גם לישון הוא הצליח רק בידיים, עדיף שלי. או במנשא, לפעמים. לפני שלושה שבועות הגעתי לגבול והתחלנו ללמד אותו לישון בעגלה. זה התחיל מ"הצלחות" של חמש דקות שינה בעגלה, עם נדנוד רצוף. עכשיו הוא כבר מצליח חצי שעה-שעה עם נדנוד לפרקים.
כשהוא ערני ולא יונק הוא משחק יפה מאוד. על הבטן ועל הגב, באוניברסיטה, למשך כחצי שעה כל פעם. ובתאחלס זה הזמן היחיד ביום שבו הוא לא עלי.
הבת הגדולה שלי (1.5) מנצלת את ההזדמנויות שהוא לא עלי ומתכרבלת או מתחבקת, מרגישה קצת את אמא שוב. מצד אחד, אני כל כך רוצה לתת לה את זה. אני גם מתגעגעת לנשנש אותה. מצד שני, עד שסוף סוף יש לי רגע לעצמי אני רוצה לנער ידיים. להתמתח. להרגיש שאני בן אדם שלם וחופשי. שאני אני.
וכאן אנחנו מגיעים לנקודה העיקרית. הזוגיות. שמתי לב שאני נרתעת כשבעלי נוגע בי. לא כל הזמן, אבל זה בהחלט קורה. אני כל כך רוויה במגע שאני לא מסוגלת לסבול עוד מגע. עצוב לי שזה ככה, אבל כרגע בעלי נמצא בתחתית שרשרת המזון....
תמיד הייתי רגישה למגע. הנוהג של חיבוקים כשנפגשים/נפרדים הוא אחד הסיוטים הגדולים שלי. בתור ילדה, כשמישהו נגע לי בכתף כדי למשוך תשומת לב, אני הגבתי באלימות (מאז למדתי לעצור את האינסטינקט הזה). פחדתי לפני החתונה מכל עניין המגע, אבל זה עבר בלי בעיה, ואפילו בהנאה. עד עכשיו.
אם יש מזדהות, אשמח לשמוע.
עצות לריווח הנקות בלי פגיעה במשקל (אין עודף שמאפשר משחק), יתקבלו בברכה. אני לא מעוניינת לשלב תמ"ל, מכל מיני סיבות.

)