בננות.. תגידו רגע-שובל אור

היינו אמורות לשלוח לאגודה אישור השתתפות לסמינריון??

הם שלחו לי הרגע הודעה בזו הלשון: "לצערי, לא שלחת אישור השתתפות לסמינר עמינדב, אנו רואים זאת בחומרה! שלחי מיידית לפקס.. באם שלחת ראי הודעה זו כמבוטלת.."

מאיפה הייתי אמורה לדעת שצריך לשלוח להם??? הם אפילו לא טרחו לשלוח לי מכתב! (טוב הם כן שלחו, אבל משומה הם החליטו שאני גרה באריאל, כי זה הרח' שלי.. אז זה חזר אליהם, וזה לא אשמתי!)

כן שירה.ענת=)

הם שלחו מכתבים לסימנריון ובתוכן הייה טופס של אישור לסימנריון. והייה צריך לשלוח אותו בחזרה אליהן.

אצלי הסיפור גם כן מעצבן בטרוף. התקשרתי אילהם כי ראיתי שהמכתב של הסימנריון לא הגיע וגיברתי שם עם האחרי על הסימנריונים והוא עידכן אותו לגבי התאריכים וכו'.. ואז הוא גם הודיע בן השאר שיש הסעה מי-ם לסימנריון והוא ראה שאני מי-ם ושאל אם אני רוצה שהוא להירשם להסעה? ואכן  נענתי להצעתו. לאחר יום יומיים קבלתי את מכתבם(חייבת לציין שהוא הגיע באיחור.. טוב זה לא כ"כ אשמתם הייתה לנו תקופה שנעלמו מכתבים מהתיבה) ובו הייה טופס שצריך למלא להם של אישור ולשלוח להם בחזרה, אך חשבתי שעצם זה שנרשמתי להסעה אז ברור שאני רשומה לסימנריון.. וכך גם אני זכיתי להודעתם הסלולרית.  

היי גמני נרשמתי להסעה מירושלים!שובל אור

נהיה ביחד.....  ולכן גם חשבתי שהם מבינים שאני באה.. (הרי נרשמתי להסעה..)

בקיצקץ, אני מבינה שאני אאלץ לשלוח להם פקס 'באופן מיידי'.. ז"א שאני צריכה להתחיל לקטט רגליים בחיפושים אחר פקס..

מה בדיוק היה רשום בטופס אישור שהם ביקשו למלא? יש מצב שאת סורקת ושולחת לי במייל? (כי חברות שלי בטח כבר שלחו אותו מזמן..) זו תהיה הזדמנות טובה לתת לך ת'מייל שלי..

הזדמנות מצוינת.ענת=)

רק יש בעיה אחת די גדולה ומשמעותית... אין לנו סורק. (אני עדין לא מבינה אך אנחנו חיים בלעדי)הוא בשלבי קניה(אם אפשרי לקרוא לזה כך)

ממש מבאס, אך אנו יכולים להיות מתוחכמות.. אני ישלח לך את תוכן הטופס עם כול הבלה בלה בלה...תוסיפי את הלוגו שלהם בצד שמואל למעלה של הדף תתפיסי ותישלחי להם.     -מה את אומרת?

לגבי הסורק, תרגישי בנוח...שובל אור

לנו יש כבר כמה שנים טובות סורק, ואני לא חושבת שאחד מבני משפחתי יודע לתפעל אותו... הייתי תורמת לך אותו אבל הוא כולל גם את המדפסת שלנו וגם מכונת צילום (הכל במכשיר אחד.. גאוני)

בקיצור, אני אנסה בכל זאת להשיג מחברות שלי, ומקסימום אני אשלח להם בלי הלוגו.. אני לא חושבת שיקרה משהו...

אז נהיה בקשר..

מעולה..ענת=)

מותק!

אם תצטרכי משהו או תתתקלי בבעיה כול שהיא אנחנו(אני והפיצול) תמיד כאן בישבילך! את רק צריכה לבקש.

שהייה ב"הצלוחה ותעדכני אך זה הלך בסוף... בשורוטובות ונפגש בעז"ה בקרוב...

זה פסדר נגיד אם-מוריונת

בס"ד!

אני לא קיבלתי דבר כזה?????

חיים ארוכים!
בצלב"א.

אם לא קיבלת, ולשא שלחו לך שום איום בSMSשובל אור

אז כנראה שאינך צריכה...

או ש.. אין לך פלאפון לעת עתה, נכון?? אז כנראה ששלחו לך....

חחחחחחחחחחחאנונימי (פותח)

קורע..גם אלי שלחו את ה"אנו רואיטם זאת בחומרה.."

אני בכלל לא מגיעה ככה שהם ימשיכו לראות זאת בחומרה..

שבוע מעולהההשנים לא הייתי כאןן..

מה?ענת=)

למה את עושה לי את זה? אוווווף! 

אני מצפה ממך לנימוק עמוק והגיוני, אחרת את תשמעי ממני... (אני לא אתחיל לפרט כאן, ממש לא!)

בעעע...מוריונתאחרונה

כאשר יגורתי בא לי! :'(

התקשר היום אלי המר בחור של עמינדב ושאל אותי איך זה שעוד לא שלחתי אישור שאני באה לסמנריון..

עכשיו אני לא יודעת מה קורה אצלכולם אבל הם התקשרו אלי מיליון וחמש פעמים וכל פעם אמרו לי תאריך אחר ומס' שונה של ימים ובפעם האחרונה אמרו לי יומים (!!!) ועכשיו אין לימושג מה רוצים ממני ובטח ובטח שלא קיבלתי שום מכתב מהם..

קיצר נמאס לי לשבור בזה תראש..

יהיה טוף הלא כן?

חיים ארוכים!בצלב"א..

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך