אני בשבוע 30 ומאושפזת בשמירת הריון עד הלידה. יש לי עוד בת שנתיים וחודשיים בבית. בעלי מסתדר יפה כפרה עליו.
בגלל העבודה שלו והמרחק מהבית לבית החולים יוצא שאני רואה אותה פעמיים -שלוש בשבוע כל פעם שעתיים נגיד, בלובי של הבית חולים.
בעלי אומר שהיא קצת עצובה בבית ואומרת הרבה אמא, מסתכלת על הדלת, מצביעה על תמונות.. כשהיא באה לפה אני מחבקת אותה המון ואומרת שאני אוהבת אותה ואני חושבת שהיא מבינה .
איך להסביר לה מה קורה ? אני לא חושבת שהיא מבינה כשאני אומרת לה שאני בבית חולים ואחזור אחרי הלידה.
איך לעשות את הזמן פה איכותי? מנסה לשחק איתה אבל בגלל שאנחנו בחובי יש מלא הסחות דעת. אסור לה להיכנס לחדרים. היא מתרוצצת ממקום למקום ונותנת לי יד שאלך איתה ,אבל אסור לי כל כך להסתובב.
שיחות וידאו - עושים כשהיא בבית. היא נורא מתלהבת מהשיחות ומחזיקה את הטלפון ובורחת איתו כדי שלא ייקחו לה " אותי".. תכלס זו לא ממש שיחה זה יותר קצת קשר עין . לפעמים אני חושבת שאולי זה מבלבל אותה יותר מאשר עוזר מכיוון שלפעמים בסיום השיחה היא נסערת.
חשוב לי לציין שהיא עדיין לא כל כך מדברת, רק מילים בודדות (בערך עשר) כך שהרבה פעמים קשה להבין מה היא רוצה. מבחינת תקשורת עם אנשים היא מצוינת, שפת גוף, קשר עין, מחייכת וחביבה על הבריות, יודעת להצביע על מה שהיא רוצה. , פשוט השפה עוד בעיכוב ואולי גם זה משפיע על התסכול שלה מולי (שבוע הבא מתחילים בהתפתחות הילד).
אשמח לדעתכן!!