פריקהבננה🌿
נמאס לי מחברות שלי שהם צריכות משהו אני תמיד יכולה להיות שם אבל שאני חולת קורונה ומרגישה כמו סמרטוט הם אפילו לא ישאלו מה שלומי
פתאום הם יקבעו דברים בלעדי ודי באמת אין לי כח אליהם קיצר אין לי באמת חברות אמיתיות
אני בבידוד עם כל המשפחה שלי והם מתנהגים אלי מגעיל ברמות
תוך כדי שאני מרגישה כמו סמרטוט,לומדת בזום ושוטפת כלים אני צריכה לסדר את הזומים של אחים שלי,להכין ארוחת צוהריים ועוד לשמוע תלונות של ההורים שלי על זה שאני לא עושה כלום
באמת נמאס לי לא משנה מה אני יעשה הם לא יהיו מרוצים
הם מתנהגים כמו ילדים בגן
באמת סליחה שככה התבכיינתי כל השרשור פשוט באמת נמאס לי ואני לא רואה את עצמי שורדת את הימים האלה ובכללי את החיים איתם
באמת נשמע עצוב….מנ-דוס

עצוב

בהצלחה!!14

קורה לכל אחד..

עכשיו רק תרימי את עצמך ביידים

ואל תתיחסי למה שהם אומרים!!
תצאי לך תעשוקה שאת אוהבת לעשות וככה תשכחי..

בהצלחה!!

תמצאי14

אין לי איךבננה🌿
תודה נשמהבננה🌿
כפרעהה14

אוהב

אוי זה ממש כואב, גם אני הרגשתי ככה...חי תורה

אני גם בבידוד עכשיו בכור עם שמונה אחים קטנים, התבאסתי ממש ולא היה לי כוח לכלום, והכול בלאגן מסביב ורעש.
אבל אז הבנתי שהכל תלוי בנקודת המבט שלי, אם אני אסתכל על העולם כמה שהוא שחור ומעצבן אז הכל יהיה ככה, אבל אם אני מנסה להסתכל על העולם בעיניים טובות ויפות הכל יהיה גם פורח.
אני יכול לומר לעצמי אוף אני עם שמונה אחים קטנים ומעצבנים וכל הזמן הם עושים רעש ולא נותנים טיפת מנוחה, והכל מסביב בלאגן וכביסה זרוקה בכל מקום ומשחקים על הרצפה, ודי אני לא יכול לסבול יותר!
זאת אולי האמת אבל אין לי יכולת לשנות אותה, זאת המציאות...
יש דבר אחד שאני יכול לעשות!
לומר לעצמי: איזה כיף אני עכשיו עם שמונת האחים החמודים שלי והם כל הזמן שמחים ומתייחסים אלי, והם עושים קצת בלאגן כי הם בסה"כ ילדים, הלוואי שזה ימשך ככה!
ונכון זה קשה ומורכב להגיע לראייה כזאת של העולם, אבל לפחות ננסה, מה נפסיד מלנסות?!
זה הקצת שאני יכול לומר, אם את רוצה עוד פירוט מוזמנת לפרטי 
בהצלחה!!!

ואו תודה רבהבננה🌿
ואללה בהצלחה גם לך!14

טוב אני ממליצה לך עוד דבריםהחיים מאושרים

לדוגמא אני הייתי בבידוד של חודש וחצי בתחילת שנה ואני למדתי לנגן בגיטרה.

קיצור אפשר באמת לקחת את זה לבאסה וזה אבל אפשר גם כמו שאמרו כברלקחת את זה לאיזה כיף זה קורה לי מלאה פעמים שאני נגיד חוזרת לבית וכל הבית מבולגאן אז אני יכולה להשתגע על אחים שלי אבל אני יכולה גם להבין את זה שהם קטנים ואז לקרוא להם ולסדר ביחד או משהו כזה... או שאחים שלי מציקים לי אז אני יכולה להגיד להם יאאלה בואו נשחק קיצור צריך להבין את זה שהם קטנים ושכשמשעמם להם הם לא יודעים להעסיק את עצמם...

ואני חושבת שחשוב גם שיהיה המשפט ''מה שנוא עליך אל תעשה לחברך'' כמו שאת (לפחות ככה אני חושבת) לא תרצי שיצעקו עליךואנשים לידיך כל הזמן יתעצבנו ככה גם את אל תעשי...

ומוזמנת לחפור, לפרטי...

בהצלחהאוהב

ובקשר לחברות אני ממליצה לך לחפש חברות שכן ידאגו לך...

תודה רבה❤בננה🌿
..נעה ונדה

אני מבינה אותך ממשעצוב זה באמת מתסכל... אבל זה עוד יותר מתסכל להתייאש.

לכן אני ממש ממליצה לך:

1. ליזום מעצמך שיחות טלפון עם חברות. אל תבואי אליהן בטענות, זה רק ירחיק אותן ממך. גם אם ממש בא לך להוציא את העצבים שלך עליהן - זה פשוט לא שווה לך.

2. לשבת עוד היום לעשות אחת ולתמיד תיאום ציפיות עם ההורים שלך. תעשו רשימת מטלות מסודרת שאת עושה (ככה הם יראו פתאום כמה שאת עושה ולא ידרשו ממך יותר מידי, וגם את תדעי מה יש לך לעשות ותהיי יותר רגועה) ורשימת צ'ופרים בשבילך (מתנה, קורס דרך האינטרנט במשהו את אוהבת כמו ציור/בישול/נגינה וכדו', אוכל שווה וכו', רק תהיי ריאלית כן?)

מלא בהצלחהחיוך

תודהה❤❤בננה🌿
וואי עצוב בטירוףג'ורג

דבר ראשון איך את מרגישה? מישתפר? מה המצב רוח שלך? וכן זה קשה הלוואי והייתי יכולה לעזור

האמת שברוך ה'בננה🌿אחרונה
יטתר טוב❤
תורה רבה ממש❤❤
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך