לגשת לבחורה ברחוב או באיזה פארק, לדבר איתה קצת, אולי אפילו לקחת מספר טלפון ולנתק קשר.
יעשה לה טוב?
רע?
טוב, אבל תתאכזב כשאני לא אתקשר?
(השאלה מבחינה מוסרית. מבחינה תורנית - התשובה ידועה.)
אשמח לתגובות בעדינות. (אפשר לכתוב שזו לא שאלה ראויה)
לגשת לבחורה ברחוב או באיזה פארק, לדבר איתה קצת, אולי אפילו לקחת מספר טלפון ולנתק קשר.
יעשה לה טוב?
רע?
טוב, אבל תתאכזב כשאני לא אתקשר?
(השאלה מבחינה מוסרית. מבחינה תורנית - התשובה ידועה.)
אשמח לתגובות בעדינות. (אפשר לכתוב שזו לא שאלה ראויה)
יאוו שאלה מוזרה, וברור שזה לא מוסרי
(אם אתה רוצה לעשות חסדים עם אנשים אתה יכול להתנדב בבתי אבות/בתי חולים)
ברור שאלה מוזרה ולא בקטע של חסד
תודה על התשובה, אשמח אם תנמקי (בתקווה שזה נעים לך)
אנחנו לא יכולים לדעת מה עובר למישהי ספציפית בראש בסיטואציה מוזרה שכזאת.
אולי היא דיברה איתך ולקחה את המספר מנימוס והיא לא ממש מעוניינת.
אולי היא החליטה על המקום שאתה אהבת חלומותיה והיא תהיה בטראומות כשלא תענה.
אולי היא תשמח שמישהו התעניין בעסק הגויאבות שהיא מנסה להקים ותאכזב כשאתה לא תהיה הלקוח שלה.
יש מלא אפשרויות, אבל לעשות טריקים כאלו בשביל איזה סיפוק חולני שהתעסקת לה בנפש זה ממש מוזר ודוחה.
אם אתה רוצה משהו ממשהו, תעשה את מה שאפשר במסגרת הכללים שחלים באותו המקרה, אל תתעסק לאנשים בראש.
תוכן רציני מלווה בהומור. אהבתי. דברים נוקבים.
המניע- בעיקרון אני דוס ולא בקטע של דברים רציניים, צחוק קטן וסיימנו. בנוסף לפאדיחות - אהבת חיי.
יש אלף ואחת דברים יותר טובים שאפשר לעשות.
שורה תחתונה- אל תעשה את זה.
אם זה נקרא להציק או גם היא תהנה מזה
תודה על התשובה
אני אמנם לא בגיל שמתחילים להיפגש(
) אבל אני חושבת שאני לא הייתי אוהבת את זה. בעיני זה לא מתאים סתם ככה לגשת למישי באמצע הרחוב
הצחוקים. וגם לא בשביל צחוקים אז לא מתחילים עם מישהי באמצע רחוב מפוצץ באנשים. אני בכל אופן לא הייתי רוצה.
לא שאני מבינה בענינים האלה...![]()
משהו צדדי, אולי עם חברה בפארק או משהו כזה
זה יוצר תחושה לא נעימה אצל החברה אז בכלל
אלי פנו לבד ולא נלחצתי...
אם אתה יודע שאתה הולך לנתק קשר אז אל תפנה לבחורה מלכתחילה, לא יפה בכלל.
תמצא פדיחות במקום אחר, לא על חשבון אנשים (בנות במקרה הזה)
תודה רבה על התגובות. הוחכמתי. (יש מילה כזאת?)
ואם לא אז הוחכמתי גם אני כי אני גם משתמשת בזה
יש אפשרות לתייג תגובה?
תודה בכל אופן
רוב מי שענה מתעלם מהברור מאליו: רוב הסיכויים שמישהי לא תתחיל לתלות תקוות מטורפות בסתם בחור אחד מוזר שדיבר איתה דקה.
אבל לא משנה מה החומרה של ההשלכות האפשריות, להציק למישהי במטרה להתעסק לה בראש זה מוזר ומעצבן ואף אחד לא רוצה את זה.
לא נראה שהבנת מה הפותח רוצה.
הוא בתור נער דוס לא רוצה להתחיל קשר נישואים עכשיו (והוא גם לא אמור בכלל לדעתי) הוא רוצה סתם להתחיל שיחה עם בחורה אקראית ברחוב, אולי לקחת ממנה מספר כדי לתת את האשליה שהוא מתחיל איתה קשר שכזה, ואז לסנן אותה ולהעלם.
זה לא קשור לחינוך (גם אין זה תפקידו לחנך אנשים שהוא לא מכיר) זאת סתם מתיחה ממוזרה שבלי קשר לאלף ואחת האפשרויות של איך הסיטואציה תתקבל בראש שלה, לא יפה לעשות במובן של בן אדם לחברו.
אני לא מתנשאת עלייך אני פשוט לא מבינה איך אתה גורר את הדיון למקומות כל כך לא קשורים.
מדובר על בחור בן 17 שרוצה להתחיל עם מישהי סתם בשביל הרגשת הצומי האישית שלו. זה לא יפה בתור סתם להטריד אדם אחר בלי סיבה טובה ואין לזה שום קשר מאיזה מין הוא.
אתה היית רוצה שאדם זר יפנה אלייך בעניין כלשהו וייקח מספר לאיזו מטרה שלא תהיה ואז יעלם? אני לא חושבת שיהיה כאן הרבה שברון לב, זה סתם להטריד מישהו בלי סיבה- מעשה לא יפה שסתם גוזל מזמנו של האחר.
אני באמת לא מבינה איך אתה מגיע למסקנות האלו לגבי הנושאים האלו שאתה מעלה משום מקום.
אני אמרתי שזה לא התפקיד שלו לחנך להצלחות או אכזבות או מה שזה לא יהיה עוברת אורח אקראית ברחוב. כמו שזה לא התפקיד שלי, ולא שלך ולא של אף אחד שלא קשור אליה במובן שיש לו את הסמכות לכך (כלומר הורים, מורים, רבנים, וכו')
מה הקשר בין זה לבין הרעיון ש"הבעל הוא הגבר בבית ולכן תפקיד האישה אך ורק להישאר בבית עם הילדים"? אגב, אני חושבת שגם תופעת "אבא רק של שבת" היא לא משהו תקין. זה לא אומר שאסור להורים לעבוד, רק שבאותה מידה חשוב שיפגשו את הילדים.
איך הגעת למסקנה שהנושאים האלו קשורים לדיון? או שאני דיברתי עליהם מאיזו זווית אולטרה פמיניסטית\ הורסת משפחות מוזרה? לא שאני מסכימה עם תפיסת השחור לבן שלך לגבי התפקידים, אבל למה לקחת אותי לקיצוניות השנייה ובכלל הגעת למסקנה שהבעתי איזו דעה כלשהי עד עכשיו על הנושא?
עזרה. למה שהוא יקח מספר בשביל לצחוק עליה? נראה לך הוגן? היית רוצה שזה יקרה לך?
*זה בתגובה ל@בנות לא לריב
זה בטח יתרון לכתוב בקו"ח שיש ניסיון בלהיות אדם שפל וחסר רגישות (למען הסר ספק לא דיברתי על אף אחד מסוים, אלא על בחורים בחושבים שזה איכשהו לגיטימי לנסות לבנות לעצמם איזה אגו מעוות ו"גברי" על בסיס אכזבה של בחורה)
אולי אני אדייק-אם הוא רוצה לתפוס בטחון ולעלות את היכולות הבינאישיות שלו אז מספיק אם הוא יפנה לבחורה וידבר איתה, אין שום צורך לבקש את המס' טלפון שברור לו שהוא לא מתכוון ליצור קשר. יש מצב שזה ייפגע בה וזה לא מה שיעלה לו את הביטחון. (אלא אם כן מה שמעלה לו את הביטחון והיכולת הבינאישית היא הידיעה שאיפשהו בישראל אולי מישהי מרגישה שמשהו דפוק או פגום בה, או שהיא סתם לא מבינה למה הוא ביקש את הטלפון אם הוא לא מתקשר)
התכונות אופי שלכם ממש לא יהיו חזקות יותר על ידי פגיעה בצד השני, אולי רק האגו.
אם הוא היה לוקח מס ויוצר קשר זה היה שונה.
לא חושבת שהדוגמא של האמא והבן מתאימה כי במקרה הזה הבת לא מרוויחה שום דבר ובדוגמא הבן זוכה לשפר תציונים שלו.
ולא הבנתי מה הקשר בין פמיניסטיות לדעה שלה.
אבל אינלך שמץ על איזה בת תיפול ברחוב, נכון?
אז כדי לא ליצור מצב שבו אתה פוגע במישהי (הכוונה שהיא תפתח ציפיות ותתאכזב) עדיף שלא.
אבל מה שכן יכול לחסוך את הפגיעה זה שאם הוא יודע שהוא לא מבקש מס שילך לדבר איתה, רק לדר בלי לבקש מס בסוף. זה יחמיא לה, הוא ישיג את מה שהוא רוצה (פדיחות, לפי מה שהבנתי) ולכולם יהיה ששון ושמחה!
ובאותו מצב זה יכול להיות הפוך, שהבת תהיה במצב ריגשי פח וכשהוא יפנה אליה היא תתלה בו ציפיות ואז זה יפגע בה עוד יותר, כי זה יראה כאילו הוא ביקש ממנה מס רק כי לא היה לו נעים וכו וכו
ממש לא בטוח שהוא הרויח פה... גם במקרה הזה האונאה מכוערת
מטרת האם היא לחנך את בנה. אתה הסברת איך היא עושה את זה בתגובה שלך.
זה בניגוד לשני עוברי אורח שזה לא מפקידם של אף אחד מהם לחנך את השני על הצלחות ואכזבות ולכן הדוגמה שנתת מראה איך הצורה שבה אתה תופס את המצב ממש לא קשורה לאיך שהוא באמת.
כל מי שקצת מכיר את התגובות שלי פה ובפורומים אחרים יודע שאני מאוד אנטי פמיניסטית. לא הגבתי לך מתוך מחשבה פמיניסטית והדגשתי שזה פשוט מעשה לא יפה בתור אדם לחברו בלי קשר למין המדובר.
מאיפה הבאת את ה"אישה שולטת יתר על המידה"? זה לא עניין של פמיניזם אלא של כבוד אדם בסיסי. אתה חושב שאישה בגלל שהיא אישה צריכה לקבל בהכנעה כל מה שגבר עושה לה אחרת היא "שולטת יתר על המידה"? טוב שכאן זה נגמר רק בשיחה הכרותית וניתוק הקשר.
אף אחד ואף אחת הם לא בובת האימונים שלך לצורך ביטחון עצמי. לאנשים מגיע כבוד אנושי בסיסי של התחשבות ברצונות והצרכים שלהם בלי קשר להאם זה גבר או אישה.
סליחה אם זה נשמע לך פמיניסטי פשוט כל התייחסות לנשים כבני אדם עצמאיים נשמעת פמיניסטית מהצד השוביניסטי שאתה נמצא בו.
בחור בן 17 שאל אם זה לא יפה למתוח מישהי זרה בשביל הכיף, לא ברור אתה הופך את כל זה למלחמת המינים.
קשר בין המינים לא רלוונטי בגילאים המדוברים כאן.
מה שמוזר זה סתם להתחיל לדבר עם מישהי ולהחליף מספרים במטרה לסנן אותה אחר כך. זה בדיוק ההפך מ"לפתח קשרים ומעגלים נוספים" כנראה לא הבנת נכון את מה שהוא רוצה לעשות.
אני לא חושבת שהיא תתאכזב (יש מצב שכן, אני לא יודעת מה עובר לאנשים שאין לי מושג קלוש עליהם בראש) רק שזה סתם מעשה מיותר להפריע לאדם אחר בחייו רק לשם ההפרעה הזאת ללא שום תועלת לאף אחד.
זה לא קשור לרווקות מאוחרת בשום צורה. אם הוא היה רוצה להתחיל עם מישהי ברחוב למטרת נישואים זה סיפור אחר ממה שאנחנו מדברים עליו כאן.
להתחיל ואח"כ בכוונה לנתק קשר... זה יעשה לה רק רע.
היית מתחתן בשביל לברוח אח"כ? מה נסגר איתך אחינו
ברור שהיא תחכה לשיחה ותאכל סרטים למה הוא ניתק קשר
מבקש אמונהדבר שני אם התחביב שלו זה לגרום לבנות להתאכזב זה בסדר??
זה חד משמעית לעשות צחוק מהבחורה!
ומזה משנה בכלל למה?? בסופו של דבר זה יכול לפגוע? אז שלא יעשה את זה!
מה היית אומר אם הייתי גונבת לך משהו כדי לבחון את זריזות הידיים שלי? או משהו בסגנון?
להזכירך בפעם המי יודע כמה זה פורום נוג"ה. נוער וגיל ההתבגרות. לבני 13-18.
אין ולא אמור להיות לאף אחד כאן "ניסיון" עם בני המין השני, ככה שבנות פה לא היו מעריכות אם מישהו היה מתחיל איתן כי הן ממש לא מחפשות את זה, וזאת סתם הפרעה בחייהן.
ובנים גם כן לא אמורים להתחיל עם מישהי "כדי לבחון אם הם עוברים מסך", כי גם להם זה לא רלוונטי כרגע בשום צורה.
מזכירה שוב שאין לי שום רצון לניסיון בנושא כרגע אבל: אני לא מבינה מה העניין הגדול שעושים מ"לדבר עם בנות"?
בנות (וברור שגם בנים) לא חולקות איזה מוח כוורת שאם אתה מצליח להסתדר עם אחד אתה מתאים לכולן. מי שמחפש להתחתן עם מישהי צריך לייצור קשר וזרימה טובה עם בת אחת. אני באמת לא מבינה מה העניין "לצבור נסיון" בתחום הזה.
וגם איזה איזה הגיון בזה, למה שעוברת אורח רנדומלית חייבת לשמש "שק איגרוף" שלך בלי שום התחשבות בה במובן הכי בסיסי של לבזבז לה את הזמן? שלא לדבר עם אם היא תתלה אילו תקוות בקשר הזה.
אבל כנראה שיחס מכבד אליה פחות משמעותי מלאמן את הגבר הגדול והנכבד בתקשורת אנושית בסיסית, ואם היא לא מעוניינת בזה זו כנראה אשמתה שיש לו כאלו בעיות תקשורת.
בהחלט לא יכולתי לכתוב את זה טוב יותר. נפלתם על כל הראש?!
בהצלחה גבר!
תכל'ס מה עדיף?
לי למשל זה נותן תחושה מגיעלה.
למה הוא רוצה אותי? בגלל הגוף שלי?
כשמישהו מסתכל עלי בגלל הגוף ולא בגלל המעלות הלא פיזיות שלי זה מתסכל, אני מרגישה כאילו רואים אותי בתור חפץ, וזה נורא!
אתה מעוניין במישהי, תשיג אותה בדרך מכבדת יותר.. איש קשר מקשר או משהו..
היא תעריך אותך על זה וזה יחמיא לה לא פחות.
יחס מכבד הרבה יותר מחמיא מ - "את יפה הנה התחלתי איתך."
אז באמת לך להתנדב עם קשישים בודדים, שם אתה יכול להועיל מאוד.
זה גועל נפש לעשות כזה דבר!
לא רק במובן התורני, אם אתה יוצר קשר ע"מ לנתק אותו- לא בטוח שכדאי לקיים אותו..
אבל אם היא ידעת את זה ועדיין מסכימה- בהצלחה שיהיה.. (ולא, אני לא תומך בזה)
[כמובן שבמובן ההלכתי הדבר מאוס וחולה]
למה זה לא מובן לך?
שזורמת ונותנת את המספר שלה- אז היא מצפה שתתקשר אליה והיא תתאכזב
אבל אם היא לא מצפה שתתקשר היא אפילו לא תיתן את המספר...
לי אישית זה היה סבבה...
לא פוגע וכו'.
אתה זה שיוצא מטומטמם 😜
את צריכה להיות מזמן בפורום לקראת ניסויים וזוגיות (השגיאות במקור)
הדגשתי שמבחינה דתית אין לי שאלה
תודה על התשובה בפן המוסרי
יש צורך באומץ רק בראש מעוות
אגב, תנקדי את המילה האחרונה בכותרת... סתם ![]()
אין צורך באומץ על מנת לגשת לבת, אלא אם כן הראש מעוות
🥳מזה לדרוש מבנות לא לריב??????
למה מי אתה???
התנסת בפעם בנסיון?
ראה סוף תגובתי הקודמת...
אין מה להיעלב ממנו, הוא טרול ענק.
כל בת שנפגעת מבן היא פמניסטית? אולי הבן שובניסט? ואולי הבן סתם מעליבן ומדבר לא לעניין? זה כבר לא הגיוני?
יש כאן הרבה סובלנות וסבלנות לדעות אחרות- כל עוד הן לא פוגעות באף אחד. וכשאתה פגעת הסבלנות שלנו פגה. זהו.
אתה צועק שאנחנו פמניסטיות, אבל לך אין זכות דיבור כי בגלל אנשים כמוך (ציטוט: 'יום אחד הבנים יחזרו לשלוט ואז יהיה כאן טוב יותר, בתקווה שזה יקרה כמה שיותר מהר') התחילה התנועה הפמניסטית.
מכאן ועד להגיד- ואני מצטטת:
"יום אחד הבנים יחזרו לשלוט ואז יהיה כאן טוב יותר, בתקווה שזה יקרה כמה שיותר מהר ."
יש מרחק עצום!!
ושומדבר הוא לא תירוץ לאמירות נילוזות.
גמלי הייתה ילדות קשה, ואבא שלי הרביץ לי ואמא שלי מסוממת ובגלל זה אני עכשיו פושעת מין...
איך התירוץ שלי? נהדר, לא?
אתה לא בגיל של נוג"ה, מה אתה עושה פה? באמת!
אם יש לך משהו מחכים ולא עוקצני להגיד- אז בשמחה, אבל כשאתה מספים ואומר שטויות עדיף שתעשה את זה בצמ"ע עם @הנביא שלך...
תרתי דסיתרי נחמד...
ותראה מה כתבתי: 'אם יש לך משהו מחכים ולא עוקצני להגיד- אז בשמחה'.
כך שאתה מוזמן כשאתה לא מקשקש בשכל. כשאתה כן, אין צורך.
אתה מכיר אותי שאתה יודע שאני מזלזלת במצוות?
עכשיו אפשר לסתום ביחד?
כלומר אם אתה לא תגיב משהו מטופש אני לא אגיב לך, מסוכם?
אני יודעת בת כמה אני וחיה עם זה בשלום, אוקי?
זה לא אומר שאני אגיד בת כמה אני, גם סבבה?
אם יש לך אנשים אחרים להתווכח איתם למה אתה מבזבז את זמנך בנוג"ה?
האסטרטגיה שלך דפוקה, אתה אומר משהו פוגע ומכריז שלא באת לפגוע...
אז אני מכריזה שאמרת משהו פוגע אבל לא נפגעתי כי יש לי חיים מחוץ לשיח איתך בשרשור...
אין לי כח לאד הומינם שלך, אבל שיהיה...
אני לא אמרתי שאני מרגישה מותקפת ונרדפת, אני לא תינוקת שכל ניק משועמם יגרום לי לבכות.
אמרתי שאתה פוגע. זהו.
ברור שאפשר לטעון שכשמישהו פוגע אז נפגעים. זו דרך העולם.
ואין שום תירוץ לשובניזם. גם לא למרמור על בנות.
אני לא אשמה שאתה כועס על בנות בגלל שהן כועסות עלייך. אולי תבדוק למה הן כועסות עלייך? אולי יש סיבה? הגיוני, לא?
אין לי בעיה שבעלי יהיה השליט בבית. ושהרב יהיה השליט בהלכה ובתורה. יש לי בעיה שאתה תהיה השליט. זהו.
חוצמיזה שאתה לא יוסף.
למה כ"כ משעמם פה?????
או לשטו"ל
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.