תקשיבו היה איזה משהו של הנוער כזה של לחלק לכל מי שמבודד מתנה הפתעה משהו ממש מושקע עכשיו היה איזה בניין שאני וחברות שלי היינו צכות להכנס ואז אני כזה רציתי (משה מוזר כזה) קיצור פתאום החלקתייי זה היה קורעעעע למרות שעדיין כואב לי עצם זה שהחלקתי אני וחברות שלי נשפכנו מצחוק אבל היה לי כואב לא ידעתי אם לבכות או לצחוק...
וגם היה עוד איזה בניין שכזה כמה חברות שלי עלו במעלית ואני וחברה שלי עלינו במדרגות ואז פתאום היה איזה כלב התחיל לנבוח (עכשיו בעקרון החברות שלי פחדניות מכלבים ואני כזה האחרית על כל הכלבים
) (וגם היה לנו היום בשיעור עברית משהו על כלבת ועל זה שזה ממש מסוכן לא ממש הקשבתי אבל אמרו שם משהו שאפשר למות...) עכשיו אני גם בדרך כלל אם יש כלב אני מתחילה לרוץ אחריו ואז הוא בורח או משהו כזה עכשיו עשיתי לכלב הזה קישט כמו שעושים לחתולות ופשוט הוא התחיל להתקרב אלי ואני הייתי במדרגות למטה והוא מתחיל לרדת קיצור ברחתי בעדינות כזה (חברה שלי מזמןןן הייתה למטה..) ואז חברות שלי הגיעו מהמעלית ואני וחברה שלי כבר היינו למטה עכשיו חבאות שלי הגיעו למעלה והם לא ידעו מה קרה והמעלית נפתחת והם מתחילות לצרוחחח ולצווחח משהו מוגזם היינו למטה שמענו צרחותתת ואייי התפוצצנו מצחוק אני וחברה שלי אבל בגלל שאני החלתטי להיות חמודה עליתי עליהם ואז הכלב בא אלי הם ברחו במעלית ואני ברחתי בעדינות...
קיצור היה קורעעע
(וקיבלתי מליוןן מכות אבל אין לי כוח להרחיב)