???באולפנה...
מי הם האחראים פה על כול הפורומים?
תודה, יש בת אולי שגם אחראית?באולפנה...
לא שידוע לי....מנ-דוס

...לראות בטוב
אולי @ברוקולי
נראה לי תוכל לעזור לך
לא.בנות רבות עלי
הבנים השתלטו פה על כל המערכת
זה לא ממש הוגן לומר את זהמנ-דוס

כי משה הקים את כל המערכת

הוא גם יפרק אותה בע״הבנות רבות עלי
כן. בהחלט.שפרינצא בוזגלו

בשביל סיפורים כאלו יש את @ברוקולי

מוזמנת לפנות אליברוקולי
למה?מה קרה? נראה לך שהאתר החילוני הזה אכפת לו מהמגזר שלנו??תימני בדם!!

הלוואי!!

זה אתר חילוני בתחפושת!!

אני גם מתפלא בההתכתבויות כאן.... האמת שסתם עכשיו נכנסתי לביקור ופשוט יש פה בלבול גדול!!

חילונייייייי?14

ממש לא חילונייי!!

דתייי ממש!

ללך לפרום חילוני ואז תדבר...14

זה הפורום הכי דוסשישיסטית:)

רוצה לראות מה זה פורום חילונישישיסטית:)

לך לסטיפס

רחמנא לצלןמנ-דוס

אני הולך לשם רק כדי לראות את עומק הבורות החילונית, בהחלט פורום חילוני (כלומר סטילס, לא אנחנו )חיוך

אשמח שתיקראו!באולפנה...
לא מגיע לערוץ הזה שיקראו לו " דוס ", זה לא מתקרב.
יש פה פורומים ושיחות אישיות, שיש להם פתח לדבר עם בני המין השני. ופורומים עם נושאים מטופשים! טעות חיי, זה שעשיתי משתמש פה.
הערוץ המזרוחניק הזה, גם מעלה דברים בכותרות גזעניות ושמאלוניות! ומעלה אפילו תמונות של סדרות , לא הכי...
ועוד דוגמא כמה שהערוץ מזרוחניק -
" נועה קירל חלתה בנגיף" את מי זה מעניין! ועוד לעלות תמונה שלה, ולעלות טריילרים של בנות!
תעשו טובה, אל תשקרו לעצמכם.
ותזהרו, הכול כאן צבוע ומסריח.
יש מה לשפרהיום הוא היום
אבל צריך להיזהר מלומר הכללות או לפני ניסיון תיקון קודם
...באולפנה...
התיקון הוא, להוריד לפחות תשיחות אישיות..
לא רואה בעיה במה שאמרתי.
את צודקת בזה שהערוץ לא מייצג את רוב הדתיים, אבלתולעת ספריםם

גם את משתמשת פה בפורומים ואת אומרת שאת דוסית. אני בפורומים ואני דוסית. ברור שיש דברים שצריך להיזהר בהם אבל אפשר לקחת את הצדדים הטובים כמו הדיונים שיש והם באמת מוסיפים חומר למחשבה. 

ואגב, אולי אני לא כזו ואת לא כזו אבל לצערי בהחלט יש דתיים שנועה קירל מעניינת אותם ונטפליקס מעניין אותם. לא מכלילה שזה לא מעניין אף אחד מהדתיים. יש מקום להשתפר. והרבה. אבל אין מקום להשמיץ. את לא רוצה? אל תהיי פה.

...באולפנה...
אחותי. לא אמרתי שכול מי שפה לא דוס!
אמרתי בפן הכללי של ערות 7, שמה שהם מפרסמים זה לא הכי מסונן ודוס. ודיונים זה נחמד, זהו.
הערוץ 7 לא פתח לנועה קירל ולא לנטפליקס! גם אם זה מעניין אנשים, פה זה לא המקום!
ובאמת משתדלת כמה שפחות להיות פה..
אני מבינה שאולי קרה לך משהו...החיים מאושרים

אבל לא אומר שכולם כאלה...

''אנשים *טובים* באמצע הדרך''...

יש אנשים חריגים ואכן צריך להיזהר ואם את רוצה את יכולה ואת גם מוזמנת להזיהר אותנו אבל את הופכת את כולם לכאלה...

....באולפנה...
חמודה שאת רגישה, לא קרה לי כלום.
אבל אני רואה מהצד את ההשפעות של זה.
אין כבר מה להזהיר, פשוט לשמור על עצמכם.
זה נכון!!!החיים מאושרים

ברור שצריך להזהר!!.

יופי, אם לא טוב לך פה אל תגיבי פה יותר ותמחקי את המשתמשחושבת בקופסא

רק מהמושגים חסרי הקשר שזרקת בלי להבין- את בכלל יודעת מה פירוש המילה מזרוחיק? מה הקשר לחילוני ושמאלני? נשמע מהסגנון המילים הזה שאת חרדית. יש מלא אתרים אחרים שמתאימים לסגנון הזה.

ברור שאפשר לומר ביקורת. אבל אם חושבת שהבסיס של האתר הזה לא ראוי להוד דוסיותך, אז להתראות.

חח הוד דוסיותך..בנות רבות עלי
למה את מזלזלת?פלונטר19
היא יכולה לרשום מה שבא לה.
בנות לא לריבבנות רבות עלי
חפרן14

...14

נכון, ואני יכולה לענות לה מה שבא ליחושבת בקופסא

בסך הכל אמרתי שאם לא טוב לה מרמת הדוסיות פה, שתצא מהאתר.

היא זאת שלכלה על האתר. לא מתאים לה, להתראות.

....באולפנה...אחרונה

לא הבנתי מה היה חסר קשר במה שכתבתי, תקשורת זה דבר לא טוב, וצבוע. 

אני כתבתי פה את החסרונות של הערוץ, וחושבת שצריך להכשיר פה כמה דברים. 

לא חייבתי אותך להסכים איתי, ושאני אומרת " מזרוחניק" אני מתכוונת לאנשים שהולכים חפיף עם ההלכה. 

צודק בהחלט..באולפנה...
סליחה אבל אתה ממש מזלזלהחיים מאושרים

אם זה לא לרמהשך אתה לא חייב להכנס אבל אין לך זכות להגיד לאנשים שאתה לא מכיר חילנים!!!

הוא לא אמר על האנשים אלא על האתרפלונטר19
בסופו של דבר מי שיצר את האתר זה אנשים...החיים מאושרים

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

אולי יעניין אותך