מאז שילדתי לפני 3 חודשים לצערי בלידה לא פשוטה בכלל...
נשואה כמעט שנתיים (זוג צעיר)
אני כועסת על בעלי כמעט כל הזמן בעיקר בגלל התחושה שהוא פשוט לא שותף. כל דבר שאני מבקשת הוא עושה כאילו הוא עושה לי טובה.
הוא היחיד שעובד כרגע אני עדיין לא חזרתי לעבודה בעיקר כי אין מסגרות פנויות באזור שלנו לתינוק.
הוא עובד בעבודה קלילה מאוד מאוד כ6 שעות ביום. נמצא בבית כבר בסביבות השעה 13:30.
הוא לא קם בלילה וכשהוא קם זה תמיד עם תלונות של למה אני קם)הוא קם בערך פעם אחת בשבוע רק כשאני מבקשת ממנו לקום כי אני רוצה לישון קצת בלילה). כמובן שאחרי שהוא חוזר מהעבודה הוא גם הולך לישון צהריים. הוא אף פעם לא מאכיל את התינוק ביום זה תמיד עליי. הוא גם לא מעסיק אותו, לא מקלח אוצו לא משחק איתו לא מבשל לא מכבס לא מנקה לא מקפל לא עושה כלום בקיצור. רוב הזמן יושב עם הפלאפון.. ואני פשוט מתוסכלת וכועסת עליו מאוד. ביקשתי ממנו כמה פעמים שיהיה שותף שיעזור שיראה אותי שיתחשב בי ובקושי שלי גם.זה מחזיק בדיוק ליומיים והוא חוזר למצב הקודם. לפני שילדנו המצב לא היה ככה.. שנינו עבדנו ולרוב מטלות הבית קצת התחלקו. וגם כשלא אז לא התחשבנתי איתו יותר מידי אבל עכשיו עם תינוק זה פשוט קשוח! אני מבינה שקשה לו אבל גם לי קשה ואני מרגישה שאני צעד לפני שאני שוקעת בייאוש ודיכאון. גרים מאוד רחוק מההורים..
מוצאת את עצמי בוכה המון מתסכול וכי אין כוחות יותר. הוא כמעט ולא מתקרב לתינוק רוב הזמן מסתכל עליו מרחוק הוא משתגע כשהוא בוכה אני ממש מנסה להיות שם ולתמוך בקושי שלו גם. בימים האחרונים כמעט ואין לי חשק אפילו לדבר איתו. מרגישה שאנחנו יותר כמו שותפים לדירה..

)