ומה הרפורמים בנים עושים? סתם בעד שיווין לבנות?

כרגע הם רוצים דבר אחד: לגיטימציה.
שהעם היושב בציון יאמר ש"לגיטימי להיות רפורמי".
לשיטתם התורה אינה מן השמיים (ח"ו), ולכן היא "נתונה לשינויים"- ולכן משאירים רק מה ש"רלוונטי".
לכן, משמעות ההכרה היא שהיהדות האמיתית היא לאו דווקא זו ששומרת תורה ומצוות, אלא גם אלו שעושים מה שבא להם וקוראים לעצמם "רפורמים".
ההכרה ברפורמים תפיל הרבה מאוד חילונים ומסורתיים. שהרי הם היום יודעים שהיהדות האמיתית היא שומרת תו"מ..
ויש עוד הרבה נספחים להכרה הזו (ועוד מלא בעיות שהיא תעורר). למשל- גיור, שבת במרחב הציבורי, ארץ ישראל וכו'.
כדאי שתרפרפי על עמוד הווקיפדיה שלהם, נותן רעיון הסבר כללי לעמדות שלהם: שלהם יהדות רפורמית – ויקיפדיה
אבל את רוצה סיכום במשפט אחד: הם כופרים בכך שהתורה ניתנה מה' והמצוות שבה מחייבות אותנו.
לכן כל שינוי בהתאם לכל רוח מודרנית ונאורה הוא פתאום "רצון ה'" כי "רצון ה'" בשביל זה כל מה שבא להם לעשות גם ככה.
הם מאוד שמאלנים ולכן הערכים שלהם הם ערכי השמאל הקיצוני וזה כולל מרדף אחרי "שוויון מגדרי" מטופש, תנועת הBKM היא פתאום "ערך יהודי" בשבילם (המילים רצון ה' יותר מידי קיצוניות בשבילם, הם בדרך כלל משתמשים במונח הזה) וכמובן תמיכה חסרת פשרות בלהט"בים (יותר תמיכה ב+2SLGBTQIAP יש כמה וכמה אותיות שברוך ה' עוד לא עשו עלייה לישראל)
הבנים פשוט בעד שהם יתפללו בייחד כמיניין וואי שמעי שההיתי בכותל ואני וחברותת שלי רק רצינו להרביץ להם בלי מילים גסות כמובן אבל באמת שלא יכולנו לסבול את זה!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים