זה בכלל חוב,שלך כלפי העיריה, לא כלפי הועד או הגננת. למיטב הבנתי זה סכום שחיבים לשלם.
האמת, אני ממש מציעה לא להכנס למקומות האלה. כל השנים שילמתי תשלומי גנים ובית ספר ואולםנות וישיבות בלי להתוכח, מקסימום ביקשתי הנחה אם התשלום היה קשה לי.
אני עובדת במערכת החינןך, ורואה מבםנים שלא רואים בעין יפה הורים שנכנסים לפינות האלה, של - אני משלם רק מה שאני חייב חוקית. הילד,שלך מקבל את מה שאת משלמצ עליו, ובדרך כלל יותר ממה ששילמת, וכשאת לא משלמת , זה אומר שהורים אחרים מממנים את מה שהוא מקבל, אי אפשר להוציא אותו מחוג או הצגה שכל הגן קיבל, ואי אפשר לחייב אותך לשלם. אז מי משלם עליו? ההורים של הילדים האחרים, או העיריה , תלוי בסיטואציה.
אם קשה לשלם אפשר לבקש הנחה בעיריה, אבל לא מתאים בעיני לא לשלם רק כי אני לא חייבת.
לג,י זה שהגננת העבירה את השם שלל לועד, לא הבנתי איך הועד,קשור, אבל אולי ביקשו מהגננות לפנות להורים, או שביקשו מועד ההורים לפנות. כי בדרך כלל ונד הירים עירוני צריך לאשר את כל סעיפי תשלומי ההורים( בהית הספר ועד ההורים מאשר.
לפעמים גם תקציב הגן נםגע בגלל הורים שלא שילמו.
אם לדעתך לא בסדר שהעבירה את שמך, את יכולה לפנות אליה ולומר, זה לא במקום של עחבון לפי דעתי, זה לא מכוון כדי לפגע בך, אולי זו התנהלות לא תקינה, ושויה לבדק את זה.