עבר עריכה על ידי מיואשת****** בתאריך כ"ו בכסלו תשפ"ב 07:56
בכלל לא בטוח שהוא הבין את זה ככה
אמרת שאת עסוקה במשהו יכול להיות שהוא הבין עוד שעה.
אז מה אם עסוקים עם ילד אי אפשר רגע לחשוב תוך כדי איזה יום מתאים לנו ולשלוח הודעה? זה לא ביג דיל.
זה שאת לא שולחת הודעות ב12 בלילה לא אומר שהוא לא ציפה לקבל אותם בשעה הזו. אולי אצלו זו שעה סבירה?
תשמעי
אני מבינה את הצד שלך
באמת. את בתקופה רגישה מאד ועברת משהו מאד לא נעים עם אחיות שלך. והרגישות הזו מובנת. אבל היא לא משרתת אותך בכלל אם את משליכה את זה על כל דבר שקורה עכשיו במסגרת המשפחתית , זה רק עושה לך רע בלי סיבה אמיתית
את מדגישה כמה את רגישה מאד ולמה לא מבינים אותך, ואני מנסה להסביר לך שיש גם רגישות לצד השני שנראה שאת לא מסתכלת עליה בכלל ורואה רק למה הצורה שמתנהגים אלייך לא יפה , בזמן שמישהו בצד השני בהחלט יכול לחשוב שמה שאת עושה לא יפה.
לך יש הסברים למה עשית מה שעשית ולמה זה נראה לך ממש הגיוני?
גם לו כנראה יש הסברים ממש הגיוניים למה הוא מתנהג ככה. הרי הוא אח שלך שהזמין אותך, אם הוא רצה להיות לא נחמד הוא פוט לא היה מזמין וזהו.
כדאי לך להבין שדברים עובדים לשתי הצדדים
סה״כ יש לך אח נחמד שהזמין אותך לערב בחנוכה
תנסי להסתכל על הצד הנעים שבזה, ולדון אותו לכף זכות, בדיוק כמו שלך יש סיבות למה עשית משהו שנגיד לדעתי האישית ממש לא לענין כמו לענות יום אחרי,(וזה ממש בסדר שלך זה נחשב הגיוני, וממש נורמלי שלמישהו אחר כמוני זה לא. ככה זה בחיים) אז גם לו כנראה יש סיבות
אם הוא רצה להיות לא נחמד אז הוא לא היה מזמין אותך וזהו, די ברור שהוא לא הזמין אותך בשביל להעליב אותך
הזמין אותך ולא ענה לך?
תתקשרי. תגידי הי אחי היקר סליחה שלא עניתי אתמול. אני רואה שלא שמת לב ששלחתי לך הבוקר, נשמח מאד לבוא. וזהו. הוא עשה את הצעד הראשון של להזמין, הצעד הבא של להתקשר לענות על ההזמנה הוא צעד רגיל ובסיסי.
לא לחפש בכוח ממה להיעלב, אפילו שאת בתקופה קשה עכשיו. ובאמת שאני מבינה למה הגעת לאכול סרטים על כל דבר קטן. אבל זה רק יעשה לך רע, וחבל. גם אם לדעתך הוא לא התנהג כמו שציפית, תחליקי, תביני, תשמחי שהזמין, תלכו ותהנו.
💕