..אנונימי (פותח)

אני לא מאמינה שעשיתי את זה.

ובזמן האחרון זה נמצא אצלי במחשבות יותר מתמיד.וזה קורה במעשה,הרבה.בהשוואה לעכשיו..

וזה מוזר..כי מאד טוב לי.אז למה אני ככ נמצאת בבור עמוק כזה?בתהום גדולה כזאתי?מרגיש לי לגמריי שיש בתוכי שתי אנשים.האחד הכי שמח בעולם והשני הכי לא.לא מצליחה להסביר את זה לעצמי.קשה לי להגיד שזה לא סותר.קשה לי להגיד לעצמי שזה בסדר להרגיש הכל במקביל.שזה אפילו לכתחילה.

ואני מתה להגיד למישו את מה שקרה לי אתמול.אבל אנלא מסוגלת.וצורח לי ברמות.משו הסטרי.שוב,זה מוזר,כי באמת טוב לי.למה זה קורה למה למה למה.למה יש את הרצון והמעשים האלו למה.

ואני מפחדת.אני מפחדת מלהרגיש טוב.כי פתאום ברגע אחד דברים משתנים ואני נמצאת בקיצוניות.קיצוניות בלתי מוסברת.וקשה לי.ההפכים(?)

זה מזעזע.

כשאני במצב רגיש ופגיע מאד-שום דבר לא מאיים עליי.לכן אני מפחדת עליי פחד מוות.מפחדת להיות ככה קיצונית.מה קורה לי???????????????????????אוף.אוף איתי.

והיום,כשפתאום ראיתי אותה,הצטמררתי.לא יכולתי להכיל את הסיטואציה.התנתקות.השתנות.מלבן לשחור.למאיים.אוטם.רגשות.מחשבות.הכל פתאום מתכווץ.וזה סיוט.כי באמת היה לי מצחיק ושמח מאדד לפני כן.למה לעזעזל זה קורה לי???למה ברגע אחד הכל מתהפך?למה ברגע אחד נהיה לי שחור ועצוב כלכך??

מתיש אותי העסק.

באמת היא הזכירה לי ברמות את אמא.משו שם לא מאוזן בכלל.לא מאוזן אבל אחר מהרגיל.מותר וזה בסדר להיות לא מאוזן.אבל היה שם משו אחר,כמו אמא כזה.אי אפשר להסביר.ואוף ככ עצוב לי עליה.מה קורה מה קורה.הכל משתנה כל הזמן.וזה שורף לי.ניסיתי לברוח.באיזהשהו שלב הצלחתי.אבל הרגשתי עם עצמי רע מאד.כלפיה.ומול עצמי.מצד שני לא הייתי מסוגלת להכיל את זה בלב.עשה לי רע.אז התקרבתי לשם באלגנטיות כזה.מבלי לפגוע.אבל עצם המחשבה של למה עשיתי את זה,גם אם היא לא יודעת,זה עשה לי ככ רע גגג.נווו זה בדיוק קשור לאמא.זה אותו עיניין.אותו שורש.היה מבלבל.היה מערבב.אין לי מושג מה לגמריי הרגשתי.מה עכשיו אני מרגישה.לא מבינה מה קורה איתי.

אני רוצה להיות.אני רוצה להיות ולחיות.

בבקשה תראה לי את הרחמים שלך.אנלא מצליחה לראות.לא רוצה לא רוצה ******.

אוף אבל טוב לי.אז מה קורה מההההה.בוא נעצום עיניים.אני..אוף אני צריכה להדחיק.להדחיק חזק.לא מצליחה לעכל את מה שהיה שם היום.הכל מעורבב.אוי.

לא באלי חיבוק.איכ.איככככככככככככככככככככ.למה לעזעזל נזכרתי בו עכשיו למה.לך תמות.איכ איכ.

..אנונימי (פותח)

אני צריכה אותה.אוליי לא.אבל חשבתי עליה.תמיד כז כשאני מרגישה שאני צכה אותה אז אחכ,אחרי שאני כן קצת אומרת,אז אני מתחרטת על כל מילה שאמרתי.וזה סיוט.אני באמת לגמריי לבד.

הלוואי שרבי שלמה היה כאן ליידי..רק ליידי.ושותק.

..אנונימי (פותח)אחרונה

שותק ומקשיב ובוכה איתי.ונותן לי הרגשה שהוא מבין.ששתינו היינו בוכים כזה.זהו ככה.

לא,אנלא צריכה אהבה עכשיו.אני צכה רק את רבי שלמה.לא מחפשת אהבה.אלא מחפשת את הביחד הזה איתו.הרגשה כזאתי שאתה לא לבד..כזה אני צכה.

כן אתם כבר מכירים את הטקסטים שלימקפיצים נטושים

משהו בין טרגי לקומי, נגוע בהומור עצמי ועקיצות לעשב לימון שמשום מה קוראת את זה... מה לעשות - יש אנשים משועממים ממני..

היי כמה ישן פהאנונימי (פותח)
געגועים עזים לכל החברלך מפהאנונימי (3)

וואוו ריגושים שענו לי פהאנונימי (פותח)

כן. געגועים עזים בטירוף

חחחחח נחשי מיזאת עונה לך פהאנונימי (3)

הניחוש הראשון והיחידאנונימי (פותח)

כולן ברחו את יודעת

חחחח אני לאבטוחה שאני יודעת מי אתאנונימי (3)

וואלה באלי לברוח

תנחשי🤷‍♀️אנונימי (פותח)

תברחי

אני כבר התייאשתי

..אנונימי (3)

את עדיין פה יא מיואשת

..אנונימי (פותח)

נו. כי לא ברחתי

..אנונימי (3)

נעלמת לשנה פלוס, זה נחשב לא בחרתי? חחחחחח

..אנונימי (פותח)

הופ יפה

ברחתי כי לא בחרתי

/\אנונימי (3)אחרונה

חחחחחח טוב אולי במקום להתכתב פה בערוץ הדבילי הזה, אולי תפסיקי לסנן בהודעות? |תוהה בקול|

וואו.עד כמה אני חסרת חייםאנונימי (פותח)

שאני משוטטת בערוץ ומגיעה לפורומים הזויים כמו צוציקית בת 15 איף

אינלי כוח לעצמי חח

..אנונימי (3)

אה עכשיו אני יודעת מי את, קלי קלות.

חחחחחחחח זה מה שקורה כשאין סמארט אה?

חחחחחח יא חרא חחחאנונימי (פותח)

זה בעיקר בגלל שיש מתכונת בראשון ואני מתכחשת לזה והדרייב לא עובד לי

..אנונימי (3)

למה יש בדרייב מה לעשות?

..אנונימי (פותח)

סרטים

והוא חזר לעבוד חח

בשעה טובה!אנונימי (3)
..אנונימי (פותח)
סו,
עברתי לפגוע בעצמי דרך אנשים
כמה נחמד
..אנונימי (פותח)אחרונה
אני הולכת להתנקות.
באבו אבוה
דווקא.
..אנונימי (פותח)

בעולם המשוגע הזה כולנו בודדים משום מה

כואב לי הראשאנונימי (פותח)
נערות עומדות בטרמפיאדהאנונימי (פותח)

ילדה אישה נבהלת מעצמהאנונימי (פותח)

את לא לבד אף פעם לא לבדאנונימי (פותח)

כמו שיכור איך היא אמרהאנונימי (פותח)

הם רק בנו אותך את האמת שלךאנונימי (פותח)

תרקוד תרקוד עם עצמך את הריקוד המטורף הזה שלךאנונימי (פותח)

כמו ציפור איך היא אמרהאנונימי (פותח)

אני שונאתתתת שהפורומים ככההההאנונימי (פותח)אחרונה

..אנונימי (פותח)

אוף

גוזל, חתוך את השמיים.

..אנונימי (פותח)

עמלק, תסתלק.

..אנונימי (פותח)אחרונה

כוסעמלק

אולי יעניין אותך