכשיו שניה, נראה לי שצרייך להגיע ברצון לתרום לאחר ואז עם הזמן כבר נמצא את עמינו מרוויחים מזה יותר ויותר וככה בונים גם את עצמינו.

בצלב"א.

טוב.קופיקו

מסכימה!אנונימי (פותח)
לענ"ד..פלפלתי

ש"ל הוא דבר די מסובך ומורכב בפרט בתקופה האחרונה - ובהתחשב ביחס שנותנים לבנות...

(והבזבוז כספים האדיר והמרחנות שיש למשל עכשיו - סתכלו על הסימיניריון..מיליון ימים..לא פחות)

ולעניננו-

בד"כ מי שנותן גם מקבל.    אבל לפעמים הוא גם אוכל אותה כי הוא מידי טוב.

ולכן, צריך לחשוב טוב טוב ולשקול כל אחת לעצמה מה הכי טוב ל ואיך היא מועילה הכי הרבה לעמ"י.

ויש הרבה צורות ודרכים לכך - וזה די מרובע להגיד שרק ש"ל עושה את זה..

פלפלתי יקרה-אנונימי (פותח)אחרונה

א. קצת מוזר לי שאת אומרת שהיחס לבנות שירות בתקופה האחרונה מסובך כי דוקא נראה לי שהוא השתפר בשנים האחרונות בהרבה!!!! 

ב. אני לא חושבת שהשירות הלאומי עצמו הוא המסובך אלא מה שמסביבו - כל אחת ושיקוליה האם זוהי מסגרת המתאימה לה, אם מחליטים ללכת לשירות אז לְמַה ולאן,הראיונות, הדחיות, הקבלות, ההחלטות, ההרהורים האם זה מה שטוב תוך כדי השירות.... עלי לומר - זה לפעמים ממש מתיש.... אבל אם נופלים בשירות שמתאים לנו יש כאלה רגעי סיפוק שממלאים בכח שעוזר במיוחד כשנתקלים באיזשהוא קושי!

ג. אני לא יכולה לדבר על בזבוז כספים כי אני לא בדקתי בהנהלת חשבונות במשרדי האגודות, אבל בקשר לסמינריון, זה מאוד תלוי באיה סמינריון מדובר ואני יכולה לומר שהייתי בשתי סמנריוני שירות (ושתיהם ליותר משבוע!) והייתי גם בפווול סמנריונים קודם ובאמת שלמדתי המון דברים חדשים וגם אם לא השתמשתי בחלק מהידע זה כן עזר לי ובהמון דברים!!!!!

ודבר אחרון מאוד חשוב-

צריך לזכור לשים קוים אדומים ולהגיד: "זה לא התפקיד שלי, אני מצטערת, אבל לא אוכל לעזור לכם בזה" (במקרה שמדובר במשהו שהוא לא קשור אליכם- ולא משהוא שפשוט דורש קצת הגדלת ראש). אבל, אם מתנהגים כמו שצריך ברוב המקרים אנשים ילמדו שאת לא איזה פועל שנועד לעבודה שחורה ושיש לך מטרה בעבודתך!!!

וכן - יש מסרים בחיים שאפשר ללמוד לא רק משרות לאומי אבל גם הדרך שלומדים את המסר היא דרך חשובה שאני חושבת שמועילה לא רק לנו אלא גם לאחרים ויש לומר שלבנות שירות יש השפעה רבה - לפעמים הרבה יותר משנראה לנו...

איך אני מת על אנשים כמוך....שומרוני

זורקים הערות בלי הסברים והולכים הביתה.

אם הפנאט המשודרג לא היה מסביר כאן קצת את דעתך, אז לא הייתי טורח להגיב.

אתה לא הראשון שכותב כאן עלזה. וכמו שנראלי, אתה בטח רואה פורום שירות לאומי וישר כותב שם הודעה כזאת, סתםן כדי לכתוב משו. אח"כ הולך הביתה.

אני תוהה האם אתה קורא בכלל את תגובתי. אם כן - אני אשמח אם תפרט את טענותיך.

עוזיה, שעוד שבוע הופך להסדרניק.

עוזיה כתבת לי???קופיקו
הוא כתב לפנאט הבורח..פלפלתי
אה. פאדיחה.קופיקו
שום פדיחה. מעוזיה? פדיחה?פלפלתי
השתגעת??
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך