פשוט מפגרים!!!בת מלך<=
בנים בכיתה ח' התחילו איתי.. פשוט מפגריםםםםם!!! (אני שביעיסטית)  
כאילו מה הקטע שלהם??? וואי הם פשוט עיצבנו אותי!!!! הם פשוט חיים בסרט!!!!!!!!!!!!!

כחח זה הגיל..=]מוריה!!
בטוחהאנונימי (פותח)
שזה היה סתם פוזה.. אל תקחי קשה.
חחח תגידי תודה!!ואחת עם חצאית
זה לא עדיף מזה שמכינסטים מתחילים איתך!!כאילו,רבאק!!אתם גדולים ממני בשנתיים ומתנהגים כמו חמשושים מצויים(לא אישי לחמשושים שבינינו..אני מתנהגת להתנהגות לא לגיל..)
בקיצור,יש אנשים שחיים על פוזות..מתישו הם ירגעו..אל תקחי אישית או קשה...
וואי פעם אחת שבבניקים התחילו איתי.. הם פשוט חשים!!בת מלך<=
הם שמו שירים שכככככל האוטובוס ידע שהם שומעים שירים..
ואז הם שאלו אותי שאלה שלא הבנתי מה הם רוצים ממני.. כדי להתחיל איתי איזשהו שיחה.. 
ואז הם שאלו אותי איך קוראים לי?.. הסתלתי עליהם כאילו הם נפלו מהירח..
בקיצור איכשהו כיפכפתי אותם..
אבל זה ממש מציק לי! אני לבושה צנוע.. אז למה הם מתחילים איתי ככה?

יפה אולי?-Rעות-
בס"ד

או מהסיבה הפשוטה.

את בת.
ומי שמכיר אותי (למרות שא אחד מפה לא מכיר אותי)בת מלך<=
יודע שהנושא של צניעות מאוד חשוב לי..
הרבה פעמיםאלישע בן אבויה
בס"ד

חשוב לשבבניקים להראות שהם לא 'חשוכים' או משהו כזה, ואין להם בעיה לדבר עם בנות. לא כל פעם שמישוה שואל איך קוראים לך הוא מנסה להתחיל אתך.

ד"א, את עושה משהו היום בערב? 
חחח היום בערב?! (אלישע)בת מלך<=
כן! אני הולכת לדייט עם הקב"ה (להתפלל)
כל החשות.."התחילו איתי" וואו מה אתם..שיח השדה..
מתיחסות ועוד כותבות את זה פה..פפחחח תהנו לכם
כן אני כותבת את זה פה.. כיבת מלך<=
זה חלק מהתפקיד של הפורום להתייעץ עם אנשים..
אני באמת לא יודעת! אולי בי יש איזשהיא בעייה ... כי אחרת מה שבבניקים ובנים בכיתה ח' מוצאים בי? 
אל תקחי אתזה אישית,ואחת עם חצאית
אין בך ש-ו-ם בעיה..זה פשוט שיש להם משיכה לבנות,שזה טבעי..והיות שהם יודעים שלא יצא מזה משו הם בוחרים להתחיל איתך ולהציק לך..ולא בגלל שהם באמת מתכוונים לזה..
אני פשוט מתעלמת או מסבירה בעדינות כמה ההתנהגות שלהם מגוחכת,ואז הם עוזבים אותי לנפשי וחושבים פעמיים לפני הבת הבאה שהם רוצים להציק לה.
אבל ת'כלס,הכי טוב זה פשוט להתעלם!!
בהצלחה מותק!!
חברה,ואחת עם חצאית
לא כתבנו אתזה כי אנחנו "חשות" או כל דבר כזה..כי זאת באמת בעיה.
חברה שלך כאן מהפורום סיפרה משו שעבר עליה והציק לה,ובמקום לעזור לה את\ה  אומר\ת שהיא "חשה"?!
למה כל פעם שמישי מספרת שמתחילים איתה או משו כזה ישר חושבים שהיא חשה?!אתם לא מבינים שזה מ-צ-י-ק ולא נעים??!!וגורם לחשוב מה דפוק בך שמתחילים איתך ככה כאילו אתה סחורה בשוק?!
זה מעצבן שאנשים חושבים שכשמחילים עם מישי זה אומר משו מספיק טוב עליה כדי שהיא תלך ותשתחצן מול כל העולם,כי זה ל-א!!!זה אחד הדברים המפגרים והמעצבנים!!במיוחד כי בד"כ אלה שמתחילים איתך ברחוב\באוטובוס\בסופר זה לא ממש "החבר'ה הטובים" שהיית רוצה אולי שיצא מזה משו!!!
בקיצור,צאו מהסרט שמי שמתחילים איתה זה מקור לגאווה.כי זה לא.
בת מלך!ואי!!!!!!!!איך שאני מבינה אותך!ד"ר אריק
בס"ד
אשכרה מפגרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מה הקטע שלהם להתחיל עם בנות שגדולות מהם? מה הקטע שלהם להתחיל בכלל עם בנות???????????????כיאלו מה?משעמם לכם בחיים?לרסן אותכם????????????
זה קרה לי בגלל שבאתי לשבת בר מצווה של בנדוד שלי!ואני כל כך מצטערת שיצאתי מהחדר שלי!סתם...לא מצטערת אבל ממש מתבאסת שהם התחילו איתי! "אריה, איזה בת דודה ----- יש לך, תכיר לנו אותה" (ואני יצנזר בשבילכם ובשבילי!)וכל מיני משפטים מטומטמים כאלה "הי!את!בלונד!בת דודה של אריה?" ארררר!!!!!!!!!!!!!סתמו ת'פה י'קופים מכוערים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!בא לי להרביץ להם!הקטע שהם חיפשו אותי בפייס! ושולחים לי בקשות אישור!
כאפה בא לי לתת להם!תתבגרו כבר!
פשוט דפוקות!!!זלמן לוי
אתם חיביים להסביר לי מה הקטע של הבנות האלו!!!
למה אני הולך ברחוב בערב שבת, וכמה בנות (שלבושות כמו שיא הדוסיות!!!) מנסות להיתקע בי בכוח!!! פשוט באות מולי ומנסות להתנגש... מזל שהספקתי לדחוף את חבר שלי, ולקפוץ הצידה...
ואח"כ כשאני הולך עם אחותי לקנות משהו בקניון, אז עוד שתי בנות מנסות... (טוב הם היו חילוניות...)
ולמה לכל הרוחות מדי פעם אני מקבל טלפון ממספר חסוי של עוד איזה אחת חצופה...
וכן זה קרה לי באמת... אבל.. פשוט מאוד. אנ מבין שזה הגיל, אני יודע שיש דפוקים שמנסים להתחיל עם כל אחת \ אחד שהם רואים. אז אני פשוט לא מתיחס. צוחק מזה \ עליהם,ומעביר את זה הלאה... פשוט לא להתיחס. זה יעבור!!! (כמו שאצלי זה עבר... כבר מזמן ב"ה לא קרו לי דברים הזוים כאלו... מה שסיפרתי היה לפני שנתיים בערך.. וזהו זה נגמר...)

נ.ב. בנות לא לקחת אותי קשה... רק סיפרתי מה היה...
תגיד שאתה נשוי מגיל שלוש עשרה שנים ויום אחד.אלישע בן אבויה
מה הקשר?!זלמן לוי
בנות לא יתחילו איתך, כנראה.הסנה-בוער
בס"ד
למרות שבמקרה שלנו אנחנו לא יכולות לדעת אם הבן נשוי או לא.
כן,זלמן לוי
רק שזה חלק שמכירות את ההורים שלי \ אחיות שלי \ חברים שלי... קיצור. הם יודעים מה מצבי...
תגיד שאתה נשוי בסתר ואף אחדאורושקוש
לא יודעת את זה אפילו לא ההורים שלך..ואשתך חסויה..
ואז הן סתם יחשבו שהוא מוזר-<אריאל>
וגם אז לא יתחילו איתו.
נכון מפגרים.. אבל מה הקשר לכתוב את זה בפורום??מיטל
נראלי עם כל אחת פה התחילו אי פעם שבבניקים.. או ילדים שנתיים יותר קטנים מהם..

זאת תופעה ואין מה לעשות

אז חאלס לחפור על זה

וכן, גםאיתי התחילו שבבניקים וילדים בכיתה ח'.. אבל את י זה מעניין??
אתם מפספסים את הנקודה!!!!!!!!!!ואחת עם חצאית
היא לא סיפרה אתזה לשם הסיפור,לעניין אותכם במקרה שקרה לה או משו כזה!!
הים סיפרה אתזה כי היא רצתה לדעת(ואם כבר,אז גם אני)מה זה אומר עליה?אם זה אומר עליה משו שככה מתחילים איתה...
כי תכל'ס,יש בנות שלא יתחילו איתם-רק בגלל שכשרואים אותם מכבדים אותם ישר אז לא מעיזים להתחיל איתן..(לפחות לפי מקרים שאני ראיתי ושמעתי שבנים דיברו עלזה)אז מה זה אומר עליי,עלייה בתור בנאדם שבאים ומתחילים איתך ככה?האם זה בכלל משנה?מה גורם לחבר'ה לנסות בכללל להתחיל איתך,מלכתחילה..?(חוץ מהעובדה שהם בנים וזה לגיטימי ומהעובדה שהם קטנים וכו')נגיד חבר'ה בגיל שלנו שהיו מנסים להתחיל איתנו..
הבנתם?(נראלי שיצא לי קצת מבולבל..)
למה אתם מזלזלים בשאלה שלי??!! (לא כולם)בת מלך<=
זה שאלה מאוד הגיונית לשאול!! אני באמת רוצה לדעת! כאילו בשביל מה יש ת'פורום???????

וגם ..אנונימי (פותח)
שחילונים מתחילים איתך או מסתכלים עליךך שעה זה עוד יותר מפגר בעיניייי
אולי הם סתם היו אנשים שרצו להתחיל איתך שיחה כי נרהסנה-בוער
בס"ד
אית מעניינת?
ווואוו ..רייייינוש
תקשיבו זה לא מצחיייק כוול הזמן יש בנים שבאים ומתחילים איתי ..ננננממאאס!!!!!!!!!!!!!!חלאס מה יש ?!??!בני כמה אתם ..תתבגרווו!!

וכן תמיייד יש ת'אלו שמתחילים\מתחילות זה לא קשוור רק לבנים..גם אנחנו הבנווות מפגרות אני רואה בנות שרוצות\דורשות את הצומי הזה מהבניים..כאלוו מה קורא לכם ,אתם סתומות?!?

קיצר לא צריך להתעצבן מזה (תתעלמו אוו תעשו מה שבא לכם)תמייד יש את הנערים?! אוו יותר נכון את הטיפשים שמתחילים עם הבנות!!
 ואותו דבר הבנות עם הבנים..
חחח גם אני ניסיתי להסביר לילד נחמדבקטנה
בכיתה ח' שהוא יכול להיות אחי הקטן..זה לא עזר =\
נראה לי שאני היחידה שזה לא קרה לה....בלע"ה!!אביה...
כי את בערך בגיל של הבנים בכיתה ח'..מיטל
לא את לא היחידה...=]אביה =)
לצערי..שבלולון
זה קרה לי עם אחד שנראה לי שמיניסט או אפילו יותר (חילוני), והרגשתי פשו זוועה!!!

בת מלך וכל השארלולה=]
אני מזדהה!! בנים שמתחילים איתך זה אחד הדברים הכי טיפשיים שיש!

אבל אל תתיחסו, באמת, גם אני הייתי ממש עצבנית על מישהו שהתחיל איתי, הרבה יותר מכולכן ביחד..
 וזה עבר לו, וזה עבר לי... 
התעלמות במקרים כאלה זה הכי טוב, ומהר מאוד הם יקלטו שאין להם עם מי לדבר.

וזלמן לוי- יש גם בנות כאלה... מסתבר...וגם לך אני אומרת- תתעלם!
אויש, מעוכים...=)---תי"ש---אחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך