היא ממש לוקחת בעלות עליו.. קוראת לו הבן שלי וכאילו באופן מוזר נראה שהיא חושבת שהיא האמא!!
זה דבר אחד שמרתיח אותי אבל אני מנסה להתגבר למרות שזה מעסיק אותי ומעיב לי על המפגשים איתם אבל שותקת (הייתי רוצה להגיד לה "הילד שלך? הנכד שלך את סבתא שלו יש לו אמא" אבל זה לא מכבד. ברגעים האלה מתפללת ומבקשת מה שאני רוצה מה' כי מרגישה שהיא מבזה אותי בטח שעוד לא למדתי בעצמי איך להיות אמא)
השאלה שלי היא כזו - קודם כל כמה פעמים בשבוע דיברתן עם חמותכן בתקופה שאחרי הלידה? היא מצפה שנדבר כמעט כל יום ואין לי לא סבלנות ולא כוחות..
דבר שני, שליחת תמונות - היא מבקשת מבעלי בשיחות איתו שישלח תמונות של התינוק. והרבה פעמים בורח לו מהראש והוא לא שולח. עכשיו בימים הראשונים רציתי באמת לשמח אותה והתחלתי לשלוח לה בעצמי למרות שלא היה לי כוח. אבל כל תגובה הייתה "כמה אני מתגעגעת אני מפספסת את כל הגדילה שלו ואת הגידול שלו" ומראה כאילו כמה כואב לה שהיא לא רואה אותו ולא באה לבקר יותר.. לי זה לא עושה טוב. מספיק קשה לי וכואב לי ואני עייפה ותשושה - אין לי כוחות אליה ולתגובות שלה. היום שלחתי לה תמונה והיא רק נתנה תחושה בתגובה שלה שממש קשה לה עם זה שהיא לא רואה אותו וכמה היא כל היום חושבת עליו. אני מבינה את זה אבל דיי אני האמא שלו אני צריכה את הזמן הזה שניה לנשום ולא לבקר כמה פעמים בשבוע מרגיש שאין לה שובע מבחינתה לבוא כל יום. מרגישה רע שאני אומרת את זה אבל היא לוקחת ממני הרבה אנרגיות. כמה נראה לכן שיהיה בסדר שכבר לא אשלח לה תמונות יותר? רחוק מהעין רחוק מהלב. ככה היא לא תגיד לי כמה היא לא מרגישה סבתא ומפספסת את הגידול שלו בקול מוטרד וכואב. כשאני מוטרדת וכאובה בעצמי!
אבל אז אצטרך כנראה לספוג יחס קר ממנה וגם לזה אין לי עצבים.
יצא לי ארוך למרות שניסיתי לקצר אבל באמת נמאס לי. למה בתוך כל הימים העמוסים (תודה לאל על זה אין תלונות) אני צריכה לחשוב ולהתחשב גם בה כשהיא לא מתחשבת בי?