מה לא לעשות? לא ליצור איתו קשר.
זה לא ייעשה לך טוב ולא ייעשה לו טוב, אם תדברי איתו עכשיו את עלולה להגיע למצב שחוץ מבשיחות\ במפגשים איתו את לא נהנית משום דבר אחר, את תהיי עסוקה בלחשוב עליו כשתהיי עם החברות, עם המשפחה, זה עלול להפריע לך בלימודים ולהרוס לך את אחת התקופות היפות בחיים, ולא רק זה, יכול להיות שכאשר יעברו קצת השנים ותהיו יותר בשלים לחתונה אתם תגלו שאתם בכלל לא מתאימים אחד לשניה ואת מחפשת מישו אחר והוא מחפש מישי אחרת להקים איתה בית, כי בשנים האלה בואי שאפאחד לא סגור על עצמו מה הוא בדיוק רוצה מעצמו ומהבת זוג שלו, ואז או שתפרדו או שתעשו את הטעות ותתחתנו (יצא לי לשמוע על כמה וכמה זוגות שהיו חברים הרבה שנים, התחתנו ותוך שלושה חודשים נפרדו! תחשבי איזה עוגמת נפש זה!!), ואם הוא באמת לא הבחור שלך, אז למה שתבזבזי עליו רגשות וזמן? תשמרי אותם לבעל האמיתי שלך! את בעצמך אמרת שאם זה יהיה רלוונטי, אז יש סיכוי שלא, זה לא יהיה רלוונטי, וכל זה עוד לפני שאנחנו מגיעים בכלל לכמות האיסורים שאתם עלולים לעבור, לא להרבות שיחה עם האישה, שמירת נגיעה, שמירת עיניים, קדושת הברית וכו.. ואם תשימי לב לרוב זה גם ייפגע בו יותר מבך, אז זה טיפהלה אנוכיות לצור את הקשר הזה, לא?
מה כן לעשות? את יכולה לכתוב שירים, לדבר על זה עם מישי, לדבר על זה עם השם
, וכמובן להתפלל על זה...
עכשיו קראתי את שאר התגובות שכתבת ואני רוצה להגיד לך שזה מהזה טבעי בגיל הזה, אל תלחצי מחברות שלך, לא נשמע לי שהם באמת מכירות אותו לעומק בשביל לדעת שהוא באמת מתאים לך, ואל תשכחי שגם אותך את לא באמת כבר מכירה לעומק בגיל הזה ואת עוד תשתני, ובקשר לחברה שלך שאוהבת מישו כבר שנה, אני אהבתי מישו במשך שנתיים, והיום אני כבר לא מרגישה כלפיו כלום ולא יוזיז לי אם הוא יעבור לידי, אז ברוך השם אני ממש שמחה שכל הזמן הזה לא החלפתי איתו מילה, התרחקתי ממנו ולא ניסיתי להראות לו שאני מרגישה כלפיו משו, כי מי יודע לאיפה זה היה עלול להידרדר... קיצור זה חולף, יש מצב עוד שבוע, יש מצב עוד חודש, ויש מצב גם עוד שנתיים, תשתדלי בזמן הזה לא לעשות דברים פזיזים שאחכ תתחרטי עליהם...
יאללה בהצלחה
ואם בא לך סתם לחפור עליו למישי דווקא שאת לא מכירה את מוזמנת לדבר איתי בפרטי
זה לפעמים קצת מרגיע לפרוק את זה איפושהוא שזה לא מולו...