טריגר** פציעה עצמית.(אני פצלש)פצלש ממש לגמרי
היום, אחרי שהודיעו לי שזה קרה, הלכתי וחתכתי את עצמי
אז יש לי עכשיו חתך בצורת המילה love(כן. טוב?)
חושבת שדיי עמוק.
חברה שלי כועסת עלי ממש ומאיימת לומר לאמא שלי. מה אני עושה כדי לשכנע אותה לרדת ממני??
תודה
חברה שלך טובה אליך וצודקתברוקולי

וטוב שהיא תספר לאמא שלך
אני מקווה שתמצאי דרכים אחרות להוציא ולבטא כאב

תרגישי טוב
לכי תמצא עזרה יש המון דרכים, לא קשה למצוא אותהחושבת בקופסא

משפחה, חברים, מוסד לימודי, ארגונים ועמותות, כמה שיותר מהר.

רק משהו שאני רוצה להגיד בכללי בנושא: יש תופעה של רומנטיזציה מסוכנת של בעיות בבריאות הנפש שנגרמת מהרשתות חברתיות.

מפורסמים מספרים על הבעיות שלהם וגורמים לעצמם להראות כמו "נפש יפה ופצועה" וזה גורם לחקיינים בקרב הקהל שלהם. אלו לרוב ילדים ונוער שגם ככה בסכנה להתמודדות עם דברים כאלו, והם מקבלים את הרושם שהופך אותם למעניינים ועמוקים ודומים למי שהם מעריצים. תמונות וציורים ופסקאות "עמוקות" ונוגעות ללב מעולם לא קבלו חשיפה יותר רחבה, וזה בהחלט משפיע.

יש עלייה של פי 10 בשיעור הילדים ובני הנוער שמופנים בחשש לתסמונת טורט. משערים שזה בגלל הפופולריות של טיקטוקרים וכל מיני כאלו עם התסמונת הזאת.

אני לא אומרת  שהם רק מזייפים את זה כדי לקבל צומי ולהרגיש שהם מעניינים, אבל החשיפה הרחבת של הבעיות האלו יוצרת טריגר רציני שרק מחריף את הבעיה.

(גם אנורקסיה למשל זאת הפרעה שבשם ההתמודדות איתה מחריפים אותה בכל מיני פורומים ברשתות שונות  כמו ראדיט ודומיו [לא בערוץ 7 עד כמה שאני יודעת])

כדאי שתהיו מודעים לזה, לפתח בעיות נפשיות למיניהן זה לא מגניב ורומנטי ועמוק. חתכים בצורת LOVE זה בדיוק מה שהתופעה הזאת מייצרת. זה בדיוק מה שאפשר לראות באיזה ציור של ביטוי נפשי של מי שמתמודד עם דברים כאלו. מי שבסכנה לזה אסור לו להיחשף לתמונות והפסקאות המרגשות כי זה עלול לעורר השראה לעשות את מה שמתואר שם. תהיו מודעים לזה ותמצאו עזרה מקצועית ולא מרשתות חברתיות כמה שיותר מהר.

מסכימה כ"כ!שפרינצא בוזגלו

וגם לך פותחת, שתדעי שיש דרכים אחרות להתמודד עם כאב לב.
לא רק כאבים פיזיים.
תחפשי ותמצאי עזרה.
בהצלחה!

האמתפצלש ממש לגמרי
התכוונתי עמוק פיזית
יענטו החתך עמוק
לא חושבת שזה מגניב לעשות את האותיות לאב או משו
פשוט אפחד לא מבין אותי
קיצור תודה לכולכם❤
כאבך עצום ונכון וזועק לשמייםשמינייייייסט

אין לי ספק שבגלל נפשך הרגישה הצלחת לחוש בצער השכינה גם אם לא הבנת את זה עד הסוף...

תדעי לך שכל עוד אנחנו בעולם הזה ישנם שבעים קליפות, שבעים כוחות רוחניים שרוצים אך ורק דבר אחד- לקחת ממך את התקווה ואת האמונה שאת בתו של מלך מלכי המלכים הקב"ה (האמונה והתקווה שניהם דבר אחד שכן אם את מאמינה שאת כ"כ אהובה לה' שהוא כל יכול- לא יהיה שום מצב שבו לא יהיה תקווה! ועל זה אמר רבי נחמן "אין שום ייאוש בעולם כלל!)

אם כן הרשי לכתוב מדם ליבי ואקווה שתקבלי- ה' אוהב אותך! נמצא איתך גם אם את מרגישה הכי לא קשורה אליו וכל הדברים שיקרו לך הינם רמזים וקריאות שה' קורא לך ומביע את געגועיו אליך

איך תוכלי לשוב אליו? פשוט מאוד.לכי למקום בו אין אנשים (חדר סגור או שדה) ושם תשפכי את ליבך כמים נוכח פני ה'. אז תגלי כמה את אהובה, כמה כואב לה' כל מה שכואב לך.

החברה הכועסת- אין זה אלא שיקוף של פנימיות נשמתך הקוראת אליך לשוב לעצמך. 

באמת שאין לי סיכוי להבין אותך את נשמה גבוהה רק מקווה שתקבלי את החיזוק והמסר העלוב שלי כי באמת כתבתי מהלב..

מצטערהיום הוא היום
אני מבין למה את רוצה שהחברה שלך תרד ממך אבל תנסי גם להקשיב לדעה שלה.

יש פה משהו מסוכן, ברור שזה לא כיף לספר אותו לאף אחד אבל בדרך כלל מי שפוגע בעצמו פיזית צריך עזרה של איש מקצוע ובלי זה הוא פשוט בסכנה.

את יכולה לעשות הרבה טוב בעולם ולהוסיף המון אור. רק תבקשי קצת עזרה
רפואה שלימה!יו0י

כל הכבוד לחברה שלך שנאמנת לך גם כשאת לא זורמת איתה- בדיוק מה שחברה טובה צריך לעשות.

פגיעה בעצמך זה קו אדום. זה לא יכול להיות תוצאה של משהו, ולא אמצעי לשום דבר. זה פשוט לא אמור לקרות. בכלל.

כשרואים דבר כזה, זה איתות מהותי. חייבים לדבר עם בעל סמכות קרוב שיכול לפקוח עין ולשים לב שאת שומרת על עצמך שלמה, ולראות אם צריך עזרה בענייני הנפש.

ממליץ לך לפנות לאמא שלך בעצמך. תוכלי להסביר לה את זה בעדינות הנדרשת, ואת המורכבות שגרמה לזה. מאוד הגיוני שגם יש לה כלים לעזור לך.

תצטרכי קצת גבורה, אבל זה רק יעשה לך טוב בעז"ה. 

בהצלחהחיוך

^^^^מסכימה מאוד....בימאית דמיונותאחרונה

בהצלחה נשמה!!!

אממאנונימי 12345
אחרים אמרו פה הרבה דברים, אבל מה שהכי בלט לי בהודעה זה הכאב שלך, אז שולחת לך חיבוק ענק ממני.
אני מצטערת על הכאב שלך ואוהבת אותך, כל עזרה שאת צריכה אני פה בשמחה!
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך