).אני זמנית כאן

תודה.

רק עוד קצת והגענו.

--- ---רב שמואל
רק קצת מידע על איך נראה הטרול. כפי שהיכרתי אותו. בשעה שהוא כותב את הדברים הכביכול שנונים. ולעגניים.

הוא בעצם עושה כל מיני תנועות עם הפה - תנועות של אדם שחי בתוך בועה של נוכלות, זמימות, דרמטיות של מחזות שטניים, וכן הלאה. ואת כל זה הוא מכסה על ידי כישרון של תיאטרליות שנונה, שתחילתה טיפשות (כי הוא לא בודק את הדברים שהוא מדבר עליהם, אלא בצורה שטחית, בכדי חיי ההטרלה, כמה שצריך באופן מינימלי לכסות את מה שהוא קיבל על עצמו להטריל) וסופה גאווה (כי תמיד נדמה לו שההטרלה "הצליחה". - כמו שמלכתחילה הוא מסתמך על מידע לא אמין ולא בדוק כך גם בסוף - והמידע הלא אמיתי שכביכול נגלה לעיניו בסוף - מביא אותו לגאווה בלתי רגילה, לתחושת שליטה בעולם כאילו הרייך השלישי וכל חזונו של הרייך השלישי התגשם לנגד עיניו בחיזיון שהוא לדעתו כמו "בפועל ממש". וזה מביא אותו לכזאת גאווה. שהוא עושה וממשיך את כל הנ"ל - הלעגניות, הדחייה, רצון הרחקה ושנאה, גם כשכלפי חוץ הוא כביכול מציג דמות אדם שכולו "אהבה" - והוא ממשיך את הכל בתיאטרליות השנונה, שכולה שקר וגאווה ולעג - זה היה ניכר, במלוא העוז, שהוא חש אותו כ"און" (אחת מהמילים האהובות עליו - הוא לא השתנה בין אז להיום) - זה היה ניכר מאוד, באותם שנים שהוא חשב שהנה הנה נגלה לעיניו איך אני נופל כחוטא גמור כביכול - והוא הצדיק, שכביכול חס עליי - וגם קיבל דברים לכאורה שהיו נראים לו שכיוון שהבעתי דברים (סגוליים לחלוטין, לא שונה משאר כל הקודים שאני כותב, אבל דברים שמעידים על איזה קשר או קשר אפשרי על זכויות צניעות שיש - ובכן - בעיקר לאישתו, ולא לו, כיוון שהוא ידע שיש בו איזה מקום שונה מבחינת הקודים שהוא היה רוצה (כמו "כוהן")) אבל זה הספיק לו כדי להתלהב ממני על זה שהערכתי אותו - ולרדוף אחריי כל החיים - תוך התנהגות מליאת שנאה וטיפשות שהוא התנהג בהם. וגם להתגאות ש"הינה הינה הוא תפס את החוטא וראה במו עיניו איך שהוא נופל ונכשל בחטאתיו". ובעיניו זה עצם הניצחון. ואין דבר שממלא אותו שמחה יותר מזה. שהוא חושב שהוא הצליח ליצור השוואה לכאורה בינו לבין האחר (אני) - ולהראות את מעלותיו. וגם להוציא את עצמו כביכול "צדיק" בעיני אחרים (מה שהיה כמובן, זמני בהחלט - כיוון שהוא חושב ש"צדיק" (או גם לפחות "צודק" יותר מ"טועה") זה על פי מה שנראה להם אולי באותו רגע, והוא לא מבין - בעיקר הוא שמח מאוד להתעלם מהעובדה שלמעשיו יש השלכות ארוכות טווח - גם למעשים שהוא עושה במקום שכביכול מבטיח לו יציבות - אבל הוא לא מעוניין להקשיב לדברים שאומרים לו שמה שקובע את היציבות זה יותר ה"ראוי" מאשר איזה הבטחה שנראית לו בפועל, בלי הבנה מוסרית או התייחסות ותפיסה של "ראוי")
--- ---רב שמואל
הוא כמובן ידע - הוא עצמו ראה אותי כאדם שנועד ובעל יכולות. והוא ציפה ממני לגדולות.

אבל הוא חשב, ורצה מאוד, שזה יהיה הכל, כפי שהבהרתי 'תחת שליטתו'. (מה שנקרא "ממשלת בובות" או "רפובליקת בננות" - כמובן - אף אחד אז לא חשב על "ממשלת" אלא על "גדילה בתורה" (אולי הוא דמיין, שאני יש לי איזה "תאוות שלטון" בטיפשותו המדומיינת, או איזה "שאיפה פוליטית" לפי הזיותיו, או שאר הזיות שהוא רגיל מומחה בהן מאוד) ) על כל פנים, הוא היה עסוק תמיד בהמצאת והזכרת - תוך שהוא מאמין בי באמת - ברצינות, ולא כמטריל - אבל בד בבד, במסתרים, חרש מזימות ומחשבות, על חשדותיו בי. ושלכן חשב שאומנם כל מה שהוא אומר (כל ההבטחות, שהוא רואה מבחינתו, ביחס אליי) יהיה - אבל יתקיים רק לפי פרשנותו ולא לפי פרשנותי.
--- ---רב שמואל
*ייתכן שבהתחלה הוא החשיב את עצמו לממש בקודים של "כוהן". למרות שהוא ידע, שדרכו פסולה בעיניי מכל וכל בענייני אמונה.

(אבל הוא הסתמך על המדרש שאמרתי לו, והוא חש שאני מתייחס אליו (אני אולי חשבתי על " מי שהוא" ומי שהוא קשור אליו. אבל לא אמרתי שהוא ספיציפית נחתם ככזה - היו לו אולי פוטנציאל מסויים, אבל הוא חשב שזה אומר שרק הוא והוא והוא. ואני, גם למעשה לא אמרתי לו כלום - רק הוא אהב לדמיין את עצמו על פי מה שהוא ראה ממה שאמרתי ומידת ההתלהבות שהייתה נראית לו לכאורה. וזה הספיק לו לגרור את עצמו בכל הגאוה והטיפשות), ביחס לזכויות של צניעות ושל שידוכים. וזה הביא אותו לכל אותה גאווה)
------רב שמואלאחרונה
[[[ יש מדרש אחד כזה בחז"ל
--מחכה לרחמים~

אבל למה

למה מרגישה הכל יותר מדי

למה הכל כואב

למה הכל

למה

--מחכה לרחמים~

ומה עושים עם זה

ואיך משיגים את העור הזה

ולמה

ומה

ואיך

--מחכה לרחמים~אחרונה

תציל אותה

ואותי

ואותם

..דף תלוש

זה אשכרה העלה לי דמעות

לכתוב את כל זה

יצא ארוך

וזה אפילו לא כל מה שיש לי להגיד

ובאלי שהיא תבין

היא אמרה שהיא תגיב כשיהיה לה זמן

נראה מתי זה יהיה ומה היא תגיד

אבל פאק איך זה הגיע לזה בכלל

למה עלו לי דמעות

זה לא פייר. וזה לא כזה פשוט "לא להתייחס" ו"לשחרר" כמו שהיא אמרה

אופ

..דף תלוש

I don't know why I'm so scared about it

?It's gonna be okay, right

She said it's the first step

Kind of

And it is, but it's also not

I don't know how to explain this

Even to myself

I just want it to go well

After this I'm going to Jerus and I hope it will help

I'm so confused but also know what I want and it's scary like hell and I'm kinda freaking out

I have nothing to worry about

?Right

God

I know I'm mad at you

But please show me this is okay

That I'm loved

And I'm not something disgusting like I feel

I need to accept this and why this is so hard

Oh god

I hate this

Why am I so anxious about it

It's gonna be alright

?Right 

למה תמיד קוראים להxmasterx

ככה

למה תמיד זו מיכל

מה יש שם שזה קורה

אין דבר כזהxmasterx

זה הייאוש בהתגלמותו כנראה שמזמין אותו לשם

וככה זה מתגלגל

כמו כדור קוצים במדבר בולדר ענק

שאין לו מעצמו כלום

רק גורר אחריו את כולם

תירק דם

תמולל את כל 24 התפילות

אסור להיות עדין מדי זה הכלל של העולם הזה

קח מחשבוןxmasterx

תחשב

ותפסיק לבכיין על הגנטיקה והמטריקס

בוא נלך

טראסט דה פרוסס ודי לחפור הכל מאוד עתיק כאן בסוף

ראיתי אותך בשוק של רמלה לוד מסתכלת על בגדיםxmasterxאחרונה

שאי אפשר למדוד

לא מתחזקת עם ימימה וכל מה שהולך עכשיו

רק על כביש 1 בין ירושלים לתל אביב

עומדת זקופה ויפה בלי יוגה כשכואב הגב

מנקה את הבית בתנועות המוכרות

ורק רוצה לדאוג לו שוב

התגעגעתי אז חזרתייאיר_
זה היה צריך לקרות מתי שהואיאיר_

על אף כל הדחיות שלי

הכל בסדרמבולבלת מאדדדד
עליות וירידות.

אני בוחר את הקרבות שלי, ועם מי בדיוק אני יוצא לקרב…

אתה עדיין סמוראי. 

בדיוק ☺️יאיר_
..מבולבלת מאדדדדאחרונה
(כתבתי לך בפרטי)
--מחכה לרחמים~

אל תוותרי אהבה שלי

אל תוותרי

אל תתייאשי

עוד לא

עוד קצת

רק עוד קצת

תיכף יהיו מים מתוקים