חזרנו היום וההורים יצאו לבקר משפחה ואני באה ורואה של"הפתעתי" החדר מסודר.. מרגישה כל כך כפוית טובה אבל הרגשתי שחיטטו לי בלב! מסתבר שאמא שלי היום לא הייתה בבית ואבא שלי החליט בשיא חמידותו וטוב ליבו לקפל הכול ולשים בארון שמיועד לדברים אחרים.. והיה על המיטה מלא תחתונים שלי ודברים אישיים וכל מיני פתקים וזה פשוט לא עשה לי טוב! להיפך זה עשה לי רע! וזה שזה עשה לי רע גרם לי להרגיש עיד יותר רע כי על מה אני מתלוננת אבל אני באמת לא צריכה את העזרה הזאת! זה רק מבלגן לי יותר וחודר לי ממש לפרטיות!! ואמרתי בעדינות לאבא שלי בטלפון ואמרתי לו שאני כן מסדרת (כי אני באמת מסדרת פשוט כל יום קצת) והוא אמר בחצי צחוק "אני רואה איך את מסדרת". ואמר "צריך כל פעם שמוציאים כביסה נקייה ישר לקפל.. באמת אבא? צריך הרבה דברים ולפעמים אין כוח לזה. קשה לי כל כך.. מרגישה חנוקה. וניסיתי להגיד בעדינות שזה רק מבלגן לי יותר ויש לי את הסדר שלי ואבא שלי אמר אם מבולגן מסדרים. ולא מבין שאני לא רוצה וזה
לא נעים לי!! ומרגישה פשוט מגעילה.. אבל באמת באמת שאני לא צריכה את העזרה הזאת.. אני צודקת בהרגשה שלי? כפוית טובה?? אוך שה' יעזור לי.. כמה תחושות אשמה יש לי על התחושות האלה.. אבל לא רוצה שיכנסו לי לסדר שלי.. אם הקצו את החצי חדר הזה לנו אז לא צריך לעניין מה קורה שם.. ואפשר לשאול אם זו העזרה שאני צריכה ולא לכפות עליי ולגרום לי להרגיש רע.. עכשיו ההורים שלי חזרו וסתם תקועה בחדר. וקנינו לקטן כמה דברים אז ישר אבא שלי אומר אה קניתם לו ככה וככה? כי גם הם עוזרים לנו בקניות לדברים שלו למרות שאומרת שלא צריך ולא מבקשת.. ומרגישה בכלוב של זהב. הורים מפנקים ונותנים אבל הנפש שלי צריכה דברים אחרים.. לא יודעת איך להתמודד עם כל התחושות המנוגדות האלה.
וכשאלד נישן עם שני הקטנים בחדר אפילו שיכולים להעיר איד את השני כי לא בא לי שכשהגדול מתעורר ישר יקומו אליו גם וישאלו מה יש לו כשבפועל לא באמת יודעעם להרגיע אותו ומה הוא צריך..
ושונאת שנותנים לי משהו שלא ביקשתי או הייתי צריכה.זה גורם לי להרגיש מחויבות כזאת שלא ביקשתי בכלל זה יותר עול מאשר עזרה.
תודה למי שקראה עד הסוף חייבת איזה עצה או מילה טובה או חיזוק או אפילו להסתכל על הדברים אחאת או הצדקה לתחושות שלי אני כבר משתגעתתת!!
אבל יהיה יותר טוב.