אבל-המטפלת שלה לא ממש שמה על הכללים, היא משכיבה את הילדים לישון על הבטן, מושיבה אותה בכיסא אוכל בגיל פחות מחצי שנה, שמה בנדנדה ובכיסא בלי לחגור, מחליפה טיטול על הספה ויכולה לקום שניה להביא משהו ולהשאיר את הילדה על הספה. בקיצור הבנתם את הראש.
עוד משהו שמפריע לי זה הטיפול בחלב שאוב. אין לה ניסיון בזה ולמרות שאמרתי לה את הכללים בהתחלה, היא לא ממש שמה עליהם. היא מחממת לה בבקבוק מראש את כל החלב ונותנת לה לאורך כל היום- וזה אומר שהחלב אמור להיזרק כי הוא נאכל בארוחה אחת ולא שומרים מארוחה לארוחה, אבל במקום זה, זה מה שהקטנטונת מקבלת בהמשך. והקטנטונת לא אוכלת אצלה יפה, אני חושבת שיכול להיות קשר, אולי החלב כבר מקבל טעם לוואי אחרי כמה שעות? הוא כבר מקולקל בעצם, לא?
גילוי נאות המטפלת שלה לא מטפלת במקצוע, היא אמא לשמונת אלפים ילדים בערך, עכשיו בבית עם התינוק התורן והתינוקת שלי היא הבכורה שלי. אני לא מרגישה בנוח ללמד ולחנך אותה על גידול ילדים, היא מבינה בזה יותר ממני. על החלב השאוב עוד העזתי כי אין לה ניסיון עם זה, אבל אחרי שאמרתי ולא קרה אני לא יודעת מה לעשות. זה לא מרוע או חוסר אכפתיות, זה פשוט אופי...