זה קבוצה של נוער...
למה יש כאן אנשים בני 30+ נשואים?
זה קבוצה של נוער...
למה יש כאן אנשים בני 30+ נשואים?
זה לא הגיוני!!
"זה כמו שאני יהיה בקבוצת הריון.. אני לא קשורה". אם את לא קשורה לקבוצת היריון, משמע שלא היית בהיריון.
מגובלת-אחרונהסתם, אנערף
מה יש לאנשים מבוגרים (ומשום מה זה בעיקר אם לא רק גברים) לחפש בפורום של ילדים?
וזו הזדמנות טובה להזכיר: היזהרו מטיפוסים שפונים אליכם בשיחה אישית, ואם מישהו מדבר איתכם - שימו לב אם יש משהו חשוד או מוזר בהתנהגות שלו ודווחו למנהלים. מסתובבים כאן גם אנשים עם כוונות לא טובות.
כללים לגלישה בטוחה בערוץ, טרולים והדיווח עליהם
חשוב! - נוער וגיל ההתבגרות
נכתב כאן שם של ניק ספציפי של מבוגר שמגיב כאן תדיר, והגבתי שאכן.
אז עכשיו בלי להזכיר שמות - אני מבהיר שמה שכתבתי מתייחס לאף אחד ספציפי, ולכל אחד מהם בנפרד. כולם כולל כולם.
שמרו על עצמכם ותהיו עירניים.
בצמ"ע יש מלא נוער שמגיבים
א. גם לאנשים נשואים יש ילדים ובני נוער- והפורום יכול לסייע ולהבין את הלך רוחם, הדברים שמעסיקים אותם
ולנסות להכנס קצת יותר ל"ראש שלהם" וכו
ב. מאותה סיבה יכול להיות שיש פה גם כאלה שעובדים עם בני נוער (כמוני למשל) מחנכים, מורים וכו
ג. עוד סיבה זה שא/נשים פשוט נהנים להביע את דעתם בכל מיני נושאים מענינים- בלי תלות במי פתח את הדיון
אודותם. מה גם שהרבה פעמים הפורום מפורסם בראשי- כך שזה מושך לכאן אנשים.
ד. מאותם סיבה גם אנשים לא נשואים מגיבים למשל בפורום נשואיים טריים- לפעמים זוית שונה,
או דווקא מישהי חיצוני יכולים לתת עצה יותר טובה.
ה. אני לא רואה בפורום כזה שמיועד במובהק לבני נוער- כי אם זה היה המצב
היו יכולים לעשות פורום סגור ושלום על ישראל... זה פורום ש"עוסק בבני נוער" וזאת נקודת הבדל די גדולה.
להבדיל מצמ"ע ששם הכניסה היא בפירוש לבני עשרים ומעלה, ועדיין יש שם לא מעט פולשים...
ו. להפעיל שיקול דעת, לא כולם ברשת טובים ונחמדים- אך מנגד גם לא להיות פרנאויד יתר על המידה
כמו שחלק מהמנהלים נהנים להיות
מגובלת-זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים