שמתם לבמחליף הניקים
שהכל תלוי במבט של ההסתכלות? למשל אם יש לך חשק לאכול דבר לא כשר, הסיכוי שתעמוד בניסיון ולא תאכל אותו שואף למאה אחוז .

אבל כשבא לך ניסיון לעקוץ מישהו כשהוא מרים לך להנחתה אז הסיכוי שתעמוד בניסיון הוא נמוך . ההבדל הוא, שיש דברים שאתה יודע שהם נוראים ואין סיכוי שתשא במצפון את האשמה עליהם. ויש דברים שאתה מרשה לעצמך לזלזל בהם כי ״מה כבר עשיתי ..״ הכל תלוי באיך שאתה מסתכל על הדברים.

יצא לי לחשוב על זה כי מישי פה הרימה לי להנחתה ובאתי לכתוב לה משהו חזק ביותר בתגובה , אבל עמדתי בניסיון. ואו.. שזה היה קשה חחחח
אתה כ"כ צודק!שפרינצא בוזגלו

לפעמים אנחנו שוכחים שאין לנו יכולת לתמחר שכר ועונש, ואז יוצא שאנחנו מקילים ראש במצוות מסויימות ובאחרות ממש מחמירים,
הלוואי ונזכור תמיד שגם עקיצה קטנה עלולה להיות יותר חמורה מאכילת טריפות, תובנה מאד יפה! תודה לך!
(כיף שאתה כותב דברים יפים ולא סתם מטריל, תמשיך ככה, זה מוסיף מאד)

...מחליף הניקים
ראשית תודה על התגובה.., אני חייב להודות שקצת הופתעתי. שנית, לגבי מה שכתבת בסוגריים, זה תלוי לרוב מי בן השיח שלי. אם יש מולי אדם ישר הוא ימצא אדם רציני, אם אני מרגיש שיש עלי עליהום לא מוצדק אז הטרלה היא תגובה די טבעית ...,, לא שאני לא יכול להתגבר, אבל יש הבדל בין סתם משהו לעליהום .

מבחינתי זה מאחורינו . ואשמח שזה יהיה הדדי.. למעשה יש כאן פוטנציאל שלא השתמשת בו לכתחילה וחבל. עדין יש לי טענה רצינית עליך אבל אני לא רוצה לפתוח את זה.

לגבי הפמיניזם? סתם הטרלה שיצאה משליטה.. אם תהית שהאמנתי במה שכתבתי , אז לא.
בשמחה.שפרינצא בוזגלו

למה כשיש עליהום (בין אם מוצדק ובין אם לאו) אתה מטריל?
א"א לקיים את הפסוק ''אל תען כסיל כאיוולתו'' (או בגירסא ההפוכה שיותר רלוונטית אלינו- ענה כסיל כאיוולתו)?
מישהו אומר עלייך שאתה טיפש? תחזיר לו ג"כ באותו מטבע, למה צריך לפתוח חזית שונה?
(במיוחד שזה בכלל לא כזה קשה להתחזות [למרות שהרעיונות שלך הם משו..], ואז השיטה שאתה פיתחת יכולה לבוא לרעתך)

לא זוכרת כבר מתי היה פמניזם? עשית כ"כ הרבה בלאגן מאז שהספקתי לשכוח חחחח

אממ..מחליף הניקים
האמת שהתשובה לזה היא די פשוטה. לרוב אני לא אחזיר בכלל למי שכותב לי קללות או עלבונות. אבל מתי שהתחילו לרמוז עלי דברים שהיו גורמים לאחרים לחשוב עלי כל מיני דברים ואז לתייג אותי מכאן ולהבא כמישהו שעדיף לא לדבר איתו, כאן נכנסה משוואה חדשה שלא יכולתי להתעלם ממנה, לצערי שיתפת עם זה פעולה באחת התגובות אלי, סוג של אישרת את הדברים בצורה עקיפה.

יכולתי להעליל בחזרה ולפתוח חזית מאוד לא נעימה, אבל בגלל שלא רציתי להגיע למצב שפל שכזה, העדפתי את הדרך של ההטרלה.

הפמיניזם היה בשרשור של פלונטר חחח... שקראת לי מטומ... . זוכרת? 😌
אה לאלאמחליף הניקים
בשרשור של טינייג׳ר על לקחת מספר של מישי ברחוב.. חחח
אני עדיין חושבת שזה מטומטם שגבר יקח סתם מספר של בת.שפרינצא בוזגלואחרונה

יופי שגם אתה חושב ככה

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך