עצובה כי אני מבינה שאי אפשר ממש להגן. אותי הטרידו פעמיים בחיים
***קטע לא צנוע לפניכן*****
פעם 1 כשהייתי ילדה והלכתי עם אחותי הקטנה בדרך חזרה מגן שעשועים ואיזה בחור עצר אותנו אם אנחנו יודעות שגברים עושים חלב, ושאל אם נרצה להיכנס לראות אותו ואת אשתו עושים דברים (ואני הייתי בערך בת 9, ודי טמעית, מזל שאחותי היתה איתי ושיש לי חוש אחריות מפותח! כי פייר, הייתי סקרנית והייתי נכנסת - השגחה פרטית, נכון?? לא חושבת שהייתי יוצאת.....) אז הוא הדגים לנו (ברחוב, כן?) איך גברים עושים חלב, ואז אמרתי לו תודה רבה, ושאני מוכרחה להחזיר את אחותי הביתה, וכשהגענו שאלתי את אבא אם גם הוא עושה חלב? והוא התחיל לצרוח כמו מ שצריך וגע, ואמא שלי הגיעה קצת אחכ והרגיעה אותי שהכל בסדר, ושלא עשיתי משהו רע, ובערב הגיעה ניידת וחיפשנו אותו בשכונה.
פעם 2 - נרדמתי באוטובוס בלילה וכשהתעוררתי איזה גבר זר משש לי את החזה. איכס!!! כבר הייתי מבוגרת ועם ילדים. חבל שלא ידעתי שאפשר לדרוש מהנהג לנסוע ישר לתחנת משטרה.
אז אני הולכת עם הילדים לגן שעשועים, מכירה טוב בתים של חברים/חברות. יודעת איפה הם נמצאים כל הזמן. אבל. הם גדלים. מהר. הגדולה כבר יוצאת ובאה די חופשי (אחראית ומעדכנת) אבל אני הרי לא יכולה ללוות אותה לכל מקום כל הזמן, נכון? אז אסור לחזור לבד בחושך ותמיד מודיעים. וזה המקסימום שלי בשלב הזה.
ולא כל האנשים שוחרי טוב.
זהו.
לא יודעת בדיוק מה אני רוצה מכן. אולי רק לשים את העצב שלי פה.
.