אז זה מה שקרה באמת..בקטנה
חברתי היקרה עברה אודישניפם לכוכב נולד..עברה עוד אחד, הגיעה לבא שאחריו, וקיבלה הודעה מהאולפנה שהיא מושעית מבי"ס.
זה לא הסתכם בזה שהיא מושעית היא גם חטפה על הראש מהמנהל, המורה וכל מיני מדוברים אחרים..
פנינו אנחנו- החברות, ותהינו 'בקול' קצת, הלכנו לרב שלנו ושאלנו אוו מה נסגר, ישבנו שיעור שלם ודנו על כך, ובאמת- לא הבנו!
מצד אחד האולפנה שאומרת- אלה הכללים שלנו רוצה? תהיי פה, לא רוצה? להתראות. וחוצמזה- סותר את ההלכה.
מצד שני, אנחנו- להשעות?! איפה האזהרה? ההסבר? סתם ככה לבוא ולהעיף? אין משהו באמצע? וחוצמזה תמיד אפשר לשמור על גדרי הצניעות, מעבר לכך- כל בת תעשה כרצונה אחרי שעות ביה"ס..מה האולפנה מתערבת ["כביכול"..] בחייה?
מה דעתכם?
הדיון נגמר בטונים גבוהים והרבה עגמת נפש, אבל לבסוף הגענו לשרה על הקמת כוכב נולד דתי לבני נוער, ואפילו ארצי אם נריץ את זה..אבל זה כבר לשרשור אחר .
עד כאן,
בשורות טובות, טוב ושמחה.
יומוצלח! .
את באמת חושבת שהתקנון של האולפנא הוא תקף רק בשעות-Rעות-
בס"ד

של הלימודים?!
אחרי צהריים לא?!

ללימודים אני צריכה לבוא עם חצאית ואחרי צהריים אני יכולה ללכת ערומה כן?!
למה זה?!
את באמת מסכימה עם המשפט שכתבת "מעבר לכך- כל בת תעשה כרצונה אחרי שעות ביה"ס..מה האולפנה מתערבת ["כביכול"..] בחיי"

האולפנא שלך צודקת.."קול אישה בערווה זה הלכה מפורשת..בת ששרה מול בנים [!] אין רב שמתיר! אין פה את העיניין של ההזהרה..
את לומדת במקום דתי!..את יודעת מה רף הציפיות שדורשים ממך בתור בת דתיה!תכבדי את זה..
מה יש פה להזהיר?! היא לא יודעת את זה לבד?!
היא באמת חשבה שאולי המנהל יבוא להצביע לה?!כי מה?! באולפנא היא דתיה אח"צ חופש..

זה לא נכון!
ההנהלה ממש צודקת שהיא העיפה אותה!
זה מוריד את הרמה! זה מוריד את השם של האולפנא!
את באה ללמוד במקום דתי..תכבדי את זה..

תתאפקי עד אחרי י"ב אם את מרשה לעצמך לעבור על זה!! אבל למה לעשות בדווקא?! היא ידעה טוב מאוד שזה מה שיעשו לה!!..

למה לא לכבד את המקום שאנחנו נמצאים בו..
בּוֹר שֶׁשָּׁתִיתָ מִמֶּנּוּאַל תִּזְרֹק בּוֹ אֶבֶן. פרוש: אל תגמול רעה  למי שעשה לך טובה -זה בדיוק מה שהיא עשתה..
חוצמז'ה שאני לא מדברת על חילול ה'..

כוכב נולד זה תוכנית שכל ע"מ ואשתו רואים אותה..
אם האולפנא היו משאירים אותה כמה בנות אחריה היו הולכות גם..כי עובדה האולפנא לא העיפה מיד..או לא העיפה בכלל אז סימן שזה לא כזה נורא!
וזה נורא! היא עוברת על ההלכה!!!!!!

האולפנא עשתה את הדבר המתבקש..אני עם ההנהלה..

חיים יפים..
אני לא מסכימה איתך Rעות...שיראל:)
גם אם המעשה שעשתה הוא לא מתאים לאולפנה,
תחשבי שהיא סתם קיבלה מכתב שהיא מושעית מהאולפנה...
ואני לא חושבת שהגישה הזאת טובה...

אני הייתי רוצה לפרט יותר פשוט אינלי זמן...=]
אכן.. מבחן במטמטמטיקה... =]
מסכימה בכל מילה עם רעות.שיראל.
אבל למה לא להזהיר או לדבר?נועמיק
לפני שמעיפים?
אולי לא ידעתי שזה לא בסדר?
אולי בדיוק התחרטתי לפני שקיבלתי את המכתב?

מעבר לזה שזה ממש לא יפה להעיף את  התלמידה בלי לתת לה שום יחס,כאילו לא הכרנו אותה מעולם,זה גם ישפיע על שאר התלמידות,שרואות שאין לבית ספר עניין לעזור להן,אלא רק לשמור על השם שלו.
מי שהולכת לכוכב נולד-לוחמת תמורות
בס"ד!!!

בטוח חשבה על הצעד הזה והשפעותיו.
מסכימה איתך, רעות.לוחמת תמורות
לא קראתי את התגובות האחרותאלישע בן אבויה
בס"ד

בכל אופן, לו הייתי ראש ישיבה - לא נראה לי שהייתי עושה הרבה פגישות לפני שהייתי זורק לכל הרוחות אפילו בן שהולך ל'כוכב נולד'. אבל אולי אני לא דוגמה, כי הייתי זורק לכל הרוחות גם את הנוהגים לדבר בתפילה ולכלות את זמנם בבית המדרש. בכל אופן, אני ממש ממש לא חושב שיש מקום לאזהרות בנושא הזה. אם מישהו היה הולך לאחת התוכניות המטורפות עם משימות לחולי נפש והיה אוכל שם מול המצלמות משהו שהוא 'רק איסור דרבנן' היית מזהירה אותו? אני לא. ואני מאמין שרוב האנשים שמנסים לנהל מוסד דתי אוחזים באותה דעה.
יש לי גם חברה כזאת.. אבל בלי קשר-מיטל
דעתי-

מצד אחד- האולפנה צודקת שזה מפריע לה.. כי באמת כשישאלו אותה נגיד איפה היא לומדת והכל זה דיי יוריד את הערך של האולפנה..

אבל מצד שני- להעיף זה דבר שאני נגד.. כאילו.. , אחלה, היא לא עושה לכם שם רע.. אבל עכשיו היא תדרדר וסתם, כי היא עשתה אודישנים לכוכב נולד..

זה סוג של צביעות.. כאילו "אנחנו דואגים לטובתה האישית של כל ילדה" .. אבללל "אם היא לא הולכת בדיוק כמו שאנחנו רוצים לא אכפ לנו לזרוק אותה לרחוב"..

ובכוכב נולד יש באמת בעיה הלכתית.. אבל אם מישי רוצה ללכת- שתלך.!
^^אני חושבת שאת ממש צודקת^^^אביה =)
מצד אחד, יש סיבה להעיף אותה, היא עשתה באמת משהו רע, משהו שאסור, לגמרי,
אבל מצד שני- אני לא חושבת שזה הפתרון...
אז מה, אז העפתם אותה, ועכישו מה?היא פשוט תעבור אולפנה ותמשיך את זה משם...
מה עשיתם בזה?
 במקום לשבת ולהסביר לה למה כדאי לה לא לעשות את זה , שהיא תבין מעצמה שזה לא טוב, וע"י ההבנה הזאת היא תגיע למסקנה שעדיף שלא ותעזוב את זה מעצמה, אתם מענישים אותה.
חוצמיזה, בתור האולפנה, שאמורה לחנך ולפתח את האישיות של הבת, יש להם גם אחריות עליה, ואם קורה דבר כזה הם גם צריכים לדבר איתה ולברר- מאיפה זה בא? ילדה שלומדת באולפנה, דתיה, שמכירה תמצוות וכל זה- הולכת ועושה כזה דבר. מה  קרה לה? איפה טעינו?. מי אשם.???
אז נכון, זה ממש דבר חמור והכל, אבל זה לא הדרך לטפל בזה, כי בצורה כזאת היא לא תפסיק, אלא תמשיך.
לדעתי..אנונימי (פותח)
המון פעמים חבר'ה בגיל כזה הם בכלל לא מודעים לבעיה שבענין. ממש כדאי להסביר להם והרבה פעמים הם ישר יקלטו מה הם עושים ויגידו וואי איזה אהבל אני, אצלי לפחות זה קרה
עשינו מעשה שמבחינת הישיבה הוא ממש פסול ואם היו תופסים אותנו היו מעיפים אותנו ישר, אבל תוך כדי המעשה נכנס אחד השמיניסטים (היינו אז חמשושים) בחור ממש אחלה גבר לחדר וניער אותנו אמר לנו מה אתם גנובים על כל הראש תתעוררו הסביר לנו טיפה וישר כל החברה קלטו את העינין וחזרו בתשובה אנחנו לא נחשבים החבר'ה המקולקלים של הישיבה  או משהו כזה סתם לא חשבנו על זה שזה בעיה.
כל מקרה לגופו כמובן אבל כדאי גם לחשוב על הכיוון  הזה.
מה לא מובן?מורוש'
זה מאוד הגיוני שישהו אותה בלי כל אזהרה! זה דבר שנוגד את כללי ההלכה ובמקרה שלה גם את כללי האולפנא. זה ידוע שלבת אסור לשיר לפני גברים... אני ממש אוהבת לשיר וכל הזמן חולמת לעמוד שם אבל זה לא אפשרי! זה מעצבן אותי מאוד, אבל אני לא ילך לשם! ואני בעד כוכב נולד לדתיים. הרבה אנשים מוכשרים ויודעים לשיר ולנגן ובגלל ההלכה הם לא עושים עם זה כלום, וזה ממש חבל! יאללה, כוכב נולד לדתיים!!!
מזתומרת?דוסית גאה!
שאולפנא דתית תסכים לתלמידה שלהם ללכת להופיע מול גברים באיזה תוכנית מטופשת???

איפה השכל????
ברור שהם יעיפו אותה!!!
ברור, נכון שיעיפו אותה, אבל-אביה =)
להעיף אותה זה לברוח מהבעיה ולא להתמודד איתה, כי היא תמשיך את זה.
לע"ד, זה רק מביא עוד אנטי אולפנה..בקטנה
הרב בא והסביר שהוא ממש בעד לפתח כשרונות [והוא הציע כוכב נולד לדתיים] והוא יצא ממש אחלה כאן אבל, הצעד החריף של העפה ממש גורם לך אנטי, במיוחד בגיל הזה שכל מה שמחפשים זה רק במי להיכנס וכמה שיותר  חזק..
ויודעים מה? כמוכם גם כל הצוות היה המום איך אנחנו כ"כ בעד העיניין.
[תבינו, אנחנו לא מהאולפנות ש"וואוו" אבל עדיין, יש דתיים יש דתיים..אנחנו מהסוג השני..וקשה לבוא ולשפוט אותנו אם לא מכירים כ"כ טוב, ולכן מבפנים אני אומרת שאפשר להבין את הבעד הזה ואת התמיכה בחברה שתלך לכוכב נולד.]
מחזק את "בקטנה" בתגובה זו ועוד דעה לגבי 'כוכבאיציק הג'ינג'י
זה רק מביא אנטי ומרד במיוחד בגיל זה.
ובכלל באולפנות שלא מוגדרות כחרדי או חרדי-לאומי.

לגבי תוכנית הראליטי 'כוכב נולד'.
למה הדגשתי את המילה ראליטי?
כי זו המטרה של התוכנית, כמו שיש את התוכנית האח הגדול? אז יש גם את 'כוכב נולד'.
היא לא באמת מחפשת את הזמר הכשרוני ביותר.
היא מחפשת רייטינג ותו לא, נקודה.
כמו שבאח הגדול עשו רשימה של איזה אנשים הם רוצים, כך בערך עשו בכוכב נולד.
אם באח הגדול חיפשו: ערביה, חרש, דתי ושמאלנית.[סתם דוג']
אז בכוכב נולד חיפשו מישהו נוצץ שיתאים להגדרה של כוכב.
תראו את נינט, דוגמה טובה.
היא הגיעה בתור חיילת שמנמנה פשוטה וחמודה.
ותראו למה הפכו אותה בגמר... שונה בתחליט, היא לא הייתה היא.
תראו את סקעת, בגמר.. מה הוא לובש
איך הוא ניראה, שיתאים לתיאור "כוכב".

באותו הגמר, אותם מועמדים היו בשיא הרייטינג..
חודש אחרי.. הם נאלצו ללכת לטיפול פסיכולוגי...

מי שבא קצת "אחר" עם סגנון "אחר" שלא מתאים למה שהם רצו.
כמה ששר יפה, לא עבר..

אז תעשו טובה.. זו עוד תוכנית ראליטי שמחפש רייטינג נטו.
מי שמצדיק את הההנהלה יש לו חשיבה מעוותת.איציק הג'ינג'י
רעות זה נשמע יותר שלקחת את זה אישית.

יש הבדל עצום בין ללכת עירום לבין לשיר.
מה הקשר שהמנהל יגיע להצביע לה!?
מה הקשר מוריד את הרמה? מזכיר לי את כל הבתי ספר החרדים.
"מוריד את השם של האולפנה" פחחחחחח
הרשו לי לגחגח...
מקום חינוך דתי שדואג רק לשם שלו, אינו ראוי שילמדו בו תלמידים.
זו צביעות וראיה מעוותת.
מה הקשר להתאפק עד אחרי י"ב?!

"בּוֹר שֶׁשָּׁתִיתָ מִמֶּנּוּאַל תִּזְרֹק בּוֹ אֶבֶן. פרוש: אל תגמול רעה  למי שעשה לך טובה"
מה הקשר למשפט הזה?! אין פה שום קשר.
אותה בת לא רואה בזה חילול ה', היא לא רואה בזה בעיה.

נכון, היא עשתה מעשה שלא מקובל באותה אולפנה.
ונכנסה לאודישנים.
לכל בית חינוך יש כללים משלו, ומי שלומד שמה צריך לשמור עליהם.

אך אין זה נכון להעיפה סתם כך.
אתם חושבים שהיא עושה מעשה לא ראוי? תזמינו אותה לשיחה.
תפקידו של הבית ספר לחנך, אם הם היו נוהגים כך עם כל תלמידה ותלמידה.. לא היו נשארים תלמידות באולפנה.
תדברו איתה, תסבירו לה למה אסור ללכת ל'כוכב נולד'.
אם היא תלמידה טובה שאינה עושה בעיות, אני מאמין שהיא היית משתכנעת.
אך מפה ועד להעיפה סתם כך, זו הגזמה וצביעות.
איציק
מי שלא יודע איך מתנהגים לא מתאים-פזוש
אם היא לא יודעת איך צריך להתנהג יש לה בעיה שהיא בחרה ללמוד פה...
ותעשו לי טובה היא אמורה לדעת איך להתנהג...
יש לה בעיה?!!?פזוש? מה הבעיה שלה?בקטנה
שהיא לא הבינה איפה פה הבעיה? שהיא לא הכירה את ההלכה? שהיא הכירה ולא הפריע לה? ס-ל-י-ח-ה?!?!
אז יודעת מה? אם ככה גם לי יש בעיה! גם אני בהתחלה [וכמוני חצי אולפנה] לא הבנו על מה הרעש.[עד שיחה על ההלכה שבדבר]
עשי לי טובה אחותי..
היא חשבה שבהתנהגות הזאת זה בסדר, ומשפט כמו "היא אמורה לדעת איך להתנהג" ממש שטותי לכאן..
היא ילדה נפלאה פשוט..זה לא סתם שטות של גיל ההתפגרות,היא בנאדם בוגר שעבר הרבה..אמא שלה דחפה אותה לזה! רשמה אותה והיא תמיד דחתה אותה [ולא בגלל ההלכה], ואנחנו גם דחפנו וחיזקנו וכ"כ רצינו..
אז...בבקשה.
טוב ושמחה
יש לי מבחן במתמטיקה אז אני לא יחפור..לביאה...
אני מסכימה פה עם כמה אנשים,אבל אני חושבת שלהשהות זה דבר חמור שיוצר אנטי!צריך להשהות אבל רק במקרים חמורים ואחרי שמנסים לתקן ולהסביר!!
אמ...אמ...|מתלבט אם להגיב או  לא...מגיב בכל זאת|ד"ר אריק
בס"ד
ואני הקטנה חושבת:
לא, הם לא צודקים.
לא, היא לא צודקת!
זה לא בסדר, מהצד שלה וזה לא בסדר גם מהצד של האולפנא עצמה...
אין לי כוח לחפור לכם...אז פשוט אמרתי בלי לחפור....
שמחה ואור, ד"ריק (חחחח...חזק!)
בקטנה תקשיבי!מורוש'
אנחנו לא מכירים את האולפנא שלך ולכן אין לנו אפשרות להגיד אם זה בסדר או לא.. אצלי באולפנא זה ברור שיעיפו את הבת, ואני לא חושבת שצריך אזהרה- זה ברור לכולן.. אבל יש מצב שבאולפנא שלך זה שונה... אני לא יודעת מה הרמה שם, מה הם אומרים לכם לעשות ומה לא ולכן אני לא יכולה להגיד אם הם צדקו. מה שבטוח זה שהדבר אסור לפי כל כללי ההלכה ומהבחינה הזאת זה לא בסדר- אבל זה כבר בינה לבין עצמה.
ואני ממש שמחתי לשמוע שיש רב אולפנא שרוצה לפתוח כוכב נולד לדתיים. תעודדו זאת!!
השערתי היא שהם פחדו שייצא שם רע להאולפנה...מתו"שאחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך