במיון הרגשתי שיש לי המון הפרשות שקופות, ברמה שזה עבר את התחתונים והתחתונית והגיע לחצאית 🙈. המיילדת שבדקה אותי אמרה שהגיוני שזה הפקק הרירי, הרופא שבדק אחריה אמר שזה מי שפיר!!! ושאני בפתיחה 2!
היו לי שתי אופציות - להתאשפז בחדר לידה לקבל זירוז, או לחכות שתתפתח לידה לבד.
החלטתי לחכות שתתפתח לידה לבד - בינתיים בעלי נסע הביתה להביא את התיק שהכנתי ללידה, ואני נשארתי במחלקת טרום לידה.
היו לי צירים אבל הם היו נסבלים..
בדקו לי שוב פתיחה - פתיחה 3.
הבדיקות פתיחה זה סיוט שלא יתואר…
מאחרי שבדקו לי פתיחה - הצירים התחזקו ברמה שלא יכלתי לסבול את זה יותר.. התחננתי שיקחו אותי לחדר לידה ושאקבל אפידורל. אמרו לי שאי אפשר ואין חדרים פנויים..
בכיתי את חיי שם והתחננתי שיעזרו לי, פתאום התפנה חדר ותוך שעה העבירו אותי - בדקו פתיחה - 8!!!!
תוך שעה נוספת פתיחה מלאה.. אבל אחרי זה פשוט הכל נתקע - היא לא ירדה מספיק נמוך ונאלצו לקחת אותי לחדר ניתוח כדי לנסות לעשות ואקום, ואם לא ילך - קיסרי.
פחדתי ברמות משוגעות.. הואקום היה לא נעים בלשון המעטה.. אבל אני שמחה שלא הגענו לניתוח.
אחרי זה השליה לא יצאה, והיו צריכים לעשות ריביזיו להוציא אותה ידנית - עוד חוויה..
רציתי להניק ישר אחרי הלידה, אבל היו צריכים לקחת את התינוקת לבדיקה בגלל הואקום… מקווה שזה לא יפגע בהנקה בהמשך.
וזהו.. אז סיימתי את ההריון כמה ימים לפני המועד המשוער, עם חתך יזום אחד כואב מאוד, כמה טראומות ותינוקת מקסימה