וכמה מצפון שיש לי על זה אני לא מצליחה לא. כל פעם מסיבה אחרת.
סופים גדולים של לחמים
מרק משבת שכבר חומם פעם אחת בראשון
אוכל שנשאר וסתם נשכח במקרר ואז אחרי יומיים כבר לא...
ירקות שנתקעים במקרר ומרקיבים
סלטים של שבת (וואו תמיד 🤦♀️)
כל מיני פריכיות ועוגיות שלא טרחו (טרח!!!😠) לסגור בשקית ואז הם כבר לא טעימים...
וזה לא שאנחנו מפונקים.
אוכלים בכיף אוכל משבת או מאתמול.
פשוט שמה לב שזה יוצא יותר מדי.
וכן. אני מעדיפה לזרוק עכשיו את הפתיתים שנשארו ולא "אולי מישו ירצה מחר" ואז חזרוק בעוד שבוע מסריח מהמקרר.
איך אצלכן?
מזדהות?
פתרונות?
זרמו...


)