הויכוח הסתיים ממזמן? אמ. טוב. שאלתי אותו הוא לא חושב ככה.
גם שפירנצא לא
וגם כל מי שהגיב לך בשרשור הזה לא חושב ככה...
אה. אז כולם טועים חוץ ממך...
אתה ממשיך להגיב בציניות, לעקוץ, ובוחר להתעלם מהאמת שאתה מגיב בזלזול על מה שאומרים לך. אתה עושה הכל כדי לא להגיע להסכמה
ובדיוק לכן כתבתי מה שכתבתי בהודעה הראשונה, שאני מצפה מהם שהם יפסיקו להגיב לך ושיתעלמו ממך כי אתה מגזים ועובר גבולות כמו שכל הפורום כבר קלט.
אתה יכול לקחת המילים שלי ולזלזל בהם, כמו שעשית לכל מי שכתב כאן בשרשור
ואתה יכול גם לחשוב "למה כולם נגדי?" או שהם עשו קנוניא.. דבר שמאוד הגיוני, או שיכול להיות אולי אולי שיש צד הכי קטן בעולם - שגם אתה יכול לטעות. וטעית. ופגעת. ואתה ממשיך להתכחש לזה כאילו זה לא קרה ולא זלזלת באף אחד. אפילו בשרשור כאן תקרא כמה אנשים הוצאת מדעתם בזלזול במה שהם אמרו והתעלמות מהם. זה לא שכולם נגדך - כולם מסתכלים על המציאות וחושבים שאתה טועה. אז במקום להחמיא לי על כמה שאני חכם, אולי פשוט תהיה מרוכז בדיון הזה, תחשוב, תסתכל, תבין שטעית, ותהיה גבר ותתנצל כמו שצריך. שיכאב לך על העובדה שפגעת במישהו. ועל העובדה שאתה מזלזל באחרים. ועל העובדה שכל הפורום נכנס לדיון הזה בעל כורחו.
ואם אתה לא רוצה לעשות את זה - אל תאשים אף אחד אחר בזה ש"הוא לא שלח לך הודעה". אתה מגזים, וזה לא עובד ככה. הוא נפגע ממך. מאוד. מאוד.
ההודעה שהוא כתב מפוצצת ברגש, ותסתכל בכל הפורומים שהוא שלח את ההודעה הזאת, בכל התגובות שהיו שם (חוץ משלך כמובן), כל התגובות מלאות הערכה והוקרה על הבגרות של ההודעה הזאת שהוא שלח. אז כן - כולם הבינו שהוא עשה משהו גדול בהודעה הזאת שהוא שלח. ואתה ממשיך להתכחש למציאות.
טוב.
בעיה שלך.