בס''דהָיוֹ הָיָה
כפי שכולם רואים, כבר תקופה מתמשכת שיש כאן ניק שמתחזה אלי וכותב דברים מביכים כדי להשפיל אותי. בשלל וריאציות: הן דברים מביכים מצד עצמם, הן התכתבות שלו עצמו עם הניק שבו הוא מתחזה, ובמהלכה כביכול איומים מצידי עליו ועוד, הן לכתוב על תגובות אמיתיות שלי - שהן התחזות... הן שכאשר המנהלים משנים את ההודעות המתחזות ועושים שהן תהיינה תחת שמו ולא בניק שמתחזה לשלי - הוא טוען שזה בעצם התחזות שלי אליו, שאני פתחתי כביכול ניק מתחזה אליו וכתבתי את הדברים המביכים. ועוד ועוד אופציות שונות ומשונות לרדוף אותי, לבזות אותי ולהשניא אותי.

מנהסתם זה לא סוד שיש לי קפידא על זה, כמו שהיה לכל אדם נורמלי...
אבל החלטתי להודיע שבע''ה אני מוחל לו על הצער הזה. בלי שום קפידא.
ושתעמוד הזכות הזו לרפואת רבותינו הרב אליעזר ולדמן והרב יהושע רוזן, להצלחת והרחבת ההתיישבות בכל מרחבי ארצינו, להפלת השלטון הזר המטיל עלינו עול גויים, ולהרמת קרן התורה והיראה.
ועל כולנה, שכשם שאני מעביר על הצער שהוא מסב לי, כך יעביר אלוקינו על הצער שאנחנו מסבים לו. שימחל גם הוא לנו במחילה גמורה ושלימה, ויגאלנו גאולה שלימה בהרמת קרן עמו, תורתו ונחלתו. אכ''יר.
נשמ''כ. האמיתי...
זה ממש נוגע ללב.מחליף הניקים
רק חבל שאינך מספר את כל הסיפור מההתחלה. הסיפור מההתחלה הוא, שאתה החלטת להפיץ שמועה מרושעת מעל גבי הפורום בדרך רמז, ולא בחלת בשום אמצעי וזאת, לאחר שהמנהלת כאן ערכה את תגובתך. מעניין שלא מצאת זמן להתנצל על זה אלא רק לדמוע דמעות תנין מיותרות בהודעה אצילית כביכול.

מביך.
מוחל גם על השמצה זו, ויה"ר שהזכות הזאת תעמוד גם היא כנ''להָיוֹ הָיָה
מרגש!שפרינצא בוזגלו

אני באמת יודעת מה זה למחול על פגיעה כזו...
גם אני ספגתי ממנו, אמנם הרבה פחות ממך, אבל עדיין היה קשה מספיק.
מעריכה מאד. זכות גדולה. והלוואי ורבותינו יתרפאו וא"י תהיה באמת בשליטתינו, ושתעבור ממשלת זדון מן הארץ...

עצוב מאודהמגיב להבלים
מכיוון שחגיגת הצביעות שלך ממשיכה. מכאן והלאה אני לא מתייחס לשום דבר שלך ברצינות. האמת, הבנתי שהצביעות תצא בזמן כזה או אחר . צדקתי .

ראי מעתה את כל הסיכומים בנינו כבטלים. ישר כח.

האלוקים יבקש את הנרדף.

זו ההודעה שאת מוצאת להגיב אחרי הדיבור ה״יפה״ והמלאכותי שהאכלת אותי כאן;
אתה כ"כ צודק! - נוער וגיל ההתבגרות

רוע לעולם לא עובר. זו ההוכחה לכך.
לא יודעת מה את רוצה ממני...שפרינצא בוזגלו
הבנאדם פגוע, ומוותר על כבודו למען ערכים חשובים, זה מוערך בעיני.
זה מוערך מאוד ברור ברורהמגיב להבלים
אם הוא כל כך מוערך, למה הוא לא מנסה להגיע איתי לעמק השווה?

ובאשר אליך, כוונתי היתה כמובן למה שכתבת עלי ״גם אני ספגתי ממנו..״ אוי כמה ספגת ממש ..... ניק מטופש שבו כתוב שפרינצא ונשמה לנצח. מאוד כואב ..

ומה עם מה שעשית לפני כן? גם אני ספגתי ממך המון תאמיני לי . עזבי זה פשוט מרגיש לי כבר כל כך מוזר וקטנוני כל זה. יאלה ביי
אתה יודע שאני גם מעריכה את ר' חיים קנייבסקי?שפרינצא בוזגלו
למרות שהוא לא עושה את כל מה שאני רוצה...

כן, בתור בן אתה לא תבין כמה מביך זה השטות שעשית.

פתאום משהו מרגיש לך קטנוני...
ממש מפתיע שאחרי כל ההטרלות הללו דיבור ישיר איתי מרגיש לך קטנוני.
א גרויסע ישר כח.
אם אתה כל כך רוצה בשלוםמחליף הניקים
אני מוכן לחזור להיות איתך כמקודם, לפני ששוב התחלנו להתעמת.

אני מציע שנעשה שלום בנינו , כמה ימים אחרי י בטבת. אתה מוכן? או שמשוקץ כמוני זה כבר יותר מידי למען השלום.
אני מניחה שלכל מריבה יש 2 צדדים, אבל שניכם תנסו להרגיע קצתתולעת ספריםם

תודה צדיקה על חוות דעתך...שפרינצא בוזגלו

תגובה לא נחמדהתולעת ספריםם

לא, כי שלך ממש שיא הנחמדות העולמית...שפרינצא בוזגלו

אולי תחשבי על העוול שאת עושה כשאת מניחה שיש פה שני 2 צדדים שצריכים להרגיע כשבפועל אחד רגוע מאד (הוכחה: השרשור הזה בעצמו) והשני קופץ בראש כמו תינוק ומטריל ומציק ופשוט מוציא מאיזון ובהחלט צריך להירגע...
את לא מכירה את הסיפור הזה בכלל, אין לך מושג כמה קשה להבליג על רדיפה כזו, כבר הרבה זמן בל"ל מתחזה לנשמה כללית ומתחזה אליו, ומשפיל אותו (ואופס, גם אותי אם הספקת לראות), למרות כל זה נשמה כללית יצא גבר החליט להבליג על כבודו האישי. ואני יודעת כמה זה קשה. למרות שבל"ל פגע בי ממש בקטנה עדיין קשה לי לסלוח, הוא, שבל"ל רודף אותו בסדרתיות כבר יותר משנה מחל. אז כדאי שתעריכי. ומקסימום אם לא, פשוט תשמרי את דעותייך לעצמך. כי בתכל'ס את פה מאלול, בקושי 5 חודשים. הסיפור הזה התחיל הרבה לפני שהגעת לפה. את לא באמת יודעת מה היה לפני, לכן בשביל טובתך האישית (לי הרי לא אכפת שאת מגחיכה את עצמך) כדאי שלא תביעי דעה בנושא שאין לך אודותיו ולו מושג קלוש. מה שיותר משגע זה שדווקא על ההודעה האצילית הזו את מגיבה כמו מכונה 'היו 2 צדדים' ונניח שהיו, את לא רואה שאחד מהם בא לקראת השני ואומר לו שהוא מבליג ומוחל לו על כל מה שהוא עשה? זה לא נקרא בדיוק מירבי 'להרגיע'? איפה העיניים? אשכרה בנאדם כתב במאמץ אדיר שהוא מוחל וסולח על כל הרדיפה נגדו, ומה שיש לך לומר לו זה שהוא אשם והוא צריך 'להרגיע'?
ותכל'ס אני ילדה נחמדה, אבל מטריף אותי שאת רואה מה קרה היום ואתמול ולפני 5 חודשים ולפי זה שופטת. זה לא פייר כי הסיפור התחיל כבר לפני שנה, כשאת לא היית בשטח.
אז באמת אשמח להגיב לך תגובות ענייניות כשתכתבי לעניין.

רק מה שבוזגלו לא מציינת לכם קוראים יקריםמחליף הניקים
שכתבתי בשרשור הזה !! תבדקו למעלה. שאני מציע שנתפייס. אז את פשוט משקרת. נקודה.
אתה ראית אח יקר שכתבתי לו .מחליף הניקים
לא רק כאן. מה אני עוד צריך לעשות? עכשיו ניקית רמזה לי שכבר דיברה איתו, עושה רושם שההודעה שכתב כאן היא לפרוטוקול בלבד.

אני מוכן להכל, גם התנצלות פומבית. רק שיבוא.
...רחל יהודייה בדם
זו לא הודעה חיצונית.
זה נכתב מהלב שלו!
ואתה הגבת בזלזול!
אלו העובדות.

ולא אמרתי שדיברתי או לא דיברתי.
אמרתי ששניכם יודעים שאני רוצה שתתפייסו. זה לא סוד. הרי כתבתי כאן מלא פעמים שאני מקווה שזה ייפסק ביניכם

תפסיק עם ההתחזויות.
זה לא מראה שום רצון כן להתפייס.
תכתוב לו הודעה כנה של התנצלות על כל זה.
אם אתה באמת רוצה להתפייס.

תהיה כן עם עצמך.
אתה פוגע בו בעקביות כאן. אתה יודע שזה לא בסדר.
תהיה גבר ותתנצל.
בלי קשר למה שהוא יעשה או לא יעשה.
רק כי זה הדבר הנכון. וכי כל אדם צריך לדעת שהוא מצידו נקי במאה אחוז.

אמן שתעשה את הדבר הנכון
אני חוזר בי מהמחמאה שנתתי לךמחליף הניקים
חשבתי שהבנת שאת לא צריכה להתעסק בריב שלנו יותר, בבחינת כל המוסיף גורע.

פעם אחת, פעם אחת לא ראיתי שהערת לו על גבי הפורום, וזה מגעיל, מאוד. רק לי את מוצאת זמן וכח להגיב בבוז מעל גבי הפורום.אצלו, גם אם את מעירה, זה בחדרי חדרים.

אז תרשי לי לחזור מהמחמאה שנתתי לך, אני לא משוכנע שאת ראויה לה במאה אחוז. זה מאוד מתעתע.
רחל ראויה לכל מחמאה אפשרית ביקום הנוכחי.שפרינצא בוזגלו

אולי הפרמטרים שלך להענקת מחמאה משתנים, ואז זה לגמרי בעיה שלך...

זהו בוזגלו? מצאת את הפתח לסכסך?מחליף הניקים
את שמחה זה עושה לך טוב? 😏

איך את קופצת כשאת מריחה דם. איזה גועל. כל מה שכתבתי עליך נכון.
נראלי שבקטע הזה אתה באמת מסתדר מצוין בלי העזרה שלי...שפרינצא בוזגלו

לא. לא כל מה שכתבת עלי נכון.
למשל זה  שאני קופצת כשאני מריחה דם. אני תתרנית.

...רחל יהודייה בדם
לא להתעסק בריב שלכם?
זה כבר לא רק שלכם!
זה הפך להיות העניין של כולם כאן!

לתת לך להתחזות אליו ולשתוק?
לא. גם אם זה היה הפוך הייתי אומרת משהו!

אם היית רב איתו בפרטי לא הייתי מתערבת כנראה!

במקום באמת להקשיב למה שאומרים לך בלי לחשוב שכולם נגדך אלא פשוט להבין שאנשים פשוט אומרים את האמת אתה בוחר להיכנס לעמדה מתקרבנת.

מה שקורה בפועל הוא שאתה כבר הרבה זמן מציק לו. ואת זה כולם פה רואים.
והוא לא מגיב לזה כמעט בכלל.
זה העובדות.

אני לא נגדך. אני רק אומרת את האמת.
אמת שהייתי אומרת גם אם זה היה הפוך.
איבדת את זה , תפרשי בשיא.מחליף הניקים
אין מה להגיב לזה, את חוזרת על עצמך וטוחנת מים.
חבל.רחל יהודייה בדם
לא תקפתי אותך. אמרתי את האמת.
כנראה שאתה לא באמת מעוניין להקשיב.

גם אתה חוזר על עצמך.
שוב ושוב. ולא מקשיב לכלום.

חבל.
שיהיה לך רק טוב
אתה נותן ביקורת, ומצפה שיקבלו אותהעברי אנכי

אבל לא מוכן לקבל ביקורת כלפי עצמך?

אתה מתלונן על כולם כאן שהם נקטו צד ולכן הם מגיבים לא נכון

ורק אתה מגיב בצורה שקולה

אז למה אתה לא מוכן לקבל ביקורת?

האם אנחנו מסכימים שההודעה שהוא כתב מצריכה המון המון כוחות נפש?

כן.

האם אנחנו מסכימים שהגבת על הודעה שמלאה בהמון מטען רגשי בזלזול נוראי?

כן.

למה אתה לא מקבל את זה? זו ביקורת נכונה ולכן היא לא מסכימה איתך.

ואני מצטרף ממש למה שאמרו כאן - זה הפך להיות ריב של כולם

ואתה בהחלט נושא באשמה הזאת

אענה לך בקלותמחליף הניקים
אני ממש לא חושב שזה מצריך כוחות נפש. ממש לא. כל אדם בוגר אוהב להראות עצמו חסיד ויכתוב גם דברים מהאולימפוס בכדי לצאת צדיק בעיני כולם. הוא חיכה להרבה ״ישר כח״ ו - ״כל הכבוד״ לזה לא צריך כוחות נפש ידידי הדגול.

הגבתי בזלזול? לא. הגבתי להוציא האמת לאור, למי שזה לא נראה טוב בעין, שירכיב משקפיים. 🤷🏻‍♂️
...רחל יהודייה בדם
נשמה כללית הוא האחרון שיכתוב דברים כדי לצאת טוב בעיני כולם.
ואת זה גם מי שפחות מתחבר אליו יכול לומר.

כן. זה נכתב בזלזול רציני.
יכולת להשתמש בשפה אחרת שתביע בדיוק את אותו דבר רק בלי לזלזל בהודעה רגשית שהוא כתב .
זה מילה שלי נגד שלךמחליף הניקים
אם יש לך מלאך משמיים שיבוא להכריע תביאי אותו כעת או שתפסיקי להגיב לי. כי אין לזה הכרעה .
...רחל יהודייה בדם
אמרת שאתה אדם ישר.
אז אם אתה אדם ישר אתה תוכל לחשוב שוב ולהסכים איתי שהוא האחרון שיכתוב משהו כדי למצוא חן בעיני משהו, הוא כותב את מה שהוא מאמין בו,
ואגב,זה לפעמים אחת מהסיבות שאנשים כועסים עליו.
כך שגם מי שלא מתחבר אליו יכול להעיד שהוא לא יעשה דבר כזה כדי לצאת טוב.

תהיה ישר.
לא חבוב. זו מילה שלך מול מילה של כולם.שפרינצא בוזגלו

הנה זה למשל ממש התעלמות וממה שכתבתי, או אם תרצה מילה אחרתעברי אנכי

"התייפייפות"

ממש התייפיפות.

אמרת קודם שאתה מוכן להתנצל - זאת אומרת שהבנת שפגעת בו.

בנאדם שבאמת פגוע קשה לו לסלוח. נשמ"כ כתב שהוא סולח. רק עוור לא רואה בתוך ההודעה הזאת את הדמעות שירדו באמצע שהוא כתב אותה.

אז כן, הוא כתב את ההודעה הזאת. ו.. הנה תראה כמה אתה מזלזל בזה עכשיו.

"הוצאתי את האמת לאור", אתה יכול להסכים. אבל הנימה שלך הדברים - מה אתה לא יודע שאתה עוקץ? מה אתה לא מבין שהוא כתב את זה ברגישות?

אתה באמת לא מבין למה "כולם משוחדים" ולמה כולם "בחרו צד" ולכן ישר הם נגדך??!?

אתה יותר משוחד. אתה בוחר להתעלם ממה שאתה עושה.

אז אם אתה ככ רוצה להתפשר..

אולי כבר תעשה עם זה משהו?!

תראהמחליף הניקים
אתה לא מצפה שאגיב לשלושתכם בו זמנית כשאתה עושה לי רווח של תשעים מטר בין הודעה להודעה נכון? וגם אם לא, זה לא הוגן.

אבל בפשטות, לא. אני לא חושב שירד לו דמעות. אם היה רוצה לסיים את הסיכסוך היה בא לכאן או לפרטי ומסיים סיפור .

אתה ובוזגלו, וגם רחל, יודעים לדבר גבוה גבוה , תגידו אתם שפויים? מזה יעזור עכשיו התפלספויות? חלאס . רוצה להתפייס שיבוא לא רוצה סלאמת.

אמרתי את שלי, מכאן והלאה לא אגיב יותר.
אם אתה ככה מתעלם מכולםעברי אנכי

אל תתפלא שכולם חושבים שאתה הבעייתי בויכוח

פשוט מבקשים משניכם - משני הצדדים.

תעשו עם זה משהו כי הויכוח הזה הוא כבר נחלה של כל הפורום וכל הפורום כבר רוצה שזה יגמר

אז במקום להגיד "בואו נפתשר" אני ממליץ ששניכם תעשו עם זה משהו כבר

חמוד. להתעלם לא התעלמתימחליף הניקים
אבל אני לא מתכוון לבזבז את כל הזמן שלי לפני שבת להצדיק את עצמי. אני חושב שהנושא הוברר . אני אגיד מילה ואתם תענו לי , אתם תגידו ואני אענה. אין לזה סוף.

הוא רוצה להתפייס ? שיכתוב לי . נקודה סוף. שבת שלום
הנושא הוברר? למה כולם חוץ ממך חושבים אחרת?עברי אנכי

אולי נוח לך עם עצמך במקום להתעמת עם המציאות שפגעת?

"הוא רוצה להתפייס שיכתוב לי"?

מה יש לך??? למה אתה כזה קר, מזלזל ומתעלם מכולם?

מה אתה חושב? סתם כולם נגדך?

אז הנה, אתה מבקש שאף אחד לא יהיה משוחד לאף צד. אתה המשוחד הגדול ביותר

אתה בוחר להתעלם מהמציאות כי זה נוח לך

וכתוצאה מזה אתה פוגע.

אם אתה באמת רוצה להתפייס אל תחכה להודעה ממנו, אלא תתנצל כמו גבר. בלי ציניות או עקיצות או זלזול. תתנצל באמת. תבקש סליחה ותצטער על העובדה שפגעת בבנאדם.

ישנתי המון בשבתמחליף הניקים
בכדי להגיב להגיגים שכתבת כאן. שבוע טוב !!

אז ככה . כתבת שאני מזלזל בכולם, מיזה כולם תזכיר לי? אתה בוזגלו ורחל? סה״כ שלושה. רוב הפורום לא הגיב בשום שרשור והבין שבסכסוך שבו יש צד שלא מוכן להתפשר (לא אני) אין להכנס.

דבר שני, אני ממש לא אתנצל. כי אתה מתנהג בצביעות. אתה- משוחח איתו בפרטי ושומע רק צד אחד ללא שטרחת לכתוב לי ולשאול אותי למה גם אני* אולי מקרה, נפגעתי ? אז אתה תמשיך לחיות בלהלנד שמישהו יקשיב לך בסיטואציה כזו .
אהלןמחליף הניקים
רק בגלל שנהגת בצביעות, ואני רואה עכשיו שערכת את ההודעה בכדי שלא יראו כולם מה שכתבת . אני אשים את צילום המסך מהתגובה שלך. אתה חכם מספיק בכדי לכתוב משהו? תעמוד מאחוריו ואל תמחק לי שעה לאחר מכן.

עכשיו אני הצבוע??עברי אנכי

מחקתי את התגובה הזאת כבר ממזמן, כמה דק אחרי שקראת אותה

כי נשמע ממנה בצורה מסויימת שאני תומך בך.

תקשיב, אתה פוגע. זה בלי ספק.

מה לעשות שבגלל שאתה ראש בקיר ולא מוכן להקשיב לאף אחד שמדבר איתך, אז אני באמת חושב שעל הצד השני (זה שנפגע בכל הסיפור הזה. דהיינו שפרינצא ונשמכ) שיפסיקו לריב איתך כי לא מעניין אותך לקבל ואתה הכי צבוע בעוד שאתה מוחה על זה.

לא חזרתי בי מההודעה ההיא, ודעתי לא השתנתה בכל הדיון כאן, אתה זה שפוגע כאן וזה ברור.

מחקתי אותה כדי שלא יראה כאילו אני מסכים עם מה שאתה עושה

אלא פשוט אני חושב שהם צריכים להפסיק להתייחס אליך כדי שתפסיק לזלזל ולפגוע בהם כמו שאת עושה וממשיך לעשות מצויין.

חברמחליף הניקים
זה ממש יפה שאתה צועק ככה אבל זה ממש לא אומר שאתה צודק.

הטענה הבסיסית שלך אומרת שמי שפגע צריך לבקש סליחה? אוקי בסדר , אם כך יש כאן שני צדדים. ואל תספר לי סיפורי פוגי מי עשה מה לפני , כמו שאינך מצפה מאיראן וישראל להשלים תוך יום, כך גם פה. שני הצדדים צריכים לבוא לקראת השני, אני את גילוי הדעת שלי עשיתי בכך שכתבתי לו שברצוני להשלים, יותר מיזה? לא אעשה כי אין טעם. אם הוא בוחר לא להגיב דבר על זה, מי אני שאתווכח איתו?

הגבתי לך רק לטענה האיבלית שלך שמי שצריך להתנצל הוא רק אני. אז זהו שלא. אני מחכה להתנצלות באותה מידה. לא מוכן לקבל את זה? אז תמשיך לצעוק ונראה מה יצא לך מכל זה.

שבת שלום
זה לא מעניין מי התחילעברי אנכי

אתה רוצה להשלים איתו אבל ממשיך לעקוץ ולפגוע?

אתה לא מוכן להודות שהגבת בזלזול להודעה שהיה לו ממש קשה לכתוב אותה.

אני חושב שעצם ההודעה הזאת שהוא כתב הוא בא לקראתך הרבה הרבה הרבה יותר ממה שאתה באת לקראתו. אין מה להשוות בכלל.

אני מבין שאתה לא קולטמחליף הניקים
אז אני אנסה לפשט את זה שיהיה מתאים לרמה שתוכל לעכל. כי אני שם לב שאתה מתקשה.

מי ממשיך לפגוע? תגיד אתה הכל בסדר איתך? הוייכוח שלנו הסתיים ממזמן. אני לא יודע באיזה סרט אתה חי. אני עשיתי הוא עשה, זה הזמן להשלים. לא הבנתי מה אתה לא מבין פה? אתה עד כדי כך קשה הבנה? וסליחה על המילים הקשות אתה פשוט חוזר על עצמך.

תפסיק להגיד פוגע, זה קרה כבר. תרצה או לא. מעכשיו יש אפשרות להשלים. וזהו. זה הכל ככה פשוט.

להחמיא לי שאני חכם זאת טענה מאוד עניינית בדיון שלנועברי אנכי

הויכוח הסתיים ממזמן? אמ. טוב. שאלתי אותו הוא לא חושב ככה.

גם שפירנצא לא

וגם כל מי שהגיב לך בשרשור הזה לא חושב ככה...

אה. אז כולם טועים חוץ ממך...

אתה ממשיך להגיב בציניות, לעקוץ, ובוחר להתעלם מהאמת שאתה מגיב בזלזול על מה שאומרים לך. אתה עושה הכל כדי לא להגיע להסכמה

ובדיוק לכן כתבתי מה שכתבתי בהודעה הראשונה, שאני מצפה מהם שהם יפסיקו להגיב לך ושיתעלמו ממך כי אתה מגזים ועובר גבולות כמו שכל הפורום כבר קלט.

אתה יכול לקחת המילים שלי ולזלזל בהם, כמו שעשית לכל מי שכתב כאן בשרשור

ואתה יכול גם לחשוב "למה כולם נגדי?" או שהם עשו קנוניא.. דבר שמאוד הגיוני, או שיכול להיות אולי אולי שיש צד הכי קטן בעולם - שגם אתה יכול לטעות. וטעית. ופגעת. ואתה ממשיך להתכחש לזה כאילו זה לא קרה ולא זלזלת באף אחד. אפילו בשרשור כאן תקרא כמה אנשים הוצאת מדעתם בזלזול במה שהם אמרו והתעלמות מהם. זה לא שכולם נגדך - כולם מסתכלים על המציאות וחושבים שאתה טועה. אז במקום להחמיא לי על כמה שאני חכם, אולי פשוט תהיה מרוכז בדיון הזה, תחשוב, תסתכל, תבין שטעית, ותהיה גבר ותתנצל כמו שצריך. שיכאב לך על העובדה שפגעת במישהו. ועל העובדה שאתה מזלזל באחרים. ועל העובדה שכל הפורום נכנס לדיון הזה בעל כורחו.

ואם אתה לא רוצה לעשות את זה - אל תאשים אף אחד אחר בזה ש"הוא לא שלח לך הודעה". אתה מגזים, וזה לא עובד ככה. הוא נפגע ממך. מאוד. מאוד.

ההודעה שהוא כתב מפוצצת ברגש, ותסתכל בכל הפורומים שהוא שלח את ההודעה הזאת, בכל התגובות שהיו שם (חוץ משלך כמובן), כל התגובות מלאות הערכה והוקרה על הבגרות של ההודעה הזאת שהוא שלח. אז כן - כולם הבינו שהוא עשה משהו גדול בהודעה הזאת שהוא שלח. ואתה ממשיך להתכחש למציאות.

טוב.

בעיה שלך.

חחחמחליף הניקים
ואתה באמת חושב שאקרא את המגילה הזו? אני אקרא אותה בפורים.

או במוצש נראה אם יהיה לי כח. כנראה שלא הבנת אז אכתוב שוב- שנינו נפגענו וזה כ-ב-ר קרה. שוב ? אולי המוח שלך לא עיכל את זה. זה כבר קרה. קרה. כמו קור וחום ? קרה. ולכן, אתה תמשיך לכתוב מגילות ואני אמשיך לשאוף להשלים ולהשאיר את כל זה מאחורה.

שבת שלום.
שבוע טוב!!מחליף הניקיםאחרונה
קראתי את ההגיגים שלך! מזל טוב לי . זה היה קשה, אחרי הכל מגילה די ארוכה.

אז ככה , אני פשוט אענה לך בתשובה הכי פשוטה וקטנה - צביעות. כןכן.

במקום לכתוב לי בפרטי ולהבין את המקרה לאשורו, אתה מתכתב איתו בפרטי ושומע רק צד אחד. שופט אתה לא תהיה, ואין מדובר בשופט סנהדרין אלא בשופט בבית משפט של גויים. —- אתה לא יכול לשמוע צד אחד בלבד ואז לבוא לפה ולהתרעם שאני ״אדם קר״ . זה לא עובד ככה חבריקו. מקווה שהפעם הצלחת לעכל את המידע הפשוט הזה.

שבוע טוב .
התגובה הזו שלך אליהמחליף הניקים
מעידה יותר מכל את מה שטענתי , את מתנהגת בצביעות ונוטה רק לצד של ״נשמה כללית״ . חבל מאוד. תעשי תשובה .
אני לא נוטה לצד של נשמה כללית.שפרינצא בוזגלו

אני פשוט נגד הצד המתעלל.
אם נשמה כללית היה מתחזה אלייך בעיקביות (והוא יכול כי זה ממש קל) גם עליו הייתי יוצאת.
הוא קורא לך חזיר? תחזיר לו באותה נימה.
אמר שאתה מטומטם? תגיד גם אתה.
אין טעם להחזיר באי מידתיות. אתה מחזיר פי 10 יותר חזק ולכן זו כבר לא התגוננות אלא התבריינות.

מי שנכנס לריבמחליף הניקים
שידע גם לצאת ממנו. אני לא על תקן של לעשות לו את העבודה. אם הוא חושב שלכתוב עלי דברים כאן ואז לקבל עריכה ובצדק, מהמנהלת. יתן לו משהו בסכסוך הזה הוא טועה, והוא הבין את זה בדיעבד.

ואת? אני בכלל לא רוצה לפנות או לדבר איתך. צדק ממך והלאה . אל תכתבי לי יותר
אשרייך לגמרימחליף הניקים
את אדם ישר ואל תתני לאחרים לשנות את זה. תדעי לך, שהתורה מעידה באדם לשמוע את שני הצדדים לפי משפט הסנהדרין. מה שבוזגלו מבקשת ממך הוא לשפוט אותי לפני שאת שומעת אותי .

אשרייך וכל הכבוד לך.

״לא תגורו מפני איש״
תרשו לי להגיב שוב למה שנכתב כאןמחליף הניקים
1. מי שסולח מכל הלב, לא פותח את השרשור במנייה של כל העוולות שלטענתו* נעשו לו.

2. מי שסולח באמת, לא פותח שרשור בכל פורום כמעט, בכדי שיגידו לו ״כל הכבוד״ אלא כותב הודעה פרטית לאדם איתו הוא מסוכסך ועושה איתו שלום.

3. השרשור הזה נועד רק בכדי לפרסם שנעשה נגדו איזה עוול לטענתו* ולא קשור בשום אופן למחילה. הוא ידע שהמנהלים לא יאשרו משהו כזה (מה שאכן קרה בפורום צמ״ע . שם השרשור נמחק) אז הוא הוסיף שהוא מוחל לי. על זה נאמר נו באמת.

שלום ושבוע טוב לכולם.
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירותאחרונה

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילהאחרונה
מדהים!
שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

בדידותהרשפון הנודד

למה אפשר לחוש בדידות ברמה כמעט משתקת והאם זה אמיתי ומה אפשר לעשות עם זה?

לכן לנוער יש תנועות נוער. מפגשים, פעילויותפ.א.
כן אבל זה מרגיש לי קצת בריחה משום מההרשפון הנודד
בריחה? אשמח שתסבירפ.א.

אתה מרגיש בדידות כי אין לך חברים? מה עם חברים לכיתה בלימודים?

אתה לא חבר בתנועת נוער? 

זה לא זההרשפון הנודדאחרונה

זה הנקודה יש לי חברים אבל אני לא רוצה לבנות את הקשר שלי רק בשביל להרגיש שיש לי חברים ואני לא בודד...(מוזמן להסתכל בשרשור החדש על ללכת לסניף מעורב שאתה לא כל כך מאמין בזה אבל צריך בסוף חברה..)

...הרמוניה

א- אדם בסופו של דבר מול עצמו גם כשהוא עם חברים וגם כשהוא לבד... האם אתה מהווה חברה טובה לעצמך? 

מעניין לך עם עצמך? האם אתה חבר טוב לעצמך (רגשית)?

תכנס פנימה. בכל אחד יש עושר פנימי וזה תענוג לגלות אותו.

ב- נסה לשים לב לזה שאתה אף פעם לא באמת לבד, תמיד מושגח בידי מישהו שאוהב אותך אהבת עולם...

אולי יעניין אותך